Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutari membrilor si cititorilor!

Doresc sa-mi exprim simpatia fata de D-l Oltciter datorita motivatiei sale deosebite si a modului altruist in care isi dezvaluie descoperirile in domeniu. Nu pot sa nu felicit performanta lui msjohntm de la concursul Admiral dar si consecventa lui dirzuandreiovidiu si arcond care au adesea momente bune de inspiratie.

Insa intrebarea la care nu gasesc raspuns ma determina sa-l rog pe D-l Oltciter sa dezvaluie si lucrurile care nu merg bine in strategia sa de tranzactionare. Astfel, dand dovada adesea ca detine o strategie corecta si stapaneste foarte multe notiuni din arta trading-ului, uneori facand preziceri foarte corecte in special privind Profit Target-urile, nu gasesc o explicatie pentru care in cadrul competitiilor isi incalca propriile reguli facand tranzactii pe termen foarte scurt, uneori contrare, semanand chiar cu revenge trading, rezultatele fiind pe masura. Bineinteles ca nu intotdeauna se intampla asa observand rezultate bune la unele concursuri precum ifcmarkets.com. Consider ca toti fanii D-ului Olticer au curiozitatea sa afle ceea ce trebuie sa evite a face in competitii, lucru foarte greu de aflat in mod constiet si mai ales pentru a nu pune la indoiala validitatea strategiei.Consider ca intelegerea cauzei pentru care o strategie chiar daca este folosita cu un grad mai mare de risc in concursuri, nu da rezultate este raspunsul de care avem nevoie atat noi fanii dar poate fi probabil si veriga lipsa in strategia de a termina in top competitiile, a D-ului Olticer.

Multumesc anticipat pentru raspuns si pentru intreaga activitate depusa.

 

 

Nu o sa mai repet ceea ce am spus pe chat. Lucrurile nu merg bine in momentul in care uiti de disciplina , reguli si de selectivitatea intrarilor, ceea ce mi se intampla destul de des pe conturile de concurs unde as putea spune ca experimentez situatiile de genul "asa nu". E distractiv.

Realizarea unui procent de pest 80% tradeuri profitabile se face numai in conditiile in care respecti reguliile si planul decizional. In momentul in care din dorintza de a dubla sau tripla un cont in 2 zile incepi sa te abati de la "disciplina muncii" rezultatul nu poate fi de cat dezastruos in majoritatea cazurilor. Gradul de risk care se foloseste in concursuri nu este unul "mai mare" , este unul "sinucigas".

De aceea am spus ca rezultatele dintr-un cont de concurs nu sunt relevante in ambele cazuri: si atunci cand esti pe locul 1 dar si atunci cand esti pe ultimul loc.

 

Tin sa-ti multzumesc pentru cele scrise si consider ca ceea ce ai scris nu face decat sa mareasca valoarea acestui topic. Mi-a placut foarte mult! :) :)

Editat de oltciter
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Diferente intre platforme la TF 4

a fi sau a nu fi PIN-uri

 

La setare grafice ZI nu mai apar diferente deci concluzia o trage fiecare.......

 

Daca te referi la diferentele dintre grafice, raspunsul e simplu...ele nu arata la fel deoarece candelele de 4h inchid la ore diferite. Este posibil sa fie diferente mici si de la broker, dar nu semnificative.

In legatura cu problema pin-urilor, zi-mi pe care dintre ele il consideri pin si pentru acela gaseste-i ochiul din stanga.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata!

 

Un set-up de categorie B spre C. Il iau in considerare deoarece consider ca e in directia trendului.

Locatie: bunicica, confluente fibo. pe grafic am pus si zona care mi-ar fi placut mai mult.

Marime: obisnuita.

Spatiu de dezvoltare: nu prea. am pus pe grafic zona de management. o intrebare ar fi daca nu cumva si locatia lui buy stop ar fi ea insasi o posibila zona de blocaj.

 

Bafta!

 

 

 

Update: inchisa la BE+1:angry:

post-3780-127122407588_thumb.png

Editat de tandrei
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.