Sari la conținut

Profit intre 5-10 % pe luna fara absolut nici un risc


Postări Recomandate

Incearca sa faci pe bune asta si o sa vezi ca te lecuiesti. In primul rand multi brokeri vor o taxa suplimentara pentru conturi islamice. Asta daca treci peste faptul ca pentru a avea un asemenea cont la majoritatea lor trebuie sa locuiesti prin Orientul Mijlociu.

 

Bun, sa zicem ca gasesti unul la care nu e asa. Mai departe o sa ai surpriza ca-ti inchid contul pentru ca se asteapta de la tine sa iei atat pozitii prin care pierdeai dobanda, la fel ca si pozitii de unde ai fi castigat!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Haha, mi-a scapat acest tread până acum!

Celor care vă arde de aventuri de acestea citiţi blogul lui Bogdan (TheEconomist) chiar aici pe vamist, si aventurile lui cu Forex India (parcă aşa se chema brokerul). Când tipii şi-au dat seama ce face i-au băgat o sumedenie de beţe în roate, până chiar si la a refuza să îi returneze banii. Omu' făcea arbitraj, şi in comparatie cu mine sau cu voi, omu' ăla ştia ce face.

 

Luaţi-vă gândul cu brokerul islamic, cum spune şi ante-postatoru', ei se asteaptă ca tu să tranzacţionezi normal. Cum văd că iei doar poziţii impotriva dobânzii, cum eşti gata. Poate că brokerul nu o sa iti ceara nici un act doveditor când deschizi cont, dar când vei încerca să retragi vreun sfanţ vei avea o mare surpriză: ţi se vor cere acte doveditoare a faptului că intr-adevăr locuiesti in zonă şi că eşti muslim. Altfel spui Pa la bani, ori ti se ia interest retroactiv.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 luni mai târziu...

Incercam sa imi amintesc unde am mai auzit aceasta idee. Eu am auzit prima data de ea cand am citit cartea "Adventures of a Currency Trader" de Rob Booker.

Mai dificil mi se pare sa gasesti un brocker serios care sa nu ceara/dea dobanda.

 

unde pot gasi si eu aceasta carte,....|?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.