Sari la conținut

Creare expert pe baza unui indicator


Postări Recomandate

Apreciez foarte mult grija pentru banii mei si nu cumva sa-mi lichidez contul, (este emotionant, ce mai) dar sincer asta ar trebui sa fie problema mea. Interesant ca nimeni nu se baga la o treaba serioasa, desi m-am oferit sa platesc. Mistouri, in schimb, am primit.

Indicatorul acesta este foarte usor de testat cu PaperTrader-ul. Ramane inca intrebarea unde intri si unde iesi din tranzactii. De exemplu ce faci daca cursul este intre liniile din mijloc, pui pendinguri acolo unde zice "go long" si "go short"? Si vei intra in tranzactie in prima directie care "bate"? (adica limit ordere?), ori mergi doar cu trendul principal? Presupunand ca ai intrat in tranzactie, unde iesi?

Presupun ca paper traderul asta e un indicator de-al tau. Daca te pricepi asa de bine la programare, de ce nu-mi faci o oferta de pret? Pe urma putem sa discutam detalii.

Editat de tradelover
am scos citatul (de 2 ori!) la intregul post precedent, in conformitate cu regulamentul forumului
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

nu am adaugat la postul precedent, ci am tinut sa specific separat, pentru ca stiu ca unii (sa le fie rusine! :) ca doar ei au de pierdut, nu eu) nu citesc posturile mele "prea lungi". Noroc bun, aia nu or sa invete niciodata nika.

 

Deci, daca dupa toata discutia asta mai vrei sa cheltuiesti niste bani, sa zicem intre 5 si 50 de parai in functie de complexitate, atunci da-mi pe PM o strategie dupa care vrei sa faci intrarile si iesirie, in functie de pozitia cursulul fata de liniile indicatorului, dupa cum am explicat in postul de mai sus. Accept si paypall si moneybookers :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

vad ca ai postat in timp ce ma scremeam eu la tastatura.

 

PaperTrader-ul este free pana la versiunea 1.6, si se gaseste pe blogul meu. Versiunea actuala este 2.1 si costa 50 de parai, ceea ce poate face in plus se gaseste explicat partial tot pe blog.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

man, ca abia acum am citit... lumea nu face misto de tine, unii chiar vor sa te ajute. Pentru cultura ta generala, poate ca unii s-au ferit sa iti zica direct, forexgreenland apartine unui renumit excroc (si spammer) nigerian (Sylvester Stallion), a avut si pe vamist niste tentative de blog, pe care posta discutii de pe niste chaturi fictive, inventate de el, tipul este banat, si e banat rau, adica pe majoritatea forumurilor serioase, inclusiv babypips. Cauta pe web, ori citeste blogul de pe vamist, daca o mai fi, ca te lamuresti, ceea ce apare pe vamist aparea in paralel pe alte 30 de siteuri in acelasi timp (sunt programe care fac astfel de "spamuire").

 

Daca asta e atitudinea ta, atunci sari cu o strategie pe PM la mine, spune simplu "intru la linia verde cu buy stop daca cursul e sub ea, cu target la linia rosu deschis si stop la linia albastra. Sell invers, la linia rosu inchis, doar daca nu am buy deschis". Ori orice alta combinatie vrea muschii tai. AIA E STRATEGIE. Si pregateste 50 de parai.

 

Orice alta discutie inclusiv pe PM va fi ignorata.

Editat de tradelover
blogul mai exista, l-am cautat pe vamist si am adaugat linkul in post mai sus
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.