Sari la conținut

Postări Recomandate

In directa legatura cu postul anterior iata cum se prezinta heatmap-ul ("harta fierbinte") in a carei componenta gasim stok-urile luate in calculul evolutie SP500 astazi 04 iulie 2010. Din calcul rezulta ca 75% din companii sunt pe o scadere intre -0.03 si -10% , sentiment care se coreleaza perfect cu ceea ce am vazut pe chartul prezentat in postul anterior!

 

post-1363-072373800 1278237238_thumb.png

Editat de oltciter
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

evolutia contului conform acestei strategii. MM foarte riguros si ultimele tranzactii au fost facute luand in calcul si locatia barpaternului. Inainte nu tine-am cont de locatie ci tranzactionam numai dupa definitia trendului. Am tinut cont de sfatul lui Oltciter de a testa aceasta strategie cat mai mult timp ( 6 luni ) sper ca am atins aceasta cifra, a se vedea evolutia contului. Am postat contul in ideea de a incuraja si alti colegi sa mearga mai departe cu aceasta strategie dar si pentru faptul ca eu unul nu am vazut pe cineva care sa posteze o evolutie a contului pe cel putin 6 luni. Sper sa ajute in a castiga increderea si a lucra in acest domeniu atat de frumos cum este forexul ( cu bune si rele ). O sa mai postez in continuare evolutia contului chiar si la un an de tranzactionat.

 

Spor la pipsi,

DetailedStatement.htm

post-2700-073903300 1278611189_thumb.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Am studiat logul cu oarecare atentie. Se vede evolutia orderelor cancelate, semn ca mai spre sfarsit iti alegeai cu mai multa atentie intrarile, se vad inca de la inceput pierderile mici si profiturile mai rare dar mai mari ca valoare (cut your loses short, let your profits run). Nu stiu daca ai urmat efectiv aceasta strategie sau nu, pentru ca nu am de gand sa pun fiecare bet pe grafic (oi fi eu nebun dar nici chiar asa!) dar imaginea de ansamblu este mai mult decat satisfacatoare, indiferent ce strategie ai urmat, asta e calea: alegerea cu grija a intrarilor, limitarea pierderilor (factor de risc cât mai mic), lasarea profiturilor sa se dezvolte.

 

Bravo! Plusul verde de rigoare!

Editat de tradelover
corectat typo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Offtopic
Vakalblack2 (Mati) mi-a atras atentia asupra unui topic pe care l-am deschis in 2007, la un an dupa ce incepusem sa fac trade. Un topic care nu a avut decat 6 replayuri. Recitind acest topic am realizat ca la vremea aceea descoperisem instinctual cateva idei foarte bune ,valabile si la data aceasta.. Cei care ma urmaresc de mai mult timp vor descoperi notiuni pe care insist si acum foarte mult. Pentru mine este dovada ca o notiune sau o regula buna, ramane valabila in timp, si isi dovedeste eficienta in orice conditii de piata.
Daca aveti timp cititi acest topic aici!
Editat de oltciter
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.