Sari la conținut

Incepator bulversat


Postări Recomandate

@davincu

 

Hai sa ti spun cum am facut eu. Scanezi cuponul completat si il trimiti la info@admiralmarkets.ro, apoi astepti sa ti dea datele dfe login. Contul acesta Magic token nu o sa ti apara in meniul traderului la ei, pentru ca este un cont gratuit, nu are treaba cu formularul(pentru contul live), e separat. O sa completezi formularul respectiv dupa care o sa l listezi, semnezi, scanezi si sa l trimiti acolo pe site(nu pe mail) impreuna cu copia de buletin, dupa in urma acestora o sa ai contul tau personal cu numele pe el. Daca la magic token timp de o luna iti dublezi banii adica din 50 faci 100 acei 50$ in plus o sa mnearga in contul tau personal de trading live. Daca nu la sfarsitul perioadei de o luna tot ce ai in plus fata de 50 $ merg la tine in cont (adica acelasi lucru).

 

Cam asa merge traba cu magic token.

 

Formularul are mici buguri am vazut si eu, d.p.d.v. pe ei nu ar trb sa i intereseze daca esti angajat sau daca ai copii sau mai stiu eu ce. Completeaza l cum merge si gata (daca totusi dupa ce l listezi iti apar campurile goale baga cu pixul nu se supara nimeni si eu am facut la fel nu a zis nimic, eu am bifat niste casute). Nu ti mai bate capul cu el.

 

Cat despre sabotat e vorba de lag consider ca acest cont este in spatele platformei lor de tranzactionare si merge un pic mai lent parerea mea.

 

Asa ca repet Magtic Token presupune trimiterea cuponului completat la adresa info@admiralmarkets.ro, apoi astepti pentru datele de logare care le introduci direct in MT4.

 

Formularul este doar pentru deschidere unui cont real diferit de Magic token.

 

Sper ca nu te am plictisit si te am lamurit!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fiti umani si spuneti-mi si mie de unde poate "procura" acest Token Magic pt admiral. E utilizabil si de cei ce sunt deja clientii lor? Mi-ar prinde bine un asa tiket ca tocmai am pus pe zero contul lor real... Multzam mult!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@incepator

A fost in ziarul Romania Libera de vineri, poate il mai gasesti pe la chioscurile de ziare (eu am gasit duminica la Kaufland ziarul). Pt cei care au cont nu cred ca este valabil, dar poti sa-l trimiti pe numele altcuiva sau eventual sa ii suni si sa intrebi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tutzu,

Multumesc de informatii. As mai avea o intrebare:

 

Formularul ce-l trimitr este pentru deschiderea unui cont real de tranzactionare in care sa-mi vireze eventualul castig. Asta am inteles, insa nu mi-e clar daca pentru deschiderea acestuia eu trebuie sa depun si niste bani sau doar il deschid fara sa pun nimic in el?

 

Referitor la intrebarile tale despre tranzactionare... Tranzactiile la minut M1 nu sunt prea usor previzibile. Cele pe termen ceva mai lung au o predictibilitate mai buna. Asadar la M1 este mai multa "loterie".

Ce e de facut? In luarea deciziei de vindere sau cumparare te orientezi dupa H, M15 eventual si M5. Apoi pui levierul la minim si SL sa zicem 10 (depinde de money management si de cat iti permiti sa pierzi. Apoi TP il pui dupa aprecieri 15-20 pps sau mai mult. Pentru asta insa astepti pana apare o situatie care iti pare tie convenabila.

SL mai mare te fereste de mici devieri care iti inchid pozitia, dar si MM are de zis ceva aici. E greu cu fond mic.

Vreau sa subliniez comparatia cu pescuitul. Poti sta 1-2 ore si sa nu traga nimic. Altfel seamana mai mult cu loteria. Si eu am facut tranzactii tot la 5-10 minute si in final asta a fost concluzia. Uneori piata e pur si simplu predictibila. Atunci te bagi. Alteori e haos si mai bine stai deoparte sau mergi ca la ruleta.

Mult succes in continuare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am unul deschis si sa stii ca inca nu am depus nimic (este doar inactiv)... nu cred ca este obligatoriu, si chiar daca e, suma minima de depozitat este 10$ (in cazul in care zic cei de acolo ca trebuie sa depun pentru a mi transfer castigul de pe magic token)

 

Pana la urma m0am orientat spre TF de 5M, stii cum e , pana nu te arzi nu inveti sa nu pui mana. De cand l-am deschis ma tot invart intre 35 - 48 $ adica sub cei disponibili... dar ma bucur ca exista asa ceva si pot exersa pe real.

 

Inca sunt in cautare de strategii care sa mi se potriveasca, tot ce gasisem pana acum nu mi se potriveste pe real, pe demo merg brici... cam nasol! Poate ai vreo idee de vreun plan si daca nu ai gasit cupon sa ma anunti, mai am eu unul de rezerva insa nu stiu daca il mai primesc, oricum merita incercat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.