Sari la conținut

Tehnica 2Bars Break


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

fiind a tehnica de scalping sa inteleg ca este recomandata pt tf-uri mici de 5M , 15M ?

 

Da! Tf-uri sub 1h . In functie de tf iti regelezi si targetul!

 

E bine sa o folosesti pe directia trendului major. Exemplu: h4 trend up , intrari pe 15 min in directia lui h4, adica numai intrari long.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O tehnica de tranzactionare pentru cei ce prefera scalpul!

 

Sper sa va placa si sa va fie de folos!

 

Bafta!

 

 

post-1363-126345764418_thumb.png

 

poate sunt eu "mai putin inteligent", dar nu prea imi dau seama cum am putea-o utiliza. Ti-as fi foarte recunoscatr dak ai explica un pic cum sta treaba.Oricum ms pt efort!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

O tehnica de tranzactionare pentru cei ce prefera scalpul!

 

Sper sa va placa si sa va fie de folos!

 

Bafta!

 

 

post-1363-126345764418_thumb.png

 

poate sunt eu "mai putin inteligent", dar nu prea imi dau seama cum am putea-o utiliza. Ti-as fi foarte recunoscatr dak ai explica un pic cum sta treaba.Oricum ms pt efort!!

 

Asa cum ii spune si numele tehnica se bazeaza pe breakul ultimei bare formate din grupul celor 2 care formeaza conditiile de intrare. Ideea este ca la breakul unui maxim sau minim de bara pretzul se duce de obicei mai mult de 5-6 pips. De aici si targetul de 10 pips. De aceea am si specificat ca este o tehnica de scalp. Poti opri pozitia si dupa 3 pips daca vrei.

 

De asemena este o tehnica de trailing buy/sell stop utilizand asa cum ati vazut in desen ordine de tip stop. Pe tf-urile mici cu miscari rapide se poate intra market. Aici este necesara o viteza mare de reactie astfel ca de obicei se utilizeaza pe o singura pereche. De preferat perechi cu spreaduri de maxim 3-4 pips.

 

Se poate utiliza si daily unde ordinele de tip pending buy/sell stop sunt mai usor de urmarit.In cazul acesta targetul pozitiei poate fi marit in functie de evolutzia pretzului.

 

Nu este nici o filozofie in aceasta tehnica. Este, asa cum spuneam mai sus, un simplu trailling (urmarire) a pretzului pentru a prinde intoarcerea acestuia.

 

Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • Moderators

1. cu tp=2*sl este deja alta strategie (nu mai e scalping, unde tp<<sl adica "mult mai mic ca"). Ideea e ca pleci cu un SL unde arata poza, care e cat toata lungimea barei, de obicei mult mai mare decat cei 3-5-10-20 de pipsi care ii ai ca target, dar acest SL este doar de protectie. In scalping, unde targetul e scurt si loturile sunt mari, incasarea unui SL inseamna de obicei sa dai inapoi profitul acumulat in MULTE tranzactii pozitive. SL este necesar in cazul in care ai o miscare rapida in contra ta, nu se poate fara el, dar ideea este nu sa il incasezi, ci sa il eviti, adica sa nu lasi niciodata sa fie atins. Pentru asta, imediat ce cursul se muta cativa pipsi in favoarea ta, ori "scalpezi", adica inchizi si iei pipsii aia, ori muti imediat stopul la BE sau BE++, ca sa nu transformi un castig mic intr-o pierdere mare. Ceea ce implementezi tu cu TP mai mare ca SL nu are cum sa fie scalping.

 

2. iesi pe BE dupa 400 de tranzactii??? pai asta nu e "nu prea e minunata", ci este "e foarte minunata". Poate ca strategia ta cea noua care rezulta din implementare este tocmai cheia succesului! Daca ai un cont de 1000 de parai si scalpezi cu un minolot si cu 2% risc (adica SL la nu mai mult de 20 de pipsi) atunci in 400 de tranzactii dai spread de 2 pipsi in total 800 de parai. Deci strategia implementata de tine, daca reuseste sa acopere acest spread si sa iasa pe BE (adica zero profit net) dupa 400 de tranzactii, pai nene, tocmai ai facut un profit brut de 80% din cont!!! Ai batut spreadul! Si nu oarecare spread, ci spreadul de scalp! Scalperii de obicei platesc spread de multe ori mai mare procentual ca cailalti traderi (de asta si se spune ca scalpingul e neprofitabil pe termen lung, platesti brokerului spread mai mult decat ai in cont, mai mult decat poti sa faci profit, pt ca spreadul il platesti indiferent ca castigi sau pierzi, pe cand profitul care ramane e cat faci, minus cat pierzi, minus acest spread). Dar daca tu ai o metoda sa bati acest spread, pai nene, ăata e ţelul tuturor traderilor, să bată spreadul! Mai departe te poti concentra pe rafinarea ei sa faci si profit.

 

Disclaimer: nu recomand nimanui scalpingul, ori vreo strategie oarecare. Postul meu curent e doar o divagatie pe tema "nu e o strategie buna, deoarece dupa 400 de tranzactii, iese pe BE". Reamintesc in acest sens ca majoritatea strategiilor, dupa un acelasi numar de tranzactii cu 2% risc, sfarsesc prin a pierde 80% din cont, in conditiile si cu cifrele prezentate mai sus (calculul probabilistic, considerand piata random).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma bucur ca ai reinceput sa postezi pe forum :|

 

E breakeven pe Daily!!! N-am testat-o pe TF mai mic ca astia de la FxPro vor SL/TP minim 50 de pips din cate am priceput. (daca scad raportul TP/SL strategia incepe sa piarda bani). Pare scrisa ok, arata cam asa:

 

int zi=0;

 

int start()

{

if (OrdersTotal()==0 && High[2]>High[1] && Low[2]>Low[1] && Ask>High[1] && zi!= DayOfYear() )

{ OrderSend("EURUSD",OP_BUY,0.1,Ask,0,Low[1]-10*Point, Ask+(Ask-Low[1])*200000*Point,NULL,0,0,CLR_NONE);

zi=DayOfYear();

}

if (OrdersTotal()==0 && High[2]<High[1] && Low[2]<Low[1] && Bid<Low[1] && zi!=DayOfYear() )

{

OrderSend("EURUSD", OP_SELL,0.1, Bid,0, High[1]+10*Point, Bid-(High[1]-Bid)*200000*Point, NULL,0,0, CLR_NONE);

zi=DayOfYear();

}

return(0);

}

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.