Sari la conținut

Platforme oferite de brokeri


merlyn

Postări Recomandate

M-am gadit ca ar fi util un asemenea topic. Cand gasiti un broker ce ofera o alta platforma puteti trece aici numele platformei si numele brokerului . In acest mod daca cineva are nevoie de exepmplu de un broker ce ofera MT4 , MT5 , eSignal ,Dinamic Trader etc. mergi direct acolo in loc sa mai stai sa cauti . si la fel cred ca ar fi util un topic cu instrumetele oferite de diferiti brokeri . Ai nevoie de ex. de un broker care ofera un anumit instrumet pe care nu-l ai in prezent ajungi acolo si gasesti ce ai nevoie . Ar trebui sa vorbesc u Stefan cum sa facem ca acest topic sa contina doar tabele cu platforma : brokerul (ii) care o ofera. Cum cunosti un nou broker cum il treci in dreptul platformei respective .Gasesti un broker care ofera o platforma noua incepe un alt post cu un nou tabel . Asa as vrea sa arate si fiecare sa poata trece in acest tabel numele brokerului nou intalnit.

 

Plarforma- Broker

MT4: X

Y

Z

V

W

etc...

 

MT:5 A

B

C

D

E

 

Iar pt instrumente la fel .

 

Instrument Broker

EUR-USD X

Y

Z

 

DAX30 A

B

C

Am pierdut destul timp cautand la un anumit moment dat un broker cu o anumita platforma sau care sa-mi ofere un anumit instrument.. Asa cu un minim efort colectiv putem avea o baza de date in acest sens. Si mai bine la acest lucru ar putea fi invitat sa participe brokerii aflati deja in piata si care stiu despre vamist. ei singuri s-ar putea adauga pe lista descrisa pt ca au interes sa-si faca cunoscute intrumentele oferite si platformele . . Ce spui Stefane ?! Acest topic ar trebui sa permita userilor de pe Vamist sa copleteze tabelul fara sa faca o noua postare . si eventual jos in undeva o evidenta cu " userul X a adaugat la data de, urmatorul broker sau urmatorul instrument.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

De exemplu azi am cautat de nebun un broker cu platforma Dinamic Trader. Saptamana trecuta cautam Dax-ul si DJ spot. Timp pierdut aiurea.... Si indicii spot i-am avut la un anumit moment dat pe un MT4 dar mai stiu eu acum pe care broker... ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.