Sari la conținut

Undele Elliott - analiza si trade


Postări Recomandate

O intrebare vis-a-vis de link-ul pe care l-a postat flames cu analiza lui todd.

 

Cum se poate sa ai ca altarenative pentru o anumita unda.....B sau 1? Ma gandesc ca daca tot ti-a dat ca este de tip :5 nu vad de ce ai mai presupune ca este B. Desigur ar putea fi optiunea sa fie (a) of B , unde B este un zig-zag, dar din analiza lui nu prea reiese asta. Alte pareri??

 

post-3013-097239600 1288736089_thumb.gif

 

Presupun ca la el unda 1 inca nu era completa. Daca forma 5 valuri atunci are triunghi incheit, iar daca ramine zigzag atunci e unda B dintr-un flat care va incheia triunghiul. Doar, zigzagul este o tendinta esuata si daca aceasta tendinta va esua sau nu e greu de zis din timp mai ales cind te afli in toiul unei corectii de lunga durata.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 990
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

@am_kabibi: gata, am inteles cum a gandit todd. Ms de raspuns, a dat scanteia. :))

 

@fluturas: parerile sunt impartite. O comparatie Neely - Pretcher o gasesti mai sus, de voznii cred ca ar putea sa-ti dea mai multe detalii am_kabibi , R. Balan nu este decat o sinteza mai scurta a lui Pretcher.

Eu am invatat Neely dar am ajuns la concluzia ca mai putin conteaza autorul(teoria ).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut! Am literaturi scris de autori D.Voznii, R.Balan, R,Swannell, A.J.Frost si R. Prechter, G.Neely, V.Safonov.... care literatura pot sa accept???

 

Salut. Eu ti-as recomanda sa incepi de la Voznii si Prechter, apoi dupa ce vei vedea ca stapinesti principiile de BAZA poti sa treci la Balan si Svannell, dar intr-o maniera mai critica deja. Ieri intr-o discutie D. Voznii mi-a zis ca "nu ar trebui prea tare sa te lasi absorbit de cartea lui Balan, acolo sunt multe lucruri demne de pus la indoiala si presupuneri neargumentate". E de recomandat sa citesti si cartea lui Neely, cel putin ca sa vezi care tehnica iti este mai pe suflet. Asta toate ar conta pt tine ca elliottist cam 30%. Apoi treci la partea practica si aici am sa-l amintesc pe unul dintre cei mai buni elliotisti ai tuturor timpurilor, persoana care a extins limitele analizei undelor elliott, si anume Piramidici. Multi dintre voi probabil nici n-ati auzit de el. E si normal. N-a fost o persoana publica, nici n-a dorit-o. A postat o perioada de timp pe unele forumuri din rusia, dar din posturile lui poti afla mult mai multe decit din toate cartile scrise pe EWA (suprareclamate si cu lacune mari). El a introdus termenul de Formatiuni fractale de reversal. Piramidici recomanda incepatorilor sa ia o pereche si incetisor sa analizeze si sa numeroteze toata istoria acestei perechi, mai intii pe MN1 apoi pe W1, apoi pe D1 etc. Analizind astfel cel putin trei perechi veti simti numaidecit un salt major in drumul dumneavoastra de elliottist. Atunci multe intrebari isi vor gasi raspunsul.

Bafta!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@am_kabibi, daca tot ai pomenit de atatea ori de formatiuni fractale de reversal, nu ne spui si noua ceva mai mult?(un scurt rezumat sau poate un exemplu) :)) Mai exista forumul cu Piramidici ca google-ul nu prea il gaseste. Poate un link?!

 

Am sa deschid un topic aparte unde am sa incerc sa traduc unele din posturile lui Piramidici mai relevante. Poate chiar azi am sa incep.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.