Sari la conținut

Analize stoks, options, futures


oltciter

Postări Recomandate

Buna ziua. Nu am nici un fel de experienta in ceea ce-i priveste pe brokerii de pe piata de capital de la noi si ma refer aici la piata de actiuni.

Doresc sa intru si pe aceasta piata. Va rog mult sa-mi recomandati si mie unul, doi brokeri, cu care lucrati in prezent si eventual sa-mi spuneti plusurile si minusurile.

Multumesc!

Toate cele bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu tranzacționez prin BT Securities pentru simplul motiv că am contul curent pe care îl folosesc cel mai frecvent la Banca Transilvania. Platforma de tranzacționare seamănă cu cea pe care o avea fostul Vanguard cu 5 ani în urmă. Pentru ce lichiditate e pe BVB instrumentele de AT oferite de platformă sunt suficiente. Comisionul e destul de mare de 0.8%, dacă nu ai un rulaj lunar ridicat, pe când la BCR Broker e de doar 0.4%, iar la Tradeville (fostul Vanguard) e de 0.65% și oferă o platformă ceva mai modernă. Ți-aș recomanda să stai departe de SSIF Broker Cluj (BRK), au fost în trecut ceva nereguli acolo cu conturile clienților.

 

Numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

WEDNESDAY, OCTOBER 24, 2012

 

 

 

 

Advanced Micro Devices, Inc. (NYSE:AMD) launches cheaper, faster chips for desktop gaming

 

 

 

 

 

 

Advanced Micro Devices, Inc.(NYSE:AMD) on Tuesday launched 8-core FX series chips at low prices for desktops.

 

The chips designed for gaming are priced at under $200 in units of 1,000.

 

The FX-8350 and FX-8320 chips are based on new Piledriver CPU cores and have clock speeds of up to 4.2GHz. The chips usually go into gaming systems and are unlocked, meaning enthusiasts can tweak the clock speed to run systems faster, PC World said, reviewing the chips.

 

"You can easily overclock this new line-up to 5GHz with off-the-shelf cooling solutions we provide," wrote Leslie Sobon, corporate vice president, client desktop products, in a blog entry.

 

The advantage of the new series of chips is that they can be used to build desktops at much lower prices. The fact that they are faster also makes it more beneficial.

 

The FX-8350 chip is priced at $195 in units of 1,000, while the FX-8320 chip is priced at $169. The new FX-series chips are AMD's fastest gaming processors.

 

Companies such as AMD have been hurt by falling chip prices. AMD's computing Solutions unit had seen its revenues fall 28 percent on year in its fiscal third quarter.

 

Intel's fastest chips for gaming are more expensive at about $1000.

 

AMD also announced a 6-core FX-6300 chip with a clock speed of 4.1GHz, priced at $132 and a quad-core FX-4300 chip with a clock speed of 4.0GHz, priced at $122.

 

 

Am gasit aceasta stire azi , desigur pt companii trebuie timp ca piata sa reactioneze , daca respectiva companie nu e pe prima pagina a ziarelor .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...

Nu cred in povestea asta ca Apple pica 50 70%. Nu ca nu se poate, ci ca cineva poate prezice asta. Daca e atat de tare, deschide un fond, si face miliarde pe short la apple in cativa ani. In schimb, el ce face, da interviuri care, pot crea panica necesara pentru ca "prezicerea lui" sa faca ceva miscare.

O asemenea cadere la apple ar insemna ca apple sa nu mai scoata niciun Iphone ori tableta ori ca magazinul lor sa nu mai vanda nimic. Sa nu uitam de ce e apple unde e. Este aiici pentru ca este printre putinele companii care au schimbat lumea tehnologiei. Nu datorita inovatiei ci a marketingului.

Nu au venit cu ABSOLUT nimic nou! doar au impachetat. Asta este marele merit a lui Jobs. Ce urmeaza, probabli ca lupta se va accentua dar nu vad in urmatorii ani un concurent care sa rupa "vraja" ce invaluie apple. Este un produs bine marketat. IOS este "magine". Faci mult mai multe cu un windows si nu vorbesc de diferenta de pret intre android si IOS.

 

Deci, brandul numarul 1 al gadgeturilor este in floare, cea mai buna tableta, telefon, magazin online, etc si urmeaza atacul la smartTV in 2013. Si sa nu uitam de Mac uri ce au piata SUA inca in "mana".

Este o predictie ce este contradictorie trendului bull secular al S&P ce urmeaza dupa umila mea opinie sa intre iar pe un nou trend long de ani de zile.

 

PS. Articole de genul asta apar mereu. Asemenea "predictie" se valorizeaza, nu se divulga, Daca se face tam tam e clar de ce se face. Pentru a shorta si altii iar cel care da interviu sa fie pe trend.

 

Vax albina!

post-2659-0-98854000-1354663284_thumb.png

Editat de Barbones
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.