Sari la conținut

Dukascopy


tradelover

Postări Recomandate

  • Management

De ieri am si eu cont la ei si am pus linkuri de IB pe vamist pentru ca au conditii interesante. Nu am testat MT4 ca nu am Windowsul instalat pe Mac (si oricum nu tin neaparat sa folosesc MT), dar folosesc platforma JForex. Am vazut ca se pot programa experti in Java. E destul de interesant... Tradelover, cat costa documentatia aia? Poate facem cheta si o luam =)) Ma intereseaza in special documentatia pt FIX. E protocolul standard pentru tranzactii financiare si s-ar putea sa ma ajute si pentru ceva proiecte personale :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Nu stiu cum este cu FIX API, acolo totul este diferit, spreadurile sunt mai mici (aproape inexistente!) se platesc in schimb comisioane (care per total sunt cam o zecime din spreadul care il dai pe MT4, si chiar mai mici). Aveau in schimb cerinte nasoale legate de volumul contului, ultima data cand am verificat trebuia sa ai cont de 100 de mii ca sa ai dreptul la FIX. Eu tranzactionez de 14 luni la ei si am plecat de pe la 65 de mii in cont, dar inca nu am atins suta de mii, haha, mai am treaba! Cand o sa o atinc o sa vin si o sa ma laud pe vamist ca am cont de 6 cifre =)). Stiu ca exista la ei pe pagina ceva documentatie free, era un PDF cu protocolul si cu interfata, practic daca stii aia iti poti face tu propriile functii de trading, in limbajul care vrei tu, pe ei nu ii intereseaza ce ai tu la celalalt capat al firului, atat timp cat urmezi protocolul de transmisie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Folosesc Oanda de mai bine de 6 luni si nu am avut nici o problema cu ei, cu toate ca nu au ei cel mai grozav charting, de aceea analizele le fac pe un cont demo la un broker cu MT4.

M-ar interesa sa stiu parerile voastre despre Dukascopy-spread, comisioane, customer support (ma intereseaza pentru un cont de vreo 2000 euro), daca e vre-unul dintre voi care are mini account la ei; din ce am vazut la ei conditiile difera in functie de cat de mare e contul tau.

 

Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Eu momantan am deschis doar doua ordine la ei pe live, deci nu-mi pot da inca cu parerea. Tradelover a postat in threadul asta experienta lui.

 

Ce mi s-a parut putin exagerat la ei a fost procedura de deschidere a contului. Trebuie sa trimiti actele prin posta, nu le poti trimite scanate pe mail. In plus, copia dupa actul de identitate trebuie sa fie autentificata. Dar ma rog, poate faptul ca-si iau masuri suplimentare de siguranta poate fi si un lucru bun... Numai ca e putin enervant.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.