Sari la conținut

bridge intre 2 mt4 diferite ...diferiti brokeri


Postări Recomandate

am si eu nevoie de un bridge intre 2 mt4 diferite stie cineva ?

Poate cineva e curios si vrea sa afle motivul ...

multi brokeri pot vedea ce roboti folosesti ...ce st tp ai etc si de aici mai departe stiti voi ce se intampla ...

daca are cineva o solutie pt problema asta pe care cred ca o au multi ...asteptam variante

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am si eu nevoie de un bridge intre 2 mt4 diferite stie cineva ?

Poate cineva e curios si vrea sa afle motivul ...

multi brokeri pot vedea ce roboti folosesti ...ce st tp ai etc si de aici mai departe stiti voi ce se intampla ...

daca are cineva o solutie pt problema asta pe care cred ca o au multi ...asteptam variante

 

Offtopic
Ce se intampla mai departe? Sunt curios!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

ce intelegi prin bridge? adica sa iei MT4 de la un broker si sa il folosesti la altul? asta e foarte simplu si merge la 90% dintre brokeri, nu ai decat sa copiezi fisierele cu setarile serverului dintr-un MT in alt MT. Exista si combinatii care nu merg, de exemplu una de care m-am lovit eu e MT4 de la Dukas cu MT4 de la PrimeForex. Daca muti setarile serverului din primul in al doilea, iti apar măgării in loc de datele brokerului (mie imi scria ca e cont real, cand de fapt traiduam demo, chiar am vrut sa pun un post pe forum la poanta sa ma laud ce cont mare real am eu, haha). Cu alte combinatii nu am avut probleme. Daca vrei sa faci combinatii din astea, cel mai sigur e sa iei MT4 de la MetaQuotes ca baza, la care adaugi serverele de prin alte MT4-uri. De asemenea MultiTerminal-ul e o jucarie buna daca ai mai multe conturi in acelasi timp.

 

Daca prin bridge intelegi sa rulezi doua MT in paralel (eventual pe computere separate, cuplate in retea sau prin internet) atunci trebuie sa iti faci singur jucaria. Solutia e foarte simpla, un MT4 face toate analizele si salveaza datele intr-un fisier, de genul "pereche, pret de intrare, lot, directie, timp, etc", iar un alt MT4 (acela care tranzactioneaza efectiv cu brokerul) citeste date din fisier si pune beturi, dupa care sterge fisierul. In acest fel el nu "stie" strategia dupa care pune beturi.

 

Oricum, brokerul NU VEDE ce face expertul tau. Adica NU VEDE strategia, nu il intereseaza unde te gandesti tu sa pui stoplosurile soft, iar daca ai sl-uri hard, puse deja, alea oricum le stie. Brokerul poate vedea expertul tau doar daca i-ai trimis personal expertul in varianta mq4, ori daca i-ai trimis ex4 si stie cum sa il decodeze (Metaquotes stie sa extraga sursa din fisierul executabil, nici nue foarte greu, pot sa o fac si eu partial, nu in totalitate, unele chestii nu am descoperit inca cum se codeaza, mi-am bagat oleaca nasul acum vreo 2-3 ani in urma cand am primit exe-ul de la expertul lui Steinitz). Brokerul stie de asemenea daca ai plasat un order by hand, ori by expert, deoarece fiecare order are un anumit cod, care cod e diferit in cele doua situatii. Este oleaca paranoic sa te gandesti ca brokerul (de exemplu FXCM) are o baza de date cu toti cei 150 de mii de clienti cu toate strategiile care le folosesc ei, mai ales ca noi astia incepatorii schimbam strategiile in fiecare zi... De ce l-ar interesa pe broker chestia asta?

 

Ca sa faci un bridge intre doua MT4 direct, nu se poate, deoarece fiecare cripteaza altfel (toata comunicatia e criptata si cheile sunt diferite, incearca sa deschizi mailurile din MT4 cu un editor de text, de genul Notepad si o sa vezi ce vede un MT4 cand citeste date de la alt MT4).

 

Singura solutie e sa faci tu bridgeul, cu fisier intermediar, cum am zis mai sus. Asta nu il poate face altcineva pt tine, pt ca ala nu stie strategia ta. Poate gasesti pe cineva caruia sa ii impartasesti aceasta strategie si sa iti faca (eventual contra cost) expertul care scrie fisierul. Cel care citeste si pune beturi e "universal" si e simplu de facut. Eu am asa ceva, citesc beturi dintr-un fisier si le pun la broker, doar ca am facut asta din cu totul alt motiv: fisierul il scriu nu cu un alt MT4 ci cu Excel-ul, care ruleaza o aplicatie VBA prin DDE si prelucreaza statistic datele, ceea ce nu pot face in MT4. Adica motivul nu a fost sa ascund nimic, ci doar sa folosesc puterea de calcul a lui Excel. Fisierul e criptat, pt ca acasa am wireless si acolo e alta mancare de peste, daca unu stie ce si cum, chiar isi poate baga nasul in datele care se transmit prin reteaua ta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

baieti uite aici un link la ceva care ar rezolva problema dar costa 99 usd ... poate gasiti voi ceva asemanator dar mai cheap.. ..http://www.fx-metropolis.com/ac_Introduction.html daca gasiti ceva postati ca e free si poate ajuta pe cineva ... eu unu sunt interesat ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 an mai târziu...

Am reusit sa fac rost de puntea aceasta. Free am luat-o free o dau.

 

Copiaza aproape impecapil. Nu uitat sa faci setarile:diferenta fata de GMT, schimba timpul de expirare la mai mult de 5 min cat e setat initial.

 

Am o problema cu el. Nu reusesc sa il fac sa bage in Slave pozitii impotriva Masterului. Nu stiu de ce nu pot sa il "conving" sa fac asta.

 

Ma poate ajuta cineva?

Best copier.zip

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.