Sari la conținut

Stiri calde


stancro

Postări Recomandate

Cu totii am realizat, mai devreme sau mai tarziu, importanta stirilor si ca urmarirea acestora pe termen lung ne poate da o imagine mai clara asupra trendurilor din piata Forex.

Mi-am zis ca, in acest caz, e bine sa impartasesc parte din ce aflu, vad si aud din surse autorizate,in speranta de a da inapoi parte din ce am luat de la voi de-alungul timpului.

Daca ieri,valoarea Yen-ului japonez a fost cea mai ridicata din istoria ultimilor 15 ani in raport cu Dolarul America, azi el s-a inzdravenit si mai si, atingand 93,25.Aspectul atrage dupa sine iesirea la rampa a Prim -Ministrului Japoniei, hotarat sa ia masuri drastice si sa intervina chiar pe piata de schimb valutar si comoditati.Incercarea are ca si scop evident, redresarea economiei in zona, trantita la pamant de inzdravenirea Yen-ului.

De cealalta parte a baricadei, Euro scade in raport cu Dolarul American, atingand 1.2686 iar aurul continua sa creasca.

Sa ne auzim cu bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca mai ieri prevedeam ca ceva se va intampla in zona asiatica, odata cu iesirea la rampa a Prim Ministrului Japoniei, astazi lucrurile stau intocmai. Cum a intervenit oficialul, cum iaca Dolarul a capatat putere iar Yen-ul timiditate in dezvoltare!

Dar un alt amanunt important ar fi ca aprecierea USD se datoreaza si rezultatelor pozitive inregistrate de catre exporturile din China, acestea atragand la randul lor, dupa cum era de asteptat, o crestere considerabila a indexurilor de pe piata asiatica.

Euro demonstreaza o depreciere considerabila, astazi, in raport cu fluctuatiile din ultima luna iar perechea GBP/USD surpinde cu o noua sesiune ascendenta.

Acestea fiind zise, va doresc un week-end minunat!

Sa ne auzim cu bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Moneda japoneza loveste cu un nou varf. Din 1995 Dolarul American nu a fost niciodata cotat mai slab decat azi in raport cu Yen-ul( 83.05).

Indicele vanzarilor in retailul Statelor Unite semnalizeaza o crestere fata de luna Iulie cu 0.1%.

La inceputul sesiunii europene de azi, perechea EUR/GPB a scazut cu aproximativ 50 PIPs iar cifrele pozitive din State au tinut perechea la nivel scazut.

In timpul aceleasi sesiuni, Petrolul a fost contractat la peste 77 USD.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Saptamana furtunoasa, impartita intre interventia oficialilor si a Bancii Japoniei, aruncarea in piata a unui trilion Yen si razboiul virtual intre China si Statele unite.

la inceputul sesiunii asiatice de azi situatia este stabila si va ramane asa pentru o perioada tocmai pentru ca traderii asteapta o noua interventie din partea bancii: dolarul s-a depreciat comparativ cu principalii sai competitori.

Tulburarile continua intre China si Statele Unite si atrag dupa sine criticile Prim Secretarului Geithner.

Aurul si argintul cresc semnificativ iar EUR/USD atinge 1.31.

Petrolul ramane deocamdata la 75USD desi inainte de inceperea sesiunii europene a fost contractat la valori mai mari decat de obicei.

Sa ne auzim cu bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar interesant topicul asta. Ma intrebam uneori de ce nu se comenteaza si aici stirile importante, sau interventiile acestea asteptate sau nu. Am ''tras'' si eu concluzia ca a fost o interventie a Bancii Japoniei pe 15 sept. Dar de unde atatea detalii? Cine poate stii ca a fost un trilion de Yeni sau 3? Pe 16 sept. a intervenit Banca Elvetiei dupa cum se pare. Cum se pot anticipa genul acesta de actiuni?

Editat de slg
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

EUR este sub presiune astazi din cauza etalarii pe piata a situatiei economice europene.Drept urmare, dimineata, perechea EUR/USD a scazut dramatic pentru ca in timpul zilei sa ia avant din nou. Daca totusi va rezista presiunilor, noul marcaj va fi 1.3600.

Deprecierea Euro afecteaza si pretul aurului.

Petrolul a fost tranzactionat astazi la mai putin de 76$/ Baril.

GPB/USD scade intr-un spatiu de timp foarte scurt de la 1.5850 la 1.5774 ca urmare a statisticilor putin [promitatoare emise de Bank of England la inceputul zilei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ieri, dolarul a scăzut faţă de concurenţii săi şi rămâne sub presiune cu privire la măsurile următoare FED.

Aurul , argintul şi petrolul se apropie de noi maxime în timpul zilei, după acţiunea de ieri din partea autorităţilor japoneze, care taie ratele dobânzilor şi a adus bani în economie. Toate acesta au afectat din nou profund USD.

În Asia toţi comercianţii sunt în aşteptarea unei noi intervenţii guvernamentale, astăzi USD / JPY abordat zona de 82.87. Si tot astăzi se inregistreaza un nou minim al dolarului american faţă de yen.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.