Sari la conținut

Feriti-va de magarus :D


wallye

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sa dau un exp. Deschid o pozitie ( media la mn e de vreo 30 min lasat pozitia deschisa) .Dupa 5 min un grangur tine un discurs, despre care eu nu stiam ,discurs care de obicei misca piata 50 pips si care daca merge pe directia mea castig ,daca merge contrariu trece peste SL meu. Iar mie nu imi place sa risc. Si daca as citi inainte pe topic ca vine al zice 2 vorbe si misca 50 pips, n-as mai deschide pozitia aia, as astepta pana se calmeaza situatia.

Evident ca vor fi si evenimente neprevazute care vor trece peste SL meu ( asta face parte din MM ),de care nu ma pot feri dar de cele previzibile e obligatia mea sa ma feresc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vreau sa se discute si eu sa ascult . Mai tarziu ma bag si eu in discutie :).

Hai sa dau un subiect luat de la calendarul forexfactory: Joi,9 sept 8:30 este Trade balance ( Difference in value between imported and exported goods and services during the reported month ) Cica va avea o influnta majora asupra cursului USD. Mie unul mi-e frica de "influente majore" deci nu voi juca.

Voi ce ziceti de asta? Cel de acum 40 zile cati pipsi a miscat? Cu cat timp inainte de 8:30 incep sa se miste pipsi?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E un exemplu interesant. Joi la ora 3.30PM ora Romaniei va fi si trade balance pentru dolar dar si pentru canadian. Intradevar pot aparea reactii ciudate, mai ales pe canadian. Eu sincer nu prea urmaresc stirile, merg doar dupa analiza tehnica dar din ce mi s-a parut mie este ca USDCAD poate sa reactioneze foarte agresiv la stirile de importanta mare. De regula piata consolideaza inainte de o stire, pentru ca toti stau si asteapta. In acelasi timp sa stii ca nu la toate stirile reactia poate fi explicata logic si rational. Uneori se intampla lucruri ciudate greu de explicat. Poti sa patesti ca tu din punct de vedere tehnic sa mizezi pe o miscare in sus. Esti in trade si se apropie stirea, piata consolideaza si de frica sa nu iti ia sl-ul inchizi pozitia. Stirea se publica si piata face total opusul la ce te-ai fi asteptat pentru o astfel de stire si isi continua directia data de analiza tehnica.... Eu am vazut asta la inceput cand mai trageam cu ochiul la stiri si de atunci am decis sa raman doar pe analiza tehnica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum crezi, dar ti-am zis ca se intampla ca miscarea de dupa stire sa confirme semnalul tehnic :). Sunt multi tehnicieni care gandesc asa si nu le pasa de stiri, si asta si pentru ca se presupune ca rechinii aia mari stiu dinainte ce o sa zica stirea si atunci se pozitioneaza dinainte in piata in directia profitabila.

Editat de Cityzen
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.