Sari la conținut

Vamist la The money Channel


Stefan

Postări Recomandate

  • Management

In emisiunea Ringul de la The Money Channel de vineri, 10 aprilie, se va discuta despre... vamist. Emisiunea incepe la ora 20:00 si dureaza 55 de minute. Vor fi prezenti: Iordaki, Kerosen si cu mine.

 

Din nou, ii multumesc mult lui Traian pentru ca datorita lui suntem invitati la aceasta emisiune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

bafta! poate inregistrati emisiunea si o puneti pe youtube ca s-o vad si eu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Sa fie! Emisiunea o voi posta pe forum (daca o sa am voie) sau va putea fi vazuta integral in arhiva video de pe site-ul The Money Channel.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Si uite ca televiziunea nu inceteaza sa ma minuneze. Am fost anuntat ca maine (maine trebuia inregistrata emisiunea care se difuza vineri) nu se va mai putea face emisiunea cu noi pentru ca va fi inregistrata o editie speciala. In conditii normale, ar fi de inteles lucurile astea, dar cand se stie ca un om vine tocmai din Chisinau si un altul din Cluj... nu stiu ce sa mai zic.

 

Imi cer scuze public fata de Iordaki si Kerosen. Cu Iordaki a ramas sa vb personal cand ajunge in Bucuresti (era in tren cand am vorbit cu el) iar Kerosen a hotarat sa se intoarca din drum (era aproape de Alba Iulia cand l-am sunat). Ar fi multe de spus si de rezolvat, dar asta voi incerca sa o fac in particular cu Iordaki si Kerosen, asa ca voi inchide threadul asta. O singura precizare vreau sa fac... La inceput am spus ca Traian a aranjat aceasta emisiune dar vreau sa se inteleaga ca el nu are nicio vina ca aceasta s-a anulat. Datorita lui am fost invitati de catre cei de la The Money Channel la emisiune si mai departe tot cei de la The Money Channel au spus ca aceasta se amana. In mod normal, urmatorul termen de inregistrare a emisiunii ar fi martea viitoare. Totusi, nu stiu daca voi mai accepta ca aceasta sa se faca.

 

Inca o data, multumesc pentru dorinta de implicare si in acelasi timp imi cer scuze (pentru intorsatura pe care a luat-o situatia) fata de Iordaki, Kerosen si Traian.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.