Sari la conținut

Tranzactionam de pe mobil


Postări Recomandate

Cred ca o sa devin specialist in off-topicuri!

Da, stiam asta cu customizarea platformei la fiecare broker! Exact acum am incercat versiunea trial de 7 zile, universala! Si pt ca tot nu am gasit indicatorii aia, ma gandesc ca nu e de la platforma cu probabil pentru ca nu stiu eu sa-i setez! Asa ca, daca nu te-am stresat destul, mai spune-mi si din ce meniu pui un amarat de oscilator acolo!

Mersi anticipat!

 

PS: acum ca am gasit un soft de tranzactionat pe mobil o sa te rog sa-mi spui si mie unde gasesc un alt soft care sa-mi asigure 100% profitabilitate in tranzactiile pe care le voi face! <:-P

 

INTRE TIMP AM REZOLVAT-O! MERSI!

Editat de disident
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca o sa devin specialist in off-topicuri!

 

PS: acum ca am gasit un soft de tranzactionat pe mobil o sa te rog sa-mi spui si mie unde gasesc un alt soft care sa-mi asigure 100% profitabilitate in tranzactiile pe care le voi face! :D

 

 

<:-P vad ca deja ai inceput cu offtopicul cu ps-ul ala <:-P

 

poti sa incerci sa intrebi la alte rubrici dar ma indoiesc ca o sa sara careva cu vreun soft gratuit care sa te imbogateasca. iar daca sare cumva cineva sa iti vanda un soft care sa te imbogateasca grija mare... nu uita de statistica ce spune ca 95% din cei de pe forex pierd bani :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

@sian: ce pda ai man, de nu poti sa il conectezi la computer si sa faci un grab la imagine, dar pe de alta parte poate sa ruleze metatrader mobil?

 

ai incercat pRemote, PocketRemore, RemoteDisplay, ActiveSync, etc (dld from microsoft site, vezi la windows mobile, remote display, ori daca imi zici tipul mobilului, poate iti trimit eu programul adecvat, daca il am, avem o colectie pe aici avand in vedere ca producem si noi jucarii asemanatoare - touch terminale, cu windows embedded on board, vezi pagina noastra de web).

 

eu am un g-smart de al lui gigabyte-cm, m-am mai laudat pe aici cu el, ca il am de multa vreme si mi-e drag, am dat o gramada de parale pe el cand l-am luat (acum modele mult mai bazate sunt de 10 ori mai ieftine!!) nu e ultimu racnet, ba din contra, daca ma iau dupa fiica-mea, e un "jaf-de-telefon-doar-de-gps-ii-bun-ar-trebui-sa-il-arunci-si-sa-cumperi-altu-si-cand-te-sun-nu-ai-niciodata-baterie", haha, drept teveu poate, dar e prea mic si nu se vede bine (purici, daca nu ii pui antena), ca modem la computer e prea lent, ca telefon i se descarca bateria prea repede (ar trebui sa ma tina o baterie macar cateva luni, daca nu cativa ani, cum sunt eu uituc sa o incarc) si cand ma suna careva, e offline, bluetooth nu stiu daca l-am pornit vreodata de cand il am, ca nu am la ce sa il conectez, si am auzit ca nu e secure, etc... l-am folosit 90% din timpul cat l-am folosit doar pe post de GPS, m-a dus peste tot in Thai... iar restu ca sa cracuiesc retele wifi care au wep (un programel numit PeekPoket si oleaca de ambitie e tot ce iti trebuie ca sa ai internet free pe mobil, daca ai wifi), ori sa joc sudoku, cand nevasta-mea e la shoping si eu o astept in masina... haha

 

Trading mobile nu mai fac, ca nu am rabdare (a se citi mi-e frica, am incercat mai demult, am scris pe forum, e bun de urmarit piata, dar nu poti sa faci trading efectiv, mai mult iti faci nervi cand vezi oportunitatile, si tu nu poti rula expertu/indicatoru care vrei tu).

 

Am reinstalat mt4mobile acuma, din cauza ta <:-P, uite ce poate sa faca, l-am conectat la computer si am lansat remote display, si folosesc mouse-ul si SnagIt direct pe computer sa ma joc la telefon... Deci se poate face poze, operezi mobilul direct cu mouse-ul si daca nu ai SnagIt or HyperSnap, atunci tasta printscreen (captureaza tot ecranu, apoi te apuci de taiat poze).

 

Interesant ca dintre zecile de brokeri care apar acolo, IBFX-ul meu este cel mai lent la ping haha, ultimul in afara de aia care nu au raspuns deloc. In schimb am creat vreo 5 conturi, si cand am dat sa creez cont IBFX si MIG (in coada pingului) au raspuns instant, in schimb Broco si Alpari au stat, au stat, au stat, apoi burp! au crapat, nu am reusit sa creez cont direct pe mobil. Dar folosind un cont demo deja avut dinnainte, alpari se pare ca merge mobil mult mai repede.

