Sari la conținut

ce broker mi se potriveste ?


wallye

Postări Recomandate

Cam 2 luni in urma am aflat despre forex. Si despre faptul ca poti juca cu 10x,20x,50x ...mai mult decat ai tu in cont.

Si am ramas cam surprins. :biggrin:

Mi-am facut un cont la fxcm si am invatat sa joc. Dupa m-am apucat sa studiez cursul eur-usd din ultimii cativa ani treaba care mi-a luat cam 1 luna. In final am ajuns la urmatoarele concluzii:

-voi juca doar eur-usd

-voi tine deschise pozitiile de la 1 sec la maxim cateva ore, deci am nevoie de un spread cat mai mic (repet,la eur-usd,altcv. nu ma intereseaza)

-suma va fi de 1000-2000 eur, intai proba pe demo cateva luni, apoi real

Legat de broker, ma intereseaza unul cunoscut,fara reclamatii,fara probleme cu platforma(blocare e.t.c) si evidend comisioanele de retragere, depunere cat mai mici.

Pana acum am mai testat si etoro , oanda. Oanda are cel mai mic spread din cele cunoscute de mine.

Daca ar mai trebui sa tin cont de alti factori, nu va sfiiti sa-mi spuneti. <:-P

Deci veniti cu pareri. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@wallye

 

Eu folosesc Oanda. Spreadul e excelent, dar mare atentie la stiri, pentru ca la stirile importante, spreadul ajunge pe la 10 pipsi sau chiar mai mult. Deci mare atentie la calendarul economic daca ramai la Oanda. In rest, executia e foarte buna, iar ca si comisioane de depunere/retragere, treaba sta cam asa. Eu am folosit Paypal pentru asta. La depunere am platit un comision de 0.3$ + 2.9% din suma depusa. Ai dreptul la o retragere pe luna fara comision. Cand retragi de pe Paypal pe card, iti mai ia un comision de vreo 2$ pe retragere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Treaba cu 10 pipsi nu prea ma afecteaza, voi deschide doar cateva pozitii pe zi si evident voi urmari spreadul inainte. Oricum vad ca spredul se mentine cam pe la 1 pip diferenta enorma fata de peste 2 pips la fxmc si etoro.

Ca poti retrage gratis o data pe luna e foarte bine,eu nici n-am nevoie mai des.De fapt nici n-am de gand sa retrag prea curand (ori ii pierd ori ... ) :biggrin:

M-ar interesa comisioanele la retragere/depunere de pe card ( cam intre ce valori, stiu ca difera de la banca la banca )

Mersi pt. info , Bumasoft.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"For USD Accounts there are three available methods for deposits: bank wire, check, or PayPal". Deci nu poti prin card, ci doar prin transfer bancar sau cec. Pentru transfer bancar si cec, se pare ca OANDA nu percepe nici un fel de comision, deci acel comision de transfer nu depinde de ei, ci doar de bancile intermediare si, implicit, si de banca pe care o folosesti tu pentru a transfera banii.

 

Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

IBFX: spread mare, requote-uri uneori. avantaje: fara comision la depozit cu cardul si parca nici la retragere. Dar, daca te gandesti bine, comisionele astea sunt acoperite de spread-ul bun (ma refer la oanda). Deci, dupa mine, nu se merita ibfx comparativ cu Oanda. Am cont de aproape 2 ani la ibfx, au fost primul meu broker. Dar aleg Oanda cu ochii inchisi :biggrin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De fapt pe mn ma intreseaza comisionul la retragere si sa nu am alte "surprize" .Cum am mai zis n-am de gand sa bag 2000 si sa scot 2500. Spreadul insa mi se pare cam cel mai imprtant factor in alegerea brokerului ( in cazul meu, daca aveam 1 mil $ si jucam 1:1 poate erau comisioanele ).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.