Sari la conținut

reclama la ceva


Postări Recomandate

  • Management

Proso, apreciez faptul ca ai intrebat si nu ai postat direct. Din cauza asta ai un plus de la mine. Din pacate indicatorii nu te pot lasa sa-i promovezi (ma rog, nu in modul "clasic" cu link catre site-ul tau, etc). Dar daca vrei, posteaza aici video-uri cu indicatorul ca sa vada lumea despre ce e vorba, raspunde la eventualel intrebari care vor aparea si cei interesati te vor putea contacta folosind mesageria privata de pe forum.

 

Si doar ca o precizare: nici eu nu prea sunt de acord cu vanzarea indicatorilor. Zic "nu prea" pentru ca majoritatea sunt vanduti ca "masini de facut bani". In putinele cazuri in care se vand indicatori ca unelte care te ajuta in trading si care chiar aduc un plus de valoare in analiza, atunci e ok (ca exemplu vezi indicatorul lui Tradelover de aici http://forum.vamist.ro/blog/7/entry-109-wax-and-wick-part-3). Habar n-am ce fac indicatorii tai, dar, daca se incadreaza in prima categorie, iti garantez ca vei avea mai mult de pierdut decat de castigat prin promovarea lor aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.