Sari la conținut

ATC2010


Postări Recomandate

  • Moderators

Dupa terminarea inscrierilor TOATE EA-urile sunt verificate din nou manual. Asa au facut in fiecare an. Acum se purjeaza cei cu inregistrari multiple, erori care nu au fost depistate de testerul automat, etc. Vezi aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

numarul ea-urilor acceptate a inceput din nou de la zero dupa ce s-a incheiat inscrierea, si a crescut pe masura ce fiecare ea (acceptat anterior la testul automat) era acceptat si la testul manual. Asa a fost in fecare an, believe me!

 

Acuma, dupa ce am citit ultimul lor news (link in postul de mai sus) sunt inclinat sa cred ca ei nu au avut nici o problema cu testarea, doar ca au vazut si ei ca sunt foarte putini concurenti, si au decis sa mai lase sa se mai adune. Omu spune clar ca vo 750 nu au timis nici expert si nici date personale, iar vo 680 au trimis date personale, dar nu au trimis expert. Deci in total au fost o gramada care nu au timis experti, nika, adica pt care MetaQuotes NU A AVUT CE TESTA... Asta a fost de fapt problema lor. Nu cred ca s-au impotmolit cu testarea la DOAR 300 de experti, in 4 luni de zile.... grrrr... Si au zis, ia sa le mai dam vreo trei zile, poate se mai aduna...

 

Mie-mi convine, asa poate are si Stitch o sansa in plus... mai putini concurenti egal mai putini "norocosi", hihi... adica aia care dau cu banu si levereaza la maxim, intotdeauna sunt cativa de astia la fiecare suta de participanti, unii sunt din prima pe invers, si termina contul in primele zile,dar altii sunt pe directie (well, probabilitatea e de 50%) si pe acestia ii vedem in top o perioada, primele saptamani, inainte sa termine contul.

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Hei Sian, tragi tare huh? Pozitia 169 in top... Dar lasa ca si Stitch se mentine la 4 pozitii in spatele tau inca de la inceputul concursului, si pandeste momentul prielnic sa apese pe acceleratie si sa treaca in faţă, hihihihi...

 

Pentru cei care nu stiu de ce "hihihi", expertii care nu au luat inca nici o tranzactie se afla undeva intre pozitiile 80-240, toţi au in Equity cate 10 mii de parai fix si drept urmare sunt listati in ordine alfabetica, cu Stitch-ul la 4 locuri in urma Sian-ului. Daca cei dintre noi iau tranzacţii si dispar de acolo - se duc in sus sau in jos in clasament - atunci Stitch o sa pupe spatele Sianului, hihi. Asta in eventualitatea ca unul dintre noi nu o zbugheşte in sus sau un jos...

 

Cum se prezinta ATC2010 pana acum? Well, nasol. Mult mai puţină animaţie decat in anii trecuţi, mult mai puţini concurenţi, mai puţine discuţii, cele cateva care sunt, sunt in ruseşte, si in plus, graficele afişate de MQ sunt total greşite, sortarea tabelului e facuta prost (dupa ordinea alfabetica din limba rusa, doar tradusa in engleza, asta e suparator mai ales la sortarea dupa numele ţărilor), etc.

 

Concurenţii? Câţiva dintre cei vechi, unii deja au cam ieşit din joc, de exemplu vechea noastra cunoştinţă zrn, cunoscut pentru riscul mare - in editia anterioară a ocupat toate topurile in primele luni, apoi a luat-o in freză şi a terminat contul - anul acesta a inceput cu stângul si este la doar jumatate de cont dupa prima zi de trading.

 

Well, sa se duca cat mai multi in jos, ca sa urcam in top noi astia care nu facem (încă) trading =))

 

Pe cine sa urmariti: draz (curent pozitia a 2-a, prezent la toate editiile anterioare, cu rezultate bune la final de fiecare data), Rich (curent pozitia a 4-a, campion la una dintre editiile anterioare, din pacate anul asta risca cam mult si presimt ca o sa termine undeva la coada, ca si anul trecut), flame (curent pozitia a 17, trader bun, rezultate bune la editiile anterioare), LeoV (poz 27, bun programator si algoritmist, deja il stiti de anul trecut), wackena (poz 55, trader for living, expertul cel mai bun in 2007, dupa parerea mea, a luat locul 2 si 25 de mii de parai, Better, cel care a castigat a avut mai mult noroc, de fapt competitia asta in sine e mai mult o chestie de noroc, daca piata tine cu algoritmul tau te-ai scos), enivid (poz 58, român de dincolo de gârlă, e tipul care ţine forumul ala fain de MQL si trading, de asemenea participant cu rezultate bunicele la editiile trecute), Better (campionul din 2007, retele neurale, chesti complicate, anul trecut s-a fript, anul asta mai prudent, nici o tranzactie inca, se afla undeva pe locul 100, ori am putea spune 79, ca de acolo incep cei care nu au inca tranzactii, ei se ordoneaza frumos alfabetic pana pe la pozitia 220), Godzilla (idem no tranzactions yet), etc.

 

Nu am trecut incă prin toţi, mai revin cu noutati pe masura ce mai dau peste "cunostinte vechi" ori alte chestii interesante.

 

Sper sa bage MQ graficele alea, si sa repare bugurile din cele existente, de exemplu dupa prima zi de concurs, equityurile primilor 10 participanti (cei din top ten) erau afisate pe grafic (si inca mai sunt!) ca fiind egale cu zero, haha, pai daca e asa, eu nu vreau sa fiu intre primii 10 :P Le-am scris si comment, sa vedem daca vor face ceva...

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Bravo dom'le, te-am vazut trecand in faţa plutonului de puturoşi, sa fie intr-un ceas bun!

 

Legat de Stitch, personal incep sa fiu ingrijorat despre dumnealui. Vezi aici de ce (comentariul meu de azi, ala cu poza aia mare).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.