Sari la conținut

Alba/Neagra cu maşini


tradelover

  

21 membri au votat

  1. 1. După ce citiţi cu atenţie postul de mai jos, votaţi una dintre cele trei opţiuni. Un mic comentariu nu ar strica, de asemenea, să ştim ce de aţi ales una sau alta.

    • rămân la uşa pe care am ales-o iniţial
    • schimb uşa
    • nu are importanţă, sunt două uşi, deci şansele sunt de 50%


Postări Recomandate

  • Moderators

Test pentru forexişti de succes: :happy:

 

Presupunem că participaţi la un joc (eventual televizat, de tipul robingo, cine ştie câştigă, etc) în care moderatorul vă prezintă trei uşi închise, în spatele cărora se află trei camere. Una dintre camere conţine o maşină bengoasă, iar celelalte două camere sunt goale. Moderatorul ştie în spatele cărei uşi se află maşina, dar nu vă dă nici un indiciu. Sunteţi rugat să alegeţi o uşă. După ce aţi ales uşa care vă convine, indiferent ce se află în spatele ei, ea va rămâne închisă. Moderatorul deschide una dintre celelalte două uşi, în spatele căreia, bine-înţeles, se află o cameră goală. În acest moment, două uşi sunt inchise (cea aleasă de dv, şi o alta) iar una este deschisă şi ea dă într-o cameră goală. Sunteţi întrebat dacă doriţi să schimbaţi uşa. Daca spuneţi "nu", se deschid toate uşile şi în cazul în care în spatele uşii alese iniţial era o maşină, această maşină e a dumneavoastră. Dacă maşina era dincolo, nu aţi câştigat nimic. Dacă spuneţi "da", well, de asemenea se deschid ambele uşi, şi dacă în spatele uşii alese iniţial este o cameră goală, iar in spatele noii uşi alese este o maşină, well, tocmai aţi câştigat o maşină. Dacă aţi spus "da" şi maşina era în spatele uşii alese iniţial, nu aţi câştigat nimic. Întotdeauna există o maşină şi numai una şi întotdeauna moderatorul va deschide o uşă de la o cameră goală după ce aţi făcut prima alegere, indiferent ce se află în spatele uşii pe care aţi ales-o iniţial.

 

Cum veţi proceda? Schimbaţi uşa, sau nu?

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

haha, meserie, cum jumate? rotile sau volanul? :happy:

 

O sa las să se mai adune voturi, inainte de a comenta ce si cum.

 

@Stefan

Este primul meu poll pe care il fac pe aici, am descoperit ca in poll options nu există o optiune care sa impiedice userii sa isi schimbe votul. Este oarecum important, pentru ca unii (mai tinerei, ori mai putini pe o directie) vor fi tentati sa schimbe cand vor vedea voturile altora (mai bătrani, ori mai multi pe o directie, etc) si apoi nu mai are haz, hihi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Am rezolvat cu functia pentru stergerea votului. La tine a ramas pentru ca esti moderator, asa ca tre' sa promiti ca nu o folosesti :happy:

 

Motivul pentru care am votat cum am votat l-am trimis pe privat si sper sa-l postezi tu dupa ce ai destule voturi (ca nu vreau sa stric jocul daca postez eu acum explicatia)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma uit pe podea sa vad urmele de roti.

Sau imi pun ochelari cu infrarosu sa vad care usa e mai calda.

Daca nu merge nici asa ii cer cheile si apas telecomanda. :happy:

 

Sau alta varianta: fac pe mutu' si cand ma intreaba daca zic da sau nu dau din cap ca da, iar daca pierd zic ca sunt bulgar. =))

Editat de msjohntm
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca-s mai prost dau cu banu pt una din cele 2 usi ramase si stiu ca am 50% sanse. Daca gandesc, atunci cand mi-a aratat ca in spatele usii deschise nu se afla masina mi-au crescut sansele de la 33% tot la 50%. :happy:

Editat de wallye
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1.raman la usa pe care am ales-o initial.

Din moment ce mai sunt 2 usi sansele sa castig sunt tot 50-50 si sansele mele de castig au ramas aceleasi.M-as oftica mai mult daca as schimba-o si ma alegeam cu camera goala.Asa..daca raman la cea initiala si am ales camera goala o sa ma consolez cu "nu a fost sa fie".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.