Sari la conținut

Mihai


DasFX

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor,

 

Ma numesc Mihai Tiganetea , amd 23 de ani, in curand , si pot spune ca de mic , imi doream sa fiu broker(nu , nu pompier, medic sau superman) (sau cel putin cum intelegeam ideea de broker, imi pareau interesanti tinereii aceia imbracati la 4 ace in fata a x monitoare cu n'spe grafice care pareau extrem de complicate) dar din nefericiere pana recent , am fost sufficient de incuiat sa consider intangibil acest , vis, sa ii zicem asa.

 

Recent , am renuntat la un job ca buyer/purchaser unde am profesat timp de vro 3 anisori , iar firesc mi-am cautat de munca prin e-jobs si am fost "pescuit" de cei de la teletrade(deja suna ca o intalnire la AA (alcoolici anonimi)).Pot spune ca nu au stat in picioare in fata mea from day 1 , dar mi-au deschis ochii, m-au "zgandarit" putin si am constatat ca, chiar imi place, ba mai mult imi consuma tot timpul liber , deja , desi nu stiu mai nimic, mai degraba spre 0, mi-am facut conturi demo pe x platforme si ma "joc" momentan non stop. Am citit si citesc forumul de ceva timp , iar abia acum am decis sa si vorbesc.

 

Imi doresc si sunt foarte increzator ca , voi reusii sa imi schimb job'ul, in cel de trader.Sunt rabdator si consider despre mine ca sunt capabil.Asadar si prin urmare cam acesta este primul meu post.

 

Bine v-am gasit!

 

P.S : I could really use a friendly couch , but even i know it's too much to ask, time will show :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Recunosc ca mi se parea si mie destul de interesanta tinuta la costum, copil fiind. Iar scrisul acela nesfarsit care curgea pe diferite posturi tv, ceea ce aveam sa descopar ca sunt de fapt niste indici bursieri, totul a fost mult mai clar. Bine ai venit printre noi, cei care nu dorm noaptea. Sunt Andrei si ma gasesti si pe mail pe dirzu_a@yahoo.com.

Bafta

Editat de dirzuandreiovidiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@DasFx, cea mai buna carte din librarii este una dintre cele de aici, de pe forum. Nu are rost sa cheltui banii pe carti in romana, mai bine inveti putina engleza in caz ca nu te descurci cu ea caci, oricum, de engleza - oriunde fugi in acest domeniu - nu scapi. In plus, sunt si carti traduse din bunavointa catorva traderi chiar aici pe forum, asa ca - da bice cailor!

Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.