Sari la conținut

Deltastock


Luca

Postări Recomandate

Din curiozitate,are cineva cont la ei...http://www.deltastock.com/english/platforms/delta_trading_demo.asp,se pare ca au si un concurs pentru conturile demo cu bonusuri substantiale doar ca nu le vezi decat daca castigi la acel concurs si dupa aceea iti deschizi cont real la ei,but anyway,doar asa din curiozitate:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...

De 12 ani oferim servicii financiare profesioniste. De 12 ani deschidem oamenilor obisnuiti noi orizonturi financiare - Deltastock AD - o echipa formata din oameni profesionisti si dedicati clientilor. Viziunea noastra: Ne dezvoltam sustinuti de succesul clientilor nostri.

 

Pentru ca obiectivul nostru este acela de a te ajuta sa reusesti, iti oferim sansa sa beneficiezi de un bonus de 50% aplicat primei sume depuse.

 

Indrazneste sa patrunzi in lumea investitiilor financiare. Acum poate fi cel mai potrivit moment! Alatura-te clientilor Deltastock in perioada 15 Noiembrie - 31 Decembrie si obtii bonusul de 50%.

 

Vezi detalii aici:

 

http://www.deltastock.com/romania/promotions/Top50_new_trading_account_bonus.asp

 

Va dorim investitii profitabile!

post-3272-125896558442_thumb.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

Deltastock integreaza MT4 cu noua versiune beta a propriei platforme de tranzactionare Delta Trading 5.0.1. Combinatia unica a celor doua platforme poate fi gasita numai in Pachetul de Tranzactionare Deltastock. Cu acest pachet traderii pot beneficia de functionalitatea ambelor platforme in acelasi timp, putand tranzactiona 68 de perechi valutare si peste 1000 de Contracte pentru Diferenta (CFD) pe actiuni, indici, ETF-uri, metale si futures pe marfuri.Acum traderii pot beneficia de avantajele MT4-grafice si tranzactionare automata, in acelasi timp putand tranzactiona cu un ECN real in Delta Trading.

 

Traderii pot plasa ordine prin intermediul Deltastock MetaTrader 4 demo, acestea fiind executate ca ordine la piata in Delta Trading 5.0.1 Beta, fara a exista recotare. Sistemul functioneaza cu ajutorul unei legaturi Meta-Delta 2.0, care sincronizeaza pozitiile intre MetaTrader4 si Delta Trading 5.0.1 Beta.

 

Noul Pachet de Tranzactionare Deltastock este o combinatie intre interfata prietenoasa si usor de folosit a MT4 si platforma profesionala Delta Trading 5.0.1 Beta care ofera multiple functionalitati. Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati: Deltastock MetaTrader 4 | Experti MT4 | Delta Trading

 

p.s. Georgica am venit cu lipeala :-?

post-3272-126034795216_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Management

Trebuie sa recunosc ca m-a impresionat faptul ca un broker "a gasit timp" pentru a scrie asa ceva pe forum :). Sarbatori fericite si voua!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 luni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.