Sari la conținut

modificare script


Postări Recomandate

  • Moderators

Again? haha...

Cum adică? Instant=Market. Well cu mai mici sau mai mari diferenţe, depinde de broker (ori de faptul că esti sau nu esti pe ECN). Un order instant este (in mare) un order pus la pretul pietei, sau altfel spus "market order". Poate vrei sa te referi la ordere pending, adică limit-ordere, ori stop-ordere, adică ordere puse la alt preţ decât cel al pietei.

 

Dacă ăsta e cazul, vezi că in scriptul original era o linie "//#property show_inputs" care e in comentariu, dăi comentariul afară şi vei primi fereastra cu parametrii. Acolo, dacă dai Entry diferit de zero, se va pune un pending la pretul care il dai tu la Entry, scriptul detecteaza automat daca e limit order sau stop order. Cel putin eu asa imi aduc aminte, sper că vorbim de aceleasi scule, cel pus de tine initial si cel modificat de mine. Nu m-am uitat inca in cele atasate de tine la ultimul post.

 

Edit

 

Acuma m-am uitat, ca nu intelegeam de ce erau fisierele de 1.6k, iar inainte erau de 1.2k, am văzut că ai pus la loc headerul cu "smjones", tu esti smjones cumva? Ori te-a deranjat in mod deosebit că l-am sters? hihi...

 

Honestly man, mi se pare o înfumurare fără pereche să pui header cu copyright la o chestie asa de banală... Trei linii de cod care nu fac nimic...

 

Eu as fi folosit WindowPriceOnDropped() ca să scap de toate "modificarile" astea si de nevoia de a avea 10 scripturi diferite pentru toate situatiile care le vreau, market, pending, buy, sell, cu confirmare, fără confirmare, etc. Tragi scriptul cu mouseul unde vrei tu pe chart, dai drumul la buton, si exact acolo iti pune orderul care vrei tu. La aia da, puteam să pun o linie de copyright.

 

Asa, noi muncim, tu etichetezi, ca in bancul cu românii si americanii care s-au decis să construiască nave spatiale. Venea americanul, făcea nava, venea si românul cu un penson în urmă şi scria "made in romania"...

 

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

deci scripturile merg f bine pe alpari uk si fxpro. dar pe oanda si deltastock nu imi accepta ordinul. din cate am inteles e din cauza tipul de ordin folosite de brookeri. adica alapri si fxpro au Instant exection iar oanda si deltstock au Market execution.

le:difernta dintre Instant si Market este ca in Market nu ai voi se pui SL sau TP.

lee:zomg. e un script luat de pe net. nu e facut de mine.

http://www.forexfactory.com/showpost.php?p=2723802&postcount=2

Editat de blu3s0ul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

aha, acum am inteles. Ai in interior parametri pt "use stop", "use target", care e problema ta? dă-le pe fals. In rest, rămâne cum am zis, ca sa nu faci 100 de scripturi cu 100 de situatii diferite, pune-i naibi linia de showinputs. O să te intrebe de fiecare data ce vrei, dar ai doar un script si nu te incurci in ele. Nu te doare mâna sa dai doua clickuri de fiecare data, in loc de unul (primul pe script, al doilea pe butonul de ok). Eu rămân la părerea că WindowPriceOnDropped() e mult mai elegant de folosit in situatia ta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.