Sari la conținut

Curatenia de primavara-vara


Stefan

Postări Recomandate

@ sian :D unul ca mine asa suparacios, pai daca am mana libera acord numai -, pentru cel care ma zgarie la urechi

asa ca este bine cu limita

 

 

 

Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Management

Pentru ca aici am dat anuntul cu cautarea de moderatori, tot aici o sa anunt si faptul ca Sian a ales sa renunte la drepturile de moderare. Acum daca spun ca anunt asta cu parere de rau ar putea suna a cliseu sau fals regret pentru unii, dar stati sa treaca cateva luni si sa vedeti cum se strang iar posturi aiurea... si atunci o sa intelegeti ca nu e nici cliseu si nici fals regret. O sa va rog de asemenea ca de acum daca mai aveti probleme legate de moderare sa le directionati catre mine sau catre un alt moderator.

 

Si pentru ca tot il barfim pe Sian, o sa anunt tot aici ca a devenit oficial sponsor al viitorului concurs de pe vamist. Adica o parte din premiul de la concurs va fi oferita de el. O sa dau mai multe detalii despre asta in threadul cu concursul, dupa ce voi pune la punct regulamentul si ma voi ocupa de organizare (sper ca asta sa se intample in 2-3 saptamani). Cred ca suntem prima comunitate din Ro in care un membru face asa ceva :D

 

Sian, iti multumesc inca o data pentru tot ceea ce ai facut pentru vamist!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

naaaaa-sooollll... Da' ce te suparasi asa nene? N'oi fi eu cauza, nu? :D

 

Sa stii ca daca timpul e cauza, adica lipsa lui, pai nu iti trebuie mult timp, eu sunt moderator de secole pe aici si nu am investit cine stie ce timp in "moderare", de citit oricum citesc, si daca nu imi place ori nu isi are locul acolo, am doua-trei butoane, move, delete (hide, invisible).

 

Daca comentariile altor useri sunt cauza, blearh... :Dthat landlubbers can't sail the seven seas, slash the'r buccaneer necks, pillage the'r brigand booty, send the'r coffin ship to Davy Jones, with greetings from me ...

 

Nu poti multumi pe toata lumea, cum iti spuneam si pe PM. Userii cu capul pe umeri apreciaza ceea ce ai facut pe aici...

 

Eu sper sa te razgandesti.

 

Oricum ai alege, Alizé be with ye!

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

a scris dirzu in alt topic ceva e genu "in dragoste si razboi orice este permis" :D ... asa si-n forex nu?

 

Offtopic
Apropo de dragoste! Intr-o emisiune radio despre viitor , intrebat de o tanara adolescenta cum va fi dragostea in secolul XXI , renumitul matematician Grigore Moisil a raspuns:

"Dragostea , draga mea, a ramas si va ramane ...manuala!!! "

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Management

Ok, acum ca am inchis chatul am scapat de un "task" (cel cu camerele separate) :). De azi incep sa ma ocup iar de problemele tehnice de pe forum. Ordinea e urmatoarea:

 

1. renuntarea la softul de SEO (cei care l-au facut nu mai ofera suport pentru el si oricum am avut numai belele cu el) - asta nu va va afecta pe nimic pe voi... poate doar rankingul in Google, dar nu-mi fac probleme; rezolvat

2. instalarea blocurilor cu linkuri catre analize (propunearea lui Sian); rezolvat partial (momentan blocul este doar pe prima pagina a forumului)

3. rezolvarea bugurilor din functia de vizualizare a ultimelor postari; rezolvat tot partial (inca e un bug care nu arata textul daca postul respectiv are fisiere atasate)

4. refacerea sistemului de justificari pentru reputatii (nu stiu de ce nu mai merge dintr-o data... dupa upgrade a mers cateva zile si dupa aia s-a oprit); rezolvat

5. urmarirea posturilor facute de cei din lista de prieteni de pe forum (propunerea lui RuuM parca... nu mai retin exact).

 

Am omis ceva? Tradelover, parca tu mai aveai niste propuneri.

 

Edit

Punctul 1 este rezolvat (si mi se pare ca forumul merge mai repede acum). Trecem la punctul 2.

Edit

S-a rezolvat si punctul 4 (era legat de punctul 1). In plus, se poate vedea ce useri au votat cand se da click pe numarul cu care arata punctele de reputatie. Motivatia reputatiei este vizibila numai in profil.

Editat de Stefan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

sortarea membrilor dupa rating (stelutele galbene) si/sau punctele de reputatie, ca aditie la sortarile existenta (dupa nume, nr de postari, profile views, data inregistrarii, acuma honestly, nu cred ca sortarea dupa nume o foloseste cineva, cand poti gasi userul dand direct clich pe alfabetu ala).

 

un sistem de multumiri pentru posturi, de genul celui de pe tehparadox.com (adica daca il intreb pe unu ceva si ala imi raspunde, ori pune un post mai general in care raspunde la o chestie care acopera si intrebarea mea, atunci pot sa ii zic "multumesc" atat eu cat si altii care erau nedumeriti, dand click pe un buton de sub postul lui, si sa apara intr-o lista de genul acelei de la reputatie: "userii x, y, z, etc, aduc multumiri pentru acest post". In felul asta nu mai e nevoie sa stric fluenta treadului respectiv cu posturi de genul "vai, mersi fain, m-ai scos din belea", ori "tot respectu", etc, pe care moderatorii oricum le ascund dupa aia, si ramane omu care a raspuns cu impresia ca a vorbit la gard).

 

Edit

 

a nu se confunda punctele de reputatie, care se dau pentru chestii generale si "dăștepte", si pot fi deasemenea si negative, cu multumirile, care sunt chestii punctuale si specifice, personale, daca pun o intrebare si unu imi raspunde, pot sa ii multumesc ca mi-a raspuns, dand click pe buton, si nu e nevoie sa pun un post in care sa zic doar 'multumesc', dar in acelasi timp, daca raspunsul e aiurea, el poate primi voturi negative la reputatie, de exemplu

 

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Pai pentru partea cu multumirile se poate folosi sistemul de reputatie. Dai un punct in plus pentru postul respectiv. Ma gandesc ca ar fi prea multe tipuri de ranking: stele, reputatie, multumiri, etc. Chiar ma gandeam sa renunt si la sitemul cu stele ca oricum nu prea e folosit. Si sa ramana doar sistemul cu puncte de reputatie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.