Sari la conținut

Caut broker pentru cont real


Daedalus

Postări Recomandate

foarte tare... am incercat sa imi fac cont la NordFx, refuza sa valideze orice documente le trimiti - ex. cer pasaportul si nu il valideaza. Cer extras bancar, nu il valideaza. Vine cite un mesaj automat ca nu e validat. Nu se stie de ce, si n-ai cum sa afli.

 

Fine. Dupa ce am incercat de cinci ori validarea, am vorbit cu live chat op. si n-a putut sa dea nici un rapsuns, mi-am sters documentele incarcate si i-am rugat sa anuleze cererea de deschidere cont real, datorita serviciilor de relatii cu clientul necorespunzatoare.

Raspuns la cererea de anularea contului:

 

 

From: NordFX Customer Service <support@nordfx.com>

Sent: Sunday, April 22, 2012 11:35 PM

Subject: [#240732911] Please cancel my account.

 

-- do not edit --

 

[467751]

 

Our customer support team personnel has replied to your support request #240732911

 

Hello,

 

Account can’t be deleted.

...

 

 

 

Best regards,

Michael Romanov

NordFX Support Team

 

We hope this response has sufficiently answered your questions. If not, please do not send another email. Instead, reply to this email or login to your account for a complete archive of all your support request and response

 

 

Inteleg ca o sa ramin pe veci cu un cont la o firma la care n-am facut nici o tranzactie, nu mi-au validat contul, dar refuza si sa mi-l anuleze pentru ca "account can't be deleted" ?? :-))

 

ce tzeapa...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mi se pare normal sa analizezi diferentele intre brokeri - problema nu e "ce ma maninca", problema e ca ar trebui sa aiba o urma de profesionalism, si unii n-o au.

Bani pot sa adune, eu imi incarc conturile cu minimum tocmai din motivul asta, si 10 - 5 dolari n-ar fi pb. Sa ii pastreze.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 săptămâni mai târziu...

Eu am tranzationat live manual discretionar scalping la 5min TF

 

Alpari firma super ok dar costul pt scalping mare 1.6 pips si sunt si market makeri Sunt asigurati FSCS cei din UK

 

Dukascopy profesionisti platforma cu executie pana in 30 ms dar scumpi cost total spread +comision-rebate 1.5 pips-2 pips variabil.Garanteaza Statul elvetian pana la 120000CHF.Minim 5000Euro pt elvetia

 

MB trading cost f bun 0.3-1 pip dar executie dezastruoasa pt scalping 1s si sleeppage mare Inchideam tranzactiile la +5pips si le vedeam in istoric inchise la +2 In timpul stirilor nu poti tranzactiona cu ei Ai banii garantati in caz de faliment pana in 50K lire

 

IBFX nu este bun pt scalping am tranzactionat 4 luni cu ei anul asta spread mare 2 pips are multe disconecturi platforma cade pt 5 min in momente cheie ale pietei

 

LMAX broker ECN f bun autorizat FSA spread+comision cost total 0.5pip-1pip Dar partea proasta minimum entry 10000KE

 

Interactive Broker broker ECN f bun folosit si de cel care m-a invatat sa tranzactionez dar tot minimum entry 10000K

 

Armada Markets este IB pt LMAX executie ca si lmax executie in 10 ms cost kiar mai mic 0.4-0.9 pips am stat pe demo la ei.Nu mi-am facut cont pt ca vroiam regularizat FSA UK sau NFA.Ca entry trader este f bun .Regularizat de FSA ESTONIA

 

ICMarket broker f bun in australia regularizat ASIC cost intre 0.5 si 1,2 pips cu tot cu comision am stat pe ei demo Iti da ca si ibfx plugin de one click execution si daca ai volume peste 100 loturi lunar iti da discount 0.2 Nu mi-a inspirat incredere pt ca inca este o firma cu 20 oameni Am vb cu Andrew Budzinsky patron fost la CMC head of Compliance.

 

DFMarkets este brokerul meu actual are executie fara requote-uri spread intre 1pip si 1,4 pip dar mai am un rebate de 0.4 si ajung la final la un cost de 0.8 pip pentru un lot .Sunt regularizati de FSA si FSCS deci in caz de faliment esti oarecum acoperit .Executie buna.Sunt un fel de reseler la LMAX intrucat iau feedprice de la ei si Citi Bank.Patron este unul dintre actionarii de la Delta Stock.

 

Nu recomand ASTON MARKET niste panarame brokeri de 2 lei sau iforex si alte kestii din astea de prin Cipru

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

pt. florindecu

E un cont demo de la alpari. Cu bani reali voi intra, probabil la Admiral, dar nu prea stiu multe de ei, nu gasesc comentarii prea multe, de la cei care au intrat pe real la ei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.