Sari la conținut

Multi purpose trade manager.mq4


Postări Recomandate

  • Moderators

nu am timp de indicatorul ala, nu stiu daca are rost sa imi pierd timpul pt o cauza pierduta (asta e in mintea mea, poate realitatea e diferita). De ce o consider pierduta? pai atat timp cat eu vorbesc ca televizorul si tu nu percutezi, de ce as percuta eu la ce vorbesti tu?

 

Ai citit treadul de la linkul pe care l-am pus? Atata vreme cat spui ca inca nu intelegi de ce rezultatele sunt diferite, nu ai dat click pe link. Te doare in spate. Deci motivul pt care esti aici nu e ca vrei sa inveti. Pot judeca si asa, nu? Acolo explic foarte clar (inca de acum 3 ani) de ce se intampla ceea ce se intampla in expertul tau, ori altfel spus cum poti face un expert care sa te faca multimilionar.... pe strategy tester. E vorba de un bug al ST-ului, ori tu pici exact peste bugul ala.

 

In acest fel, te amagesti singur. In plus, pierzi o gramada de vreme (sa nu mai vorbim de posturi pe vamist, ori de faptul ca ii faci si pe altii sa piarda vremea, daca nu cumva ii amuzi, ori te amuzi pe seama lor, dar sa nu vorbim de asta si sa ne limitam doar la timpul pe care il pierzi tu efectiv), vreme care e irosita in zadar, pentru ca testele tale nu au nici o relevantza in timp real.

 

Daca vrei sa faci o activitate utila, citeste explicatiile mele, citeste pe codebase, forexfactory, etc, adica intai cauta sa intelegi perfect cum functioneaza ST si MT4, pentru a fi capabil sa faci testari care sa reflecte cat mai mult conditiile reale ale pietei. Si atunci abia poti spune ca ai inceput sa "pierzi timpul cu folos".

 

Unii dintre noi astia de pe aici am facut milioane (la propriu, nu la figurat) de teste cu ST si ii stim toate hibele, punctele tari, bugurile. Multi nu vor sa spuna direct, dar au incercat indirect sa iti arate luminiţa de la capatul tunelului. Daca te duci spre ea sau continui sa iti irosesti timpul orbecaind prin bezna, e doar alegerea ta.

 

O sa ma uit totusi pe indicatorul tau (cam ce ar trebui sa faca?) daca am timp in weekend (aici o sa avem weekend lung, pt ca se da liber luni pt 1 Mai, si e foarte probabil sa plec pe undeva cu familia), desi sunt convins ca problema ta nu e de la indicator, ci de la "close[0]", care pe history e stiut anticipat. Vezi discutiile de la treadul cu Steinitz, si linkul pe care l-am dat anterior. Exista o serie de strategii care nu pot fi testate pe history, si tu pici tocmai pe una de aia. Nu e greu, cele mai multe strategii (90%) nu pot fi testate pe history, tocmai datorita faptului ca folosesc acel "close[0]" (nu neaparat direct, adica nu e necesar sa fie scris in program asa, chestia poate fi total transparenta la prima vedere).

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.