Sari la conținut

Analiza Ichimoku Kinko Hyo


Sunteti interesati de analize video saptamanale din perspectiva Ichimoku Kinko Hyo  

86 membri au votat

  1. 1. Sunteti interesati de analize video saptamanale din perspectiva Ichimoku Kinko Hyo?

    • da
      79
    • nu
      7


Postări Recomandate

  • 4 săptămâni mai târziu...

@lamisto

 

Probabilitatile sunt date sentiment, momentum, trend general si previziune, dupa cum am explicat si cu o alta ocazie. Exemplu: daca sentimentul si momentumul sunt bearish amandoua iar trendul general si previziunea sunt bullish, la un moment dat, avem o probabilitate de 50% a continuarii miscarii down sau up. Am intrerupt postarea analizelor deoarece nu exista interes suficient pentru acest tip de analiza, din pacate. Nu o fac doar pentru mine, eu cunosc aceste modalitati de analiza foarte bine o fac in scopul de a invata pe ceilalti din tainele acestei modalitati de analiza. E ca si cum ai face monolog pe o scena cu un singur spectator, daca ma intelegi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

E ca si cum ai face monolog pe o scena cu un singur spectator...

 

mie imi placea topicul tocmai pt faptul ca arata asa, fara comentarii aiurea si fara divagari de la subiect, doar ca o colectie de analize ale pietei prin perspectiva ichimoku si sa stii ca iti urmaream cu interes postarile, incercand sa descifrez si eu "tainele" indicatorilor respectivi. Daca mai postezi sau nu, e alegerea ta. Stiu din proprie experienta ca nu e usor, si eu am inceput diverse subiecte si le-am lasat balta ori din lipsa ulterioara de interes (atat al altor forumisti cat si al meu personal) cat si datorita faptului ca preocuparile se schimba in timp, descoperi lucruri noi, mai interesante, de care esti tentat sa te ocupi, iar cele vechi nu mai sunt pe ordinea de zi, iar in timp importanta lor se estompeaza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Darzu,

sunt unul dintre cei care ti-au citit analizele in mod constant. De multe ori nu am intervenit, pentru ca m-am temut sa nu iti "frang aripile" cu spiritul meu critic (un pic, glumesc). Sper si iti recomand, sa iei critica drept "cel mai mare ajutor" pe care ti-l poate oferi cineva si sa continui proiectul cu ikimocu.

Sunt multi care nu au intervenit pentru ca nu stiu prea multe de spre ikimocu, dar uita-te la downloadul pozelor puse de catre tine si o sa poti evalua interesul. Iar, daca numarul downloadurilor scade, atunci problema sa stii ca este la tine, nu la cititori. Deci, ti se ofera posibilitatea de a-ti imbunatati comunicarea (iata un lucru bun).

Cu alte cuvinte ... go on boy, don't stop here.

 

P.S. ...uite un exemplu. La postul cu pricina, ai zis:

Probabilitate continuare corectie up: 0%

Probabilitate continuare miscare down: 100%

 

... ok, piata a facut altceva, taman pe invers. Asta e, nu suntem popi sa le stim pe toate, dar ... si din greseli se poate invata, ...nu o lasa in aer, vino si spune, domle, am gresit aici si aici, hai sa ne corectam cu asta si cu asta, elementele astea si astea ne-au dus in eroare si etc ... si poti intoarce totul in favoarea ta si pe deasupra mai putem invata si noi cate ceva (scopul principal).

 

P.S.2 ...stiu ca este mai usor sa "vorbesti" decat sa faci, deci ma opresc ici...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Sec

 

Faptul ca am introdus si chestiunea probabilitatii nu trebuie sa creeze o "certitudine" ca pretul va urma miscarea up sau down, in consecinta. Am adus-o in discutie fiindca am vazut ca numarul cazurilor in care alinierea studiilor Ichimoku da o probabilitate reusita este mai mare decat in caz contrar. Este mai mult orientativ. Ceea ce este important in acest tip de analiza este faptul ca oamenii sa observe schimbarea rand pe rand a bias-ului general, intai momentumul, sentiment, samd si in felul asta poate evita erori grave, care pot duce la distrugere. Sunt asteptate si criticile si avantul nu va disparea odata cu aparitia criticilor, stai linistit. (sunt baiat mare, by the way :))) Nu vreau poate pareri de genul: ce face ichimoku sau ce este ori cu ce se mananca, that's all. Sau pareri nesustinute de argumente solide.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.