Sari la conținut

Newslettere publicitare


Stefan

Postări Recomandate

  • Management

Am deschis acest thread ca o continuare a celor spuse aici

 

Va rog sa va spuneti punctul de vedere in privinta acestor newslettere. Vreau sa precizez inca o data ca:

 

- adresele de mail pe care le aveti asociate conturilor de pe vamist NU sunt oferite sau vandute nimanui. Atunci cand cineva vrea sa trimita un newsletter, acesta imi trimite mie textul si EU trimit acel mesaj. Deci, brokerul/firma care vrea sa se promoveze NU are acces la adresele de mail;

- Aveti posibilitatea sa optati pentru a nu mai primi alte newslettere prin accesarea linkului de dezabonare care se afla la sfarsitul fiecarui mail publicitar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

  • Moderators

Ok, daca e asa cum ai explicat in postul al carui link il dai mai sus, nu e nici o problema. Sorry ca am facut valuri si mersic pentru explicatii, dar sa stii ca distribuirea adreselor de email spre alte... entitati, nu m-ar fi incantat deloc. Pe mine aia ma durea, nu faptul ca primesc din joi in pasti cate un newsletter.

 

De mentionat ca nici in MT4 nu poti sa iti faci cont demo pana nu dai "accept" la casuta in care spune ca te abonezi la newsletter. Well, ca exista brokeri care nu au newsletter inca, asta e alta poveste :)

 

Newsleterul e ok, si binevenit atat timp cat nu devine obsedant, vorba forumistilor de mai sus. Adica sa nu ajungi sa ma bazâi zilnic cu aceleasi chestii repetate la nesfarsit. %%-

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.