Sari la conținut

astredafreesignals


Postări Recomandate

Shortul meu de la 1.3410 il mai pastrez. Totusi eu cred ca de acum , mai concret de la miezul nopti pretul ar trebui sa coboare spre 1.3250 cel putin , daca nu chiar spre zona lui 1.3150 sau mai jos :-? . In principiu abia de miercuri se va relua urcarea, nu stiu de la ce cotatie dar oricum mult sub pretul actual 1.3370. DAR daca pretul nu da semne ca ar vrea sa coboare in urmatoarele 2 ore atunci e de inchis orice short. Asa ca vizionez ceva la TV-eu cu un ochi la cotatie :) .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Observam pe 4h (in elipsa) un pinbar format foarte aproape de 61.8% fibo si 1.3400 PPZ-daily. Observam si zona unde ar trebui pus pending sell stop. De ce nu am intrat?

In primul rand datorita faptului ca zona pentru sell stop este foarte aproape de PPZ-4h de la 1.3330 si spatiul de manevra este foarte scurt. Exista un risc major ca pozitia sa devina foarte rapid o pozitie negativa, datorita si bulish barului foarte puternic din ziua precedenta. Pe de alta parte conformatia PB-ului nu este una foarte stralucita.(as spune un pinnbar de categorie B).

De asemenea este de remarcat ca MACD pe 4h a intrat in zona bulish.

As fi preferat ca PA sa se fi manifestat in patratul albastru, asa ca ma astept pe 4h la un reject din zona 1.3330 si o retestare a zonei 1.3400. Am sa urmaresc indeaproape ce va face pretzul pe zona 1.3400.

Pentru moment mi-am pastrat cele doua pozitii buy , la care am ridicat sl-ul pina la 1.3320 ceea ce imi asigura un profit frumusel.

DPDV daily , cred ca bulish barul zilei de ieri nu lasa loc de comentarii. Inclin sa cred ca scenariul meu saptamanal din posturile precedente are sanse sa se concretizeze.

post-1363-1239660063_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa este Oltciter , aici se decide directia , eu nu ma asteptam la o evolutie atat de agresiva ieri . Am sa lipsesc pana la amiaza , sper sa am acces la net in timp oportun. Daca scapa sub 1.3330 e semn bun pentru shortul meu.

Editat de astreda
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acest long e usor anticipat , in sensul ca pretul ar mai putea cobori dar cotatia dpmdv are o oarecare miscare atipica . Este posibil ca aceasta pozitie sa se inchida si pe la 1.3800 sau mai sus , DAR de asemenea este posibil ca maine sa o inchid chiar pe un usor minus, vedem ce se mai intampla pana maine dimineata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In mod normal e/u ar trebui sa o ia incetisor in sus, daca scapa sub 1.3100 nu e bine pentru longul meu, si va trebui reanalizata piata.

Pana acuma ai avut ponturi bune.Cu longul asta poate te-ai grabit un pic ,dar cum se misca piata nu e de mirare ca nu a iesit.Inca... Editat de FxTP
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.