Sari la conținut

Caut broker pentru cont real


Daedalus

Postări Recomandate

MT4i

Nu recomand DFMarkets mau trecut pe dealing desk dupa 3 zile de scalping mau dus in execution speed 5000 ms la fel ca si IBFX AU

Deja am retras banii de la ei

website-ul pt statement-uri este mt4i

http://www.mt4i.com/users/acata2003/stats live la DFMArkets

Imi deschid la LMAX am negociat cu ei rebate si asta cred ca este ultimul broker mt4 care il mai incerc in caz contrar ma duc la Dukascopy sunt cei mai buni in materie de executie dar sunt si mai scumpi cu 30% daca ai sume mici pana in 20K.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

Domnule Daedalus, vreau sa va avertizez inainte de a a va deschide un cont live. Nu conteaza ce scrie brokerul la el pe site ci conteaza conditiile si contractul dintre dvoastra si broker care reglementeaza din punct de vedere juridic relatia dintre d-voastra si broker.. Daca veti citi cu atentie aceste contracte (agreements sau terms and conditions, etc) veti vedea ca mojoritatea brokerilor sunt abuzivi si ca, in general, isi rezerva dreptul, de cele mai multe ori fara o instiintare prealabila a traderului, sa anuleze tranzactiile si profitul rezultat, sa refuze ordinele de tranzactionare si sa se foloseasca de banii d-voastra asa cum doresc ei. Am citit aceste contracte la mai mult de 50 de brokeri si ele sunt in general standardizate. Am citit atat contractele si condiile unor brokeri low-cost cat si a unor brokeri mai seriosi si toti au aceste clauze abuzive in contracte. Trebuie sa fiti atent la aceste clauze si sa cautati un broker mai putin abuziv.

Atentie, multi brokeri pretind ca ofera segregated account pentru banii clientilor dar in contract se afirma ca banii pot fi tinuti impreuna cu banii companiei si ca pot fi folositi in mod discretionar si chiar mutati dintr-un cont al unui client in altul.

 

Toate cele bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu ma gandesc sa intru live pe forex, prin tradeville!!! Ce ziceti de ei?

 

Nu-mi place platforma lor; in rest, s-ar putea sa fie in regula. Din cate stiam ei ofera doar balanta in RON si nici asta nu-mi place.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 luni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.