Sari la conținut

Tranzactionam de pe mobil


Postări Recomandate

Avand in vedere ca graficele merg pe mobil, chiar fara sa consume trafic, ar mai ramane o problema.Si anume: news!!Apar ceva stiri in MT4 mob, dar nu e mare lucru.Le-as dori pe cele de pe forexfactory.Aveti careva vreo idee cum sa procedez?Ma gandeam sa imi apara direct in MT4, dar nu cred ca este posibil.

Singura solutie pe care o am este sa intru direct pe site, dar imi ia foarte mult trafic, fiindca nu este versiune mobila a site-ului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...

@marcotrader

 

stiri pe mobil poti avea de la versiunea mobila pentru bloomberg, sau daca nu ma insel dailyfx au si ei varianta pentru mobil sau recomandarea mea preferata ar fi deltastock.com/pda si acolo la resurse ai si stiri. Recomand resursele pentru mobil de la deltastock deoarece este un site de mobil foarte simplu, ca atare se incarca repede si mananca putin trafic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

MetaQuotes lanseaza o aplicatie de iPhone, iPod Touch si iPad pentru MetaTrader 5: http://www.metaquotes.net/en/metatrader5/news/3649

 

Foarte fain! Păcat că e gândită pentru iPhone şi nu profită de ecranul mai mare al iPad-ului. Dar e un pas înainte, poate în viitor vor mai lucra la ea. Tot aplicaţia de la Oanda rămâne cea mai bună, deşi are şi ea minusurile ei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

la admiral markets vad ca au o optiune pentru telefoane cu android. Am downloadat si eu programul prin Marketplace, dar e tare incomod. Nu poti vedea pozitiile deschise direct pe grafic, nu poti seta absolut nici un fel de indicator. N-am incercat varianta pentru ipad/iphone dar intre optiunile mobile, mt4 pentru windows mobile ramane sfant.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut!

 

Ma chinui si eu sa folosesc MT4 mobile pe un HTC Touch Dual, dar nu reusesc. Am Internet de la Orange cu o cartela prepay. Pot naviga ok cu IE. In schimb MT4 vad ca nu deschide conexiunea de date prin GPRS si nu merge nici daca pornesc inainte IE si deschide el conexiunea de date.

 

Cum am conectat telefonul la calculator MT4 a downloadat un update si s-a logat si a aparut chart-ul. Se pare ca prin ActiveSync la un calculator cu Internet merge.

 

I s-a mai intamplat cuiva asa ceva? Trebuie oare setata adresa unui proxy de la Orange?

 

Mersi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.