Sari la conținut

Tranzactionam de pe mobil


Postări Recomandate

Chiar astăzi cei de la ACM au o aplicație pentru iPad, find astfel al doilea broker care face asta, după Oanda. Din păcate, s-au cam grăbit și aplicația este extrem de slabă, chiar nefolosibilă. În primul rând este fixată pe modul portret, dacă rotesc device-ul acesta refuză să treacă pe landscape. Aiurea. Graficele nu au indicatori și cam limitate, doar TF-uri de 1H, 6H, 1D, 1W, 3M. Nu prea pot modifica aspectul graficului, decât modul de afișare: lumânări, bare, grafic simplu sau linii. Oanda, așa slăbuță cum e, este cu o clasă peste ACM, cel puțin la acest capitol.

post-2735-096412700 1284565960_thumb.png

post-2735-026271900 1284565965_thumb.png

post-2735-082134900 1284565969_thumb.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate chestia cu modul portret fix este si la metatrader mobile. Ar fi prins bine ajustarea automata pe landscape la rotirea mobilului cum se intampla la opera de exemplu. La telefoane mobile depinde si varianta windowsului. De exemplu la mine opera reactioneaza atunci cand rotesc dispozitivul dar interfata windows nu. Cred ca alte versiuni mai noi, reactioneaza si ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oanda știe, deci se poate.

Rotirea asta nu era la modă acum 2-3 ani și pe ecranul unui telefon nu mă ajută prea mult nici chiar Opera, dar e păcat de superbitatea de ecran de la iPad să rămână spații nefolosite și aplicația să pară una de iPhone lărgită.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La rezolutia de la HTC diamond eu sunt foarte multumit de Opera. Am si facut trading cu Opera cu diferiti brokeri cu platforma web. Si cred ca pe alte dispozitive cu ecran mai mare si rezolutie mai buna e lux. Avantajul la htc-urile astea noi este ca poti da zoom la fel ca pe iphone, doar ca miscarea cu degetul nu se face pe ecran ci intr-un loc special langa el. Daca ar fi smecheria asta valabila si in mt mobile :))

 

Asta e unul din motivele pentru care ma tot batea gandul sa trec pe iphone, posibilitatea de a da zoom in zoom out direct cu degetele pe ecran nu din butoane.

Editat de Cityzen
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred că am găsit o soluție ideală, MT4/MT5 pe iPad: Parallels, soft de virtualizare similar cu VMWare sau VirtualBox are începând de azi parcă, o aplicație pentru iOS cu care mă pot conecta remote la oricare din mașinile virtuale pornite. Merge cam cum se vede în

, zilele astea voi testa și eu șmecheria să vedem dacă e folosibilă.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@amuralul.

Hai ca pana la urma ajungel la celebrul desktop.

Topicul era despre tranzactionare cu dispozitive mici (iphone,smarphone,pda).IPad-ul numai mic nu este.Poti sa il bagi in buzunar?Daca nu poti ia-ti un laptop si ai rezolvat problema.Un laptop deala la care se intoarce ecranul si ai si taste fizice.

Cred ca scopul unui dispozitiv mobil de mici dimensiuni este sa te conectezi sa 'iti supravechezi' ordinele.

Eu am un laptop de 10.1 inch care are in jur de 1-1.2kg.Usor de transportat in ghiozdan si un telefon cu android care are net si pot il transform in router wireless.

Parerea mea este ca daca vrei mobilitate concentreaza-te la lucrurile care iti intra in buzunar pt ca nu o sa cari niciodata mai mult decat ce intra in buzunar.Daca te duci la o bere cu prietenii la o terasa sa nu imi spui tu mie ca o sa cari iPad-ul dupa tine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Offtopic
Nu-l car pe terasă, dar eu nu am laptop, pentru ca un iPad are durata mai mare a bateriei și îmi este mai comod și mai util pentru citit, navigat, poze și clipuri video în deplasare. Putem porni un topic despre tranzacționearea pe iOS (iPhone/iPad), nu mă deranjează dacă vreun moderator îmi desprinde din topic mesajele și le așează frumos într-unul nou.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt tentat sa adaug mai degraba "iPad" in titlul topicului decat sa izolez postarile amiralului in alt topic doar despre iPad.

 

HTC Athena despre care vorbea BogdanM are peste 300 de grame. E ca un mic calculator, desi este mobil.

 

Nu stiu daca exista pe tot forumul unul mai pasionat decat mine cand e vorba de trading de pe mobil, luand in considerare ca prefer de 10.000 de ori mai mult tradingul de pe dispozitive mai mici si mai mobile decat notebookurile. Cand mi-am vandut ultimul laptop chiar eram tentat sa il dau la schimb pe un iPad deoarece acesta din urma mi se pare mult muult mai mobil si mai comod.

 

Timp de 6 luni am facut trading doar de pe mobil si nu am avut la indemana nici un calculator. Vaxx stie cel mai bine ca ma ruga sa ii trimit grafice sa ii arat cum analizez piata si eu tot amanam :)). Daca se pot face printscreenuri de pe iPad va garantez ca se apropie vertiginos ziua in care nu o sa mai am deloc notebook sau desktop ci doar un iPad de zece ori mai mobil mai comod si mai elegant :)

 

Ca si o concluzie in mintea mea de trader de pe mobil, chiar consider ca iPad-ul isi merita locul in acest topic. Daca exista totusi o majoritate care considera ca iPad-ul nu isi are locul in acest topic atunci eu si amiralul ne vom conforma si masurile de rigoare vor fi luate.

Editat de Cityzen
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.