Sari la conținut

Flamel Trade


kezman44

Postări Recomandate

Salutari,

 

In primul rand multumesc celor ce au creeat acest forum, intr-adevar este folositor.

In al doilea rand pot povesti situatia mea in ceea ce priveste aceasta companie. Am fost sunat de un domn care mi-a zis ca el e broker si ca ar trebui sa intru si eu in piata samd.

Am incercat sa aflu de unde au ei numarul meu si cum de ma suna pe mine, de unde stiu ei ca io am bani sa investesc in bursa ? fara nici un raspuns din pacate. Am trecut peste aceasta chestie, dar omul care era la telefon nu mai inceta sa imi explice cum a cazut piata si cum a cazut francul elvetian si puteam castiga o gramada de bani (intodeauna cand cineva ma ia si imi spune de "o gramada de bani" devin suspicios).

Din cauza ca in momentul apelului ma aflam la masa si ciorba se racea am acceptat sa ma intalnesc cu ei. Intalnirea a avut loc la sediul de vis-a-vis de Opera (vad ca pana acuma nu l-a specificat nimeni pe asta). Zis si facut, m-am prezentat acolo, au venit doi domni la costum, unul care nu a zis nimic si unul care mi-a explicat cum merge piata si cum se fac tranzactiile (intrucat eu nu am facut niciodata asa ceva).

Cum a zis colegul de mai sus, suma minima 10.000EUR .. mi-au dat posibilitatea sa merg si pe un test de 1000Euro cand le-am zis ca pentru mine e prea mult 10.000EUR.

Cei drept m-au anuntat din timp ca este mai bine sa transfer suma in euro si nu in ron pentru ca voi pierde la cursul valutar, deci probabil cineva a bagat la cap ce a patit srmne.

 

Norocul meu este ca nu am bani cash disponibili, la mine banii vin si pleaca tot timpul asadar oricum nu aveam cu ce sa investesc, dar intr-adevar pot spune ca ma deranjeaza modul lor de a "vinde", putin prea agresiv, iar eu care sunt un om extrem de calm nu prea imi plac oamenii agresivi care incearca sa iti bage ceva pe gat.

Sunt curios totusi daca exista si vreun client de-al lor fericit, dupa cum spun ei toti clientii lor castiga intre 5% si 15%. Ceea ce sincer ma cam mira, am prieteni bagati in asa ceva si stiu ca nu e adevarat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt curios totusi daca exista si vreun client de-al lor fericit, dupa cum spun ei toti clientii lor castiga intre 5% si 15%. Ceea ce sincer ma cam mira, am prieteni bagati in asa ceva si stiu ca nu e adevarat.

 

Fericirea clientilor nu are legatura cu brokerul. E ca si cum ai spune ca esti fericit la pariuri sportive ca ai jucat prin Bwin sau Astra.

 

"Toti clientii castiga intre 5% si 15% pe luna" este o mare minciuna. Nu am cum sa demonstrez, insa probabilitatea ca asta sa se intample este insignifianta. Gandeste-te ca statistica cu 95% dintre traderi care pierd este destul de adevarata.

 

Ca sfat, eu zic sa nu investesti proprii bani in nimic legat de tranzactionare fara a studia treaba macar cateva luni. Oportunitati sunt tot timpul, nu conteaza ca a scazut acum piata.Poate sa scada in continuare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.