Sari la conținut

Noua versiune de forum


Stefan

Postări Recomandate

  • 2 luni mai târziu...
  • Moderators

@Stefan

 

Am si eu o problema cu maslinele astea verzi, vorba lui tradelover, hihi. Mai vedem si noi pe versiunea asta noua alea doua functii vechi de ma interesau pe mine?

 

Ma refer la sortarea userilor dupa masline si la adaugarea unei dedicatii cu fiecare maslina. Dedicatii am vazut ca nu prea lasa lumea cu maslinele si inteleg de ce zici ca parca n-ai mai prea implementa-o. Dar mie altceva imi placea la functia aia. Imi placea ca pot sa vad cine si unde m-a umplut de masline. Adica puteam sa vad care dintre postari au fost apreciate si care nu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

sortarea userilor dupa reputatie e aici: http://forum.vamist.ro/index.php?app=forums&module=extras&section=stats&do=reputation La restul revin cand am putin timp pentru implementare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

no, intrebare...inainte intram pe http://www.vamist.ro, care era un site cu diverse info, acum de pe aceasta adresa intru direct pe pagina de forum. Asta e schimbarea de care vorbeai sau ai schimbat numele de domeniu, vechiul site e in alta parte? Multam

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Vezi ca in partea de sus e un mesaj (pe fundal verde). Ai acolo linkul pe care il cauti. Si o sa vad cum fac ca mai multa lumea s-a plans ca acum se face redirect pe forum. Chiar nu ma asteptam ca acea parte sa fie atat de populara printre voi pentru ca nu vedeam prea mare activitate acolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 7 luni mai târziu...
  • Management

Am facut upgrade la ultima versiune de IP.Board si am activat o noua functionalitate: best answer. Asta permite ca un reply sa fie marcat ca "cel mai bun raspuns" la intrebarea pusa de cel care a pornit topicul. Si pentru ca are sens numai in cazul in care topicul este o intrebare, am facut o noua sectiune in care pot fi postate astfel de intrebari: Intrebari si raspunsuri

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.