 

post-1272-126941348376_thumb.jpg post-1272-126941352762_thumb.jpg post-1272-126941365492_thumb.jpg post-1272-126941366995_thumb.jpg post-1272-126941368808_thumb.jpg post-1272-12694136977_thumb.jpg post-1272-126941370759_thumb.jpg post-1272-126941375479_thumb.jpg post-1272-126941408219_thumb.jpg post-1272-126941409397_thumb.jpg post-1272-126941411569_thumb.jpg post-1272-126941412602_thumb.jpg post-1272-126941413715_thumb.jpg post-1272-126941414817_thumb.jpg post-1272-126941415926_thumb.jpg post-1272-126941418575_thumb.jpg post-1272-126941421911_thumb.jpg post-1272-126941423377_thumb.jpg post-1272-126941424524_thumb.jpg post-1272-126941425771_thumb.jpg post-1272-126941426878_thumb.jpg post-1272-126941428374_thumb.jpg

 

grrr, hai ca ma doare mana de la mouse, imi ia 2 minute sa instalez si sa fac poze, si 30 de minute sa le atasez la post, daca stiam ca metoda asta noua e asa greoaie sa pui multe fisiere, faceam zip, era mai usor si pt voi sa le luati (dar nu arata asa frumos in pagina)

 

amu v-ati facut o idee

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

ce beton! imi iau critica inapoi! imi place interfata asta noua, nu trebuie sa dai click pe fiecare poza, te plimbi cu mouseul la stanga si la dreapta si dai next, next,next, hehee... omu cat traieste invata, eu credeam acuma ca voi trebuie sa dati click pe fiecare poza, sa asteptati sa se face ecranu negru de fiecare data, grrrr... dar se vede treaba ca face buffering, bravo Stefan! (sau IPBoard?!)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

haha ăi fi crezând că e softu ala de scrie dvd-uri? <:-P

 

nero (compania) face multe lucruri bune, cum ar fi playere, benchmarkuri, etc. pe langa jucaria aia care scrie cd-uri. Ceea ce am eu instalat este asemanator cu winamp sau videolan (VLC player), adica stie sa cante muzica (mp3, wma, ogg) si sa arate filme (mp4, avi, etc etc), tine evidenta playlisturilor, bla bla. o jucarie foarte utila, mai buna decat aia default din windows. Daca esti fan Winamp, sau Cyberlink PowerDVD, atunci este varianta corespondenta, dar pt mobil. Cred ca daca ai spirit de observatie asa de ascutit, ai remarcat ca era continutul de pe SD card, care o schimb, am mai multe, unele pline cu muzica/filme/etc. In telefon nu am instalat mare lucru, pt ca am prostu obicei sa il reformatez periodic, de fiecare data cand ma joc cu PlatformBuilder-ul lui Microsoft (am SDK-ul si BSP-ul de la Gigabyte, daca ai idee despre Win Embedded development) ori reinstalez/upgradez windowsul.

 

Mai am de la nero benchmarkul, care nu e pe cardul asta pt ca nu il mai folosesc de cand am cumparat SKTools (care e pe card, se vede, si pe care il recomand calduros, o jucarie foarte puternica de genul cum era Norton System Works, cine isi mai aduce aminte, scoate fum din windows in materie de benchmark, registry, viteza a saptea, grrr)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

tcpmp e bun si e free, il folosim si noi (il distribuim cu terminalele). nero (link) are in plus file manager (un fel de total commander dar mai slab, eu folosesc totalcmd mobile, e free si mai bun, in PC nu pot fara tcmd, daca a fost vreodata un program de al lui windows care sa ma enerveze la culme, ala e windows explorer, un rahat de file manager, inclusiv cel de la vista si win 7. Total Commander e king. Deformatie profesionala, in facultate foloseam norton commander si dos navigator <:-P

 

bun, sktools (link) e free pt nu stiu cate zile (60, 90?) daca iti place ceea ce face (si daca merge pe jucaria ta, ca nu e obligatoriu, la mine a mers, dar pe terminalele pe care le facem noi nu merge, vrea aygshell.dll, care e sub licentza pro, iar noi suntem autorizati sa distribuim doar licenta core) atunci poti sa il cumperi, dupa ce il testezi, sau sa reinstalezi (nu stiu daca merge, la mine nu a fost cazul, pt ca l-am cumparat, unele programe isi citesc serialu deviceului si nu poti sa il reinstalezi iar dupa ce a expirat, nici macar daca reinstalezi windows) Registry editorul e mai bun ca TRE, adica se pot resize ferestrele, caracteristica esentiala cand ai un ecran asa mic). TRE insa (link) e free si merge pt toate winCE or win mobile (5.0, 6.0) si e indispensabil daca iti place sa iti bagi nasul prin windows. Atentie, daca modifici key care nu stii ce e cu ele s-ar putea sa nu mai poti face nimic cu telefonul dupa aia... (sa necesite acces la bootloader si reinstalare completa, care se poate face doar de cineva care stie ce si cum, ori in fabrica).

 

peekpoket e free, cauta-l pe web, ori sapa in zona asta pt programe inrudite. iti arata retelele wifi care sunt in zona si ce fel de encriptie foloseste fiecare. daca e "open" atunci te poti cupla la ea si ai sanse sa poti iesi pe internet, daca gasesti proxy-ul si daca acesta nu are parola (majoritatea nu au nici macar proxy). daca encriptia e slaba (wep, ori wpa-psk) exista metode de a injecta packete false in retea si a gasi cheia de protectie in cateva minute (cauta pe web "wep cracking, aircrack-ng" etc.) Eu am spart toate retelele vecinilor mei care foloseau wep, si pt ca nici unul nu avea internet mai rapid ca mine (toti avem la fel haha) i-am invatat si pe ei sa isi sparga retelele unu-altuia <:-P

 

hai ca transformam treadul in altceva, pe aici era vorba de mobile trading. zic bine "era"...

Editat de tradelover
pus linkuri
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tradelover continui sa ma surprinzi...

 

iar am dat cu plus pentru interventie <:-P

 

Later Edit: @tradelover am un Htc Diamond <:-P is fan htc-uri in general si mi-as fi luat un touch 2 sau ceva model mai nou dar astea nu mai au D-pad pe care eu il folosesc mult la zoom in si zoom out pe grafice.

Editat de sian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.