Sari la conținut

Strategie Scalping


Postări Recomandate

@Valentinn181

 

Problema apare cand nu reusesti sa pastrezi cei 5 pips daca iti trece pe plus tranzactia, desigur, datorata lipsei atentiei, requote-urilor repetate, inghetare de platforma, marirea spread-ului, etc.

Editat de dirzuandreiovidiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...

@ovidiubenone

 

Oricum, trebuie sa fi cu tranzactia pe plus cativa pips ca sa poti sa o asiguri la 0.1 pips, tinand cont de spread. Nu vei putea asigura la 0.1 pips din prima - asta e clar (nici macar la Eur|Usd).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

Testata de mine timp de o luna pe real cu sume mici. Tranzactionand de la ora 12 - 8 pe EUR/USD doar, media pe zi este undeva la 50 pips. RSI: 21 tranzactionam doar cand este trecut de nivelul 50, 50+ buy , 50- sell. Slope direction indicator cel mare de 60 si method 2, iar cel mic de 10 si method 3. Parabolic SAR 0.03 si 0.1 . Slope direction mare il puteti omite, mia important este RSI dar il puteti folosi pentru a va face o impresie generala despre trendul mare. Tranzactionam numia in directia trendului mare, si dupa un retrace pe trendul mic intram daca( pozitie sel) RSI < 50, Slope direction de 10 acelasi cu cel de 60. Intram exact cand se schimba si parabolic SAR. Daca SAR indica in continuare sell intram dinou dupa un retrace pe Slope de 10. NU recomand aceasta metoda daca spreadul brokerului este mai mare de 1, iar in sl de 5 pips trebuie sa includel si spreadul brokerului, si de asemenea nu recomand tinerea unei pozitii deschisa mai multe de 5 pips. Doar in caz ca am omis freo setare la indicatori sa rog sa folositi templateul de mai jos. Exemplu mai jos pozitie long punctele verzi desenate de mine reprezinta pozitia corecta a indicatorilor pt o pozitie long iar liniile rosii TP.

 

 

 

 

Suerba strategia semnalele etc. mai les clopotelul ! Daca cineva este interesat sa faca un EA PERFECTIONAT dupa strategia asta ( in primul rand astept un REPLAY de la TINE em3rveillement ) . Ofer o suma de bani (cat de cat echivalenta cu cea a robotilor de pe piata ---Mega Droid ---- ----Fap Turbo-----) . Astept raspunsurile vostre . Succes in contiunuare !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum ceva timp am aflat ca cei de la www.ibfx.com(interbank australia) se lauda cu executie medie pe mt4 de 7,14 ms(mili secunde) si am vorbit cu cineva care spunea ca interbakul pe real ii executa pozitii inclusiv in gapuri. Momentan fxcm cade din probleme de nesiorizate in executie si altele. Pe vreamea cand am scris postul nu am stiu asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.