Sari la conținut

Undele Elliott - analiza si trade


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 990
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Salut ,

 

Am asteptat o noua confirmare a faptului ca impulsul , e posibil sa fie finalizat ( ieri m-am grabit , insa acea retragere era de fapt segmentul c al valului 4 ) . Avem aceasta confirmare prin spargerea liniei de trend ascendent dintre terminatiile valului 2 si valului 4 , avem depasirea originii valului 5 ( 1,3043 ) , cred ca in acest moment putem afirma ca impulsul este confirmat ca fiind finalizat . Asadar  fiind vorba despre un impuls cu valul 1 extins ( valul 1 este cel mai mare , valul 2 retrage valul 1 mai putin de 38,2% , valul 3 este 61,8% din valul 1 , valul 4 nu este un val complex ( este un val plat neregulat running ) , valul 5 este mai mic decat valul 3 ) , miscarea va fi una de retragere pana in zona de pret a valului 2 . Avand o corectie , impulsul este valul a , al unui zig-zag , in aceste conditii , inseamna ca vom avea coborare intre 1,2942 ( 50% ) si 1,2895 ( 61,8% ) .

 

Spor la pipsi !

post-3630-0-63877700-1365760667_thumb.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut ,

 

Varianta descrisa in postul anterior , pentru Eur-Usd , o abandonam , deoarece maximul presupusului impuls a fost depasit . Astept confirmarea evolutiei in cursul zilei de astazi si voi reveni cu o analiza tehnica radical schimbata . Atentie , aceasta spargere a rezistentei de 1,3140 , este posibil sa nu urce mai sus de 1,3250 .

 

Spor la pipsi !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut ,

 

Dupa cum s-a vazut ieri , perechea Eur/Usd , nu numai ca nu a ajuns la 1,3250 , dar nu a depasit nici macar 1,3201 , maxim atins in ziua precedenta . Asadar , cred ca la acest moment avem finalizat un dublu zig-zag , deoarece linia de trend a fost sparta , iar originea ultimului zig-zag a fost depasita 1,3027 .

Aceasta miscare descendenta , este posibil sa ajunga pana la 1,2746 , insa este putin probabil dupa parerea mea , sa coboare pana la limita , dar nu trebuie exclusa aceasta varianta . 

S-auzim de bine !

post-3630-0-45834000-1366267288_thumb.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 săptămâni mai târziu...

Salutare ,

 

Intrucat valul corectiv , despre care vorbeam in postul anterior pentru perechea valutara Eur-Usd , cred ca a fost finalizat , revin cu o analiza tehnica , care sper eu , lamureste evolutia ultimei luni . Miscarea descendenta a fost una nu lipsita de emotii , intrucat ne-am confruntat cu un val plat neregulat . Valul b , a retras valul a cu peste 100% , insa nu a atins 138,2 % , ceea ce a favorizat , coborarea valului c pana la 138,2% din valul b . Acest ultim val este dupa parerea mea , un impuls terminal cu valul 3 extins ( valul 2 retrage valul 1 cu mai mult de 61,8% , valul 3 este cel mai mare val , valul 4 retrage valul 3 cu mai putin de 38,2% ) . Daca am dreptate in aceasta privinta , probabil ca vom vedea in cursul zilei de astazi , sau cel mai tarziu maine . In principiu dupa un impuls terminal urmeaza o miscare rapida in sens opus , care inca nu a inceput , dar este posibil sa apara oricand . Evolutia viitoare este una ascendenta ,  ce va depasi pragul de 1,3242 cu tendinta de a atinge 1,3400 .

Asa ca va urez spor la pipsi .

post-3630-0-53463900-1368689794_thumb.jpg

Editat de ovidiu_gnt
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut ,

 

Din cate se pare , varianta descrisa mai sus pentru perechea Eur/Usd , nu este valabila . Asa ca nu imi ramane decat sa recunosc ca am gresit . Coborarea nu a fost finalizata , asa ca mai avem de asteptat un pic pana la momentul de intoarcere . Din impuls terminal , valul c s-a transformat intr-un val ce arata ca un impuls normal . Probabil ca in acest moment ne aflam in zona valului 4 care vom vedea ce va fi , deocamdata cred ca este finalizat valul a ( din punct de vedere al timpului este mai mic decat valul 2 ). In aceste conditii numerotarea valurilor se schimba conform analizei anexate . Urmatoarea analiza o voi posta dupa finalizarea valului c .

Spor la pipsi !

post-3630-0-03190300-1369291371_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

Salut ,

 

Din cate se pare , vom avea , o miscare deosebita astazi sau luni , pe Eur/Usd , graficul il voi posta zilele urmatoare , insa atentie mare pentru cei care au tranzactii pe vanzare , este momentul sa le inchideti si sa va schimbati optiunea . La aceasta ora ne aflam pe valul 4 al unui impuls terminal cu valul 1 extins si conform teoriei , acesta ar trebui sa fie in relatie cu valul  2 ca pret de 61,8% sau egal sau timp de 61,8% . Asadar teoretic ar trebui sa nu dureze mai mult de 90 minute , apoi vom avea valul 5 care v-a cobora sub 1,2943 dar va fi mai mic decat valul 3 in pret .  Finalizarea va fi urmata de o miscare brusca in sens opus .

Spor la pipsi !

Editat de ovidiu_gnt
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut , 

 

Dupa ce s-au limpezit apele , am ajuns la o cu totul alta concluzie decat ma asteptam in posturile anterioare . Asadar perechea Eur/Usd , momentan va suferi o corectie . Din analiza facuta de mine , reiese ca valul c al valului plat neregulat a fost finalizat cu un val 5 esuat . In aceste conditii teoria spune ca acest impuls esuat va fi retras in intregime . Pe termen lung , inseamna ca valul ( cu forma de impuls ) ,  care tocmai este in desfasurare , va depasi maximul de 1,3242 . Eu merg chiar mai departe , spunand ca este posibil sa ajunga in zona 1,3400 - 1,3500 . 

Acest val ( val C intr-un plat comun ) , a debutat cu un triunghi leading diagonal , care a fost finalizat vineri , atingand maximul de 1,3107.

De aceea , in zilele ce urmeaza vom asista la o corectie a acestui prim impuls .

 

Sa auzim de bine !

post-3630-0-63519200-1370418611_thumb.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.