Sari la conținut

Semnale de tranzactionare gratuite - by analize_forex


Postări Recomandate

@Zen. Bancile astea nu se inseala niciodata! NE inseala!

Daca zic sa stam long si ele intra short, atunci cand considera ca sunt destui fraieri in plasa?!

La fel faceau Goldman Sachs, JPMorgan si alti escroci cand vindeau altor fraieri CFD-uri fabricate din credite ipotecare, iar ei aveau pozitii short deschise pe aceleasi CFD-uri, stiind ca ipotecarele vor crapa...

Concluzie: se poate mentine long dar...cu grija si fara lacomie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Man, NU EXISTA robot profitabil sa-l gasesti pe net pe 2 lei. Nu stiu daca e de vazare iar daca nu e de vanzare e de comision. Macar acolo merita.

Robotii profitabili fac profit pentru cine l-a facut si nu-l pune pe 200 de euro la vanzare sau o mie. Daca e profitabil face mia aia in 10 minute. Gandeste-te putin. Cel mai simplu este sa te pui in pielea unui proprietar. L-ai pune la vanzare daca poate face bani? Nu. L-ai pune la vanzare ca sa faci bani din vazarea unui cod ce are sanse de profit pe termen scurt, care arata bine pe cateva luni sa zicem dar in final tot pierde iar tu faci bani din vanzarea lui, nu din trade ca stii ca nu e profitabil.

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Man, NU EXISTA robot profitabil sa-l gasesti pe net pe 2 lei. Nu stiu daca e de vazare iar daca nu e de vanzare e de comision. Macar acolo merita.

Robotii profitabili fac profit pentru cine l-a facut si nu-l pune pe 200 de euro la vanzare sau o mie. Daca e profitabil face mia aia in 10 minute. Gandeste-te putin. Cel mai simplu este sa te pui in pielea unui proprietar. L-ai pune la vanzare daca poate face bani? Nu. L-ai pune la vanzare ca sa faci bani din vazarea unui cod ce are sanse de profit pe termen scurt, care arata bine pe cateva luni sa zicem dar in final tot pierde iar tu faci bani din vanzarea lui, nu din trade ca sti ca nu e profitabil.

 

L-am dat exemplu pe cel de mai sus deoarece caut un provider din asta pe Zulu. Dar vorba ta, la un moment dat imi facusem o lista scurta cu provideri care aveau rezultate bune pe 2 ani dar vad ca aia au disparut din top.

 

@JohnBull, am citit undeva o marturie a unui fost banker si spunea omul ca din ce stie el, din 15 ani ca trezorier de banca, bancile astea nu au sfatuit sau fortzat niciodata un client ca sa ia o pozitie care sa-i aduca o pierdere. Poate ca la banca la care a lucrat el nu se facea asa ceva dar pe WS sigur te prosteau aia.

 

Derivatele pe credite ipotecare si le vindeau unii altora. Le cumparau en-gross de la bancile ipotecare (cu discount de 60-70%-daca le vindeau asa ieftin iti dai seama cat de increzatori erau ipotecarii ca-si mai recupereaza banii!) si le vindeau retail la alti clienti, corporate oricum si toate erau asigurate contra riscului de neplata de catre AIG, ca de aia a crapat, sau si de aia. Hotie si excrocherie cu acte in regula. Nu inteleg de ce l-au mai ars pe Madoff!? Ca nu a investit mai intai banii clientilor in derivatele ipotecare si ca si i-a insusit el direct, adica nu a platit impozit pe excrocherie!!!??? Mare-i gradina Dumnezeului capitalist!

Editat de ZEN
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hop si Rabobank:

"Spain continues to be the main catalyst for any relevant move in EUR/USD in the medium term. As Jane Foley, Senior FX Strategist at Rabobank puts: “While we expect USD weakness to be the prevailing theme into the fiscal cliff at the end of this year and into 2013, the crisis in the Eurozone can almost certainly be relied upon to provide pullbacks in EUR/USD along the way”. The analyst also points out that the longer M.Rajoy waits to call for financial aid, the higher Spanish bonds yields could climb, jittering the markets once more.

 

Although the analyst sees the likelihood of declines towards 1.2600, “Medium-term, however, we expect an improvement in risk appetite and coincident USD weakness to allow EUR/USD to push towards 1.35 on a 12 mth view”. "

 

Pai daca incepe crowd-ul sa ia pozitii long, cine ia short, ghici ghicitoarea mea!?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.