Sari la conținut

Traders workshop


Stefan

Postări Recomandate

Offtopic
Am citit undeva ca exista un trib, in care batranii comunitatii sunt pusi langa un pom si servesc drept tinte vii pentru antrenamentul celor tinerii, viitorii razbonici, vanatori si aparatori ai tribului respectiv. Pare o treaba barbara, dar batranii isi asuma cu onoare aceasta postura de "carne de tun". Ce ziceti (retoric), despre aceasta idee, practica, realitate, etc?
Eu unul, ma gandesc sa ma ofer voluntar si sa imi asum aceasta onoare in preajma pensionarii (care intradevar se apropie cu pasi repezi si siguri)
Editat de sec
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Daca va spun ca este o intalnire secreta intre masoni, va inscrieti? Din programul workshop-ului fac parte:

 

- "Paranoia si implicatiile ei" - Prof. Dr. Arsinel

- "Nu este ceea ce este ci este ceea ce pare ca nu este - introducere in manipulare sociala" - Ing. Ghorghe Manivela

- "Cum sa conduci lumea din umbra" - sesiune sustinuta de Arhitectu'33 (publicul ii va putea auzi doar vocea, fara a-l putea vede)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am rasfoit si eu ceea ce s a scris pe aici...

indiferent de broker - in final am aflat cu totii cine este, - stilul de procedare a fost absolut naucitor si... tipic romanesc.

 

cei care au terminat ASEul, inclusiv subsemnatul, am facut si oleaca de statistica, adica sondaje de opinie.

pai, mai nene, tradeville, un sondaj de opinie se face prin prezentarea celui care face sondajul si ptr cine. cam greu v ati lasat convinsi de asta.

 

urmatorul lucru, ceea ce a scris @adriano, si care se refera la incepatori, pai, dragi incepatori voi nu aveti ce cauta acolo. workshopul este ptr traderi cu experienta din cate m a bunghit eu.

 

chiar si locurile sunt limitate la 20, suma care zic eu ca daca prezentarea ar fi fost facuta cum trebuie, era acoperita rapid si chiar depasita.

 

in final imi pun o intrebare simpla: oare voi apuca ziua in care sa vad ca un broker se va comporta exact asa cum trebuie fata de clientii lui? sa nu mai caute sa i amageasca cu castiguri colosale, sa caute sa i indrume cu adevarat, sa le spuna in fata daca sunt buni sau nu ptr aceasta meserie extrem de grea.

toate lucrurile astea sunt scrise pe toate forumurile, deci nu vad nici un impediment in a face asta, daca chiar vor sa fie corecti.

 

eu o sa zic pas la aceasta intalnire, intrucat nu sunt deloc un trader cu experienta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

@stefan

eu as veni la toate cursurile alea trei, pe bune, cumpar bilet thai-ro, special pentru ala primul =))

 

in rest, cam de acord cu ce a scris harif, eu nu as merge la asa un workshop, dupa cum a fost facuta prezentarea, iar numarul limitat de locuri si lipsa unei tematici clare are toate sansele sa transforme workshopul intr-un fiasco. cine sta sa pregateasca materiale, etc, cand nu stie despre ce e vorba exact? eu vin si vorbesc trei zile continuu despre forex, ca am ce sa spun, dar fara niste subiecte clare pe care sa ma axez, traderii nu vor intelege nimic (nu ma refer la mine in special, ci la un trader in general, care ar vrea sa participe la un workshop de trading). aaaaaa.... vreti sa stau eu sa fac (sa aleg) subiecte? mersi! nu am timp, am altceva mai bun de facut, si chiar daca as face, risc sa transform totul intr-un meeting tip Amway, unde unu vine si se lauda ce tare e el iar ceilalti toti se ridica in picioare, bat din palme si striga "eeeeeeee!". pe urma vine altul pe scena, spune si ala niste prostii, iar eu din sala strig "eeee" si daca el mi-a dat mie palme, ii dau si eu lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.