Sari la conținut

Undele Elliott - analiza si trade


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 990
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

@vaxx

Vezi ca este un topic de nota 10+ deschis de flames.(in romana)

http://forum.vamist.ro/topic/2146-elliott-wave-concepte-fundamentale-partea-i/

 

Offtopic

@deos

Te-ai exprimat gresit de inteles s-a inteles corect. Pe de alta parte raman extrem de mirat la afirmatia ta: 'Nelly a modificat intr-atat EWA, k la el din teoria initiala a lui Elliot nu a ramas decat numele' cand tu nu ai citit cartea lu Neely(ai sustinut-o intr-un post anterior intr-o discutie cu harif). Din pct meu de vdr trebuie sa stapanesti extrem de bine cele 2 teorii ca sa poti face o astfel de comparatie.

 

Oricum bafta si tie la pipsi.

 

Ai dreptate koralu, m-am uitat putin prin el si sa stii ca e chiar formidabil pt un incepator. Flames a facut o treaba BUNA!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

(EUR/USD)

 

Cu tot respectul am_kabibi, avind in vedere faptul ca unda trei e mai mica ca unda unu, nivelul critic pt scenariul dumneavoastra ar fi 1.3700

 

Mersi mult Иваныч pt observatie, recunosc m-am grabit si mi-e rusine. Oricum scenariul ramine valabil pina 1.3700 e intact. Ca alternativa voi recurge totusi la dublul zigzag propus de koralu. Uite asa se munceste in echipa!!

P.S. In poza unde este sageata printre alternative in afara de wedge, combinatia de unde 1-2;1-2 ar putea fi si ending triangle.

post-4587-066404100 1288203206_thumb.gif

Editat de am_kabibi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators
Offtopic
Well, începe să se animeze şi asta e bine. Pentru că tot se vorbeşte de titlul topicului şi pentru că pe parcurs am văzut toate ortografierile posibile şi imposibile, mi-am luat libertatea să modific titlul topicului, din "Elliot" in "Elliott", cum este corect, am vrut să fac asta mai demult dar nu aveam un motiv real, atat timp cât 99% dintre posturi erau ale lui am_kabibi. V-aş ruga să folosiţi ortografierea corectă a numelui, cel puţin pentru search-engine-uri, dacă topicul iese la mai multe search-uri o să aveţi mai mulţi vizitatori/comentatori :)). Deci nu eliot, elliot, eliott, ori alte variante, că se răsuceşte omul ăla în mormânt (well... oricum se răsuceste cand vede ce fac unii cu analiza, haha, asta era o poantă, no offence!). Cei care ziceti că vreti să invăţaţi EW, incepeţi ptin a învăţa să îi scrieţi corect numele. Sper să nu fie cu supărare.. (să ştiţi că vă urmăresc intens, am dat şi câteva măsline verzi, de băgat nu mă bag pentru că nu mă pricep).
Editat de tradelover
pus tag offtopic
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

EUR/USD, ultimul val in jos a fost impuls clar. De aceea la ora actuala 2 scenarii mai raman viabile, fie corectia s-a terminat, formand un flat si acuma mergem sa cucerim noi maximuri, fie avem doar un val (a) of [y] si o sa mergem in jos pentru finalizarea unui dublu zigzag.

post-3824-037420400 1288250213_thumb.gif

Editat de deos
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.