Sari la conținut

Postări Recomandate

Deci dupa ultimul volum mare (Bernanke), a urmat o bara cu volum mic, deci a fost o testare si se observa ca nu mai sunt buyeri in piata (cred ca le e frica si de valoarea rotunda 1,5) si acum asteptam iar o bara cu volum mare care va indica directia viitoare. Pana atunci sell. Nu?

 

PS Pe Gold unde vedem volumele, ca Interbank nu le are?

 

 

Cred ca in acest caz trebuie sa asteptam o bara cu volum mare si dupa aceea vedem daca este sell sau buy, pana atunci stam cuminti

 

Ce spui Scrat ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 an mai târziu...

un indicator la fel de bun este better volume indicator,iar un site care iti arata volumele reale tranzactionate de bastani in ziua respectiva este urmatorul http://trading-evolution.com/forum/portal.php aici autorul sitelui are si doi indicatori evolution levels si evolution histogram pentru care tu iei datele de pe site si le pui pe metatrader.atentie ..pentru evolutions indicator trebuie mai multe setari ca sa mearga.detalii le gasiti pe site.asa mai vedem si noi ce se intimpla in realitate nu ce ne dau brokerii! http://trading-evolution.com/forum/portal.php

eVOLution-levels.1.6.mq4

eVOLution-histogram.1.4.mq4

BetterVolume 1.4.mq4

BetterVolume ChartBars part1 1.4.mq4

BetterVolume ChartBars part2 1.4.mq4

Editat de ariciu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 11 luni mai târziu...

Acelea sunt nimic altceva decat valoarea volumelor respective. Aceste valori sunt dependente de brokeri, de exemplu la brokerii mei (de altfel cred ca se vede in poza pe care am pus-o mai sus) nu am volume mai mari de 4-5 mii pe M30 si H1 (chartul tau este H1), abia daca ma duc pe H4 ajung cu volumele la cifrele alea. Ori brokerul tau misca ticksii mai mult (ceea ce nu e bine, ca iti vaneaza stopurile scurte, dar pe de alta parte daca are viteza de executie buna, atunci miscarea multa de ticksi te ajuta daca esti scalper), ori ceea ce se afiseaza acolo sunt volume reale de trading (loturi, ceea ce nu prea cred, nici macar dukas nu are asa ceva).

 

Majoritatea brokerilor au "filtre" care sa impiedice scalpingul, adica ei fac un fel de "moving average" la ticksii reali, daca cursul creste cu 1-2 pipsi si scade cu 1-2 pipsi de 10 ori, tu o sa vezi pe ticks-chart doar o singura miscare, cel mult 2, 3, iar volumele cresc cu 1, respectiv 2-3. Exista pe codebase o discutie despre aceste filtre, vezi si treadul lui winwin de la ATC2007.

 

Legat de problema ta, MT4 afiseaza doar valoarea minma si valoarea maxima, implicit. Daca vrei, poti sa adaugi alte valori, in mod explicit, daca:

 

1. dai click din dreapta pe barele indicatorului de volum,

2. alegi volume properties

3. ii specifici un minim (in cazul tau zero), un maxim (50k sau cat vrei tu)

4. mergi pe tabul cu "levels" si ii adaugi celelalte nivele care te intereseaza

5. dai nivelelor culorile care vrei tu, respectiv tipul liniei

 

Poti face asta pentru fiecare TF separat, si specifici din visualisation pe care tf sa iti apara volumele alea, pentru ca valorile sunt diferite, daca tu dai 50k drept valoare maxima si te duci apoi pe M30 sau M5, volumele o sa apara mici-mici-mici, in partea de jos a ferestrei, nici nu o sa le vezi, pentru ca pe M5 nu ai decat niste volume mici pe fiecare bara.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.