Sari la conținut

Noua versiune de forum


Stefan

Postări Recomandate

  • Management

Desi, daca stau sa ma gandesc mai bine, o sectiune separata de intrebari si raspunsuri poate ca nu e o idee tocmai buna pentru ca fragmenteaza si mai mult forumul. Ma mai gandesc cum o sa ramana. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Nu imi dau seama daca s-a schimbat in design si altceva in afara de fluiditate, dar in mod straniu am impresia ca arata mai bine. Stiu sigur ca unele parti nu s-au schimbat, dar sunt alte parti care nu le-am accesat de mult, si am cumva impresia ca s-au schimbat. Efectul placebo  :)

 

Cat despre intrebari si raspunsuri ce sa zic. La prima vedere mi s-a parut o idee foarte tare. Dupa ce m-am gandit mai bine am devenit ceva mai ambivalent. Are ceva potential insa it could go either way.

 

Suntem si intr-un domeniu mai deosebit unde la multe intrebari nu prea exista raspunsuri obiective. Valoarea in multe astfel de cazuri sta in discutie si nu in raspunsul lui x sau y - si atunci de ce sa fie evidentiat un raspuns sau altul no?

 

Si ce sa mai zic de calitatea intrebarilor... de cand m-ai facut moderator cel mai important job a fost sa editez titlurile topicelor noi. Intrebari gen "intrebare...", "am o problema..." etc vor fi inevitatible. Si dincolo de exprimare, continutul si el e posibil sa lase de dorit, tinand cont ca in general incepatorii vor fi cei care vor pune intrebarile. Cred deci ca va fi nevoie si de ceva baby sitting ca sa iasa bine. Insa are ceva potential. Eu zic sa lasi categoria macar o perioada ca sa vedem ce iese. 

 

Forumul e oricum fragmentat in ceea ce priveste informatia educationala. Mi se pare inevitabil pentru orice forum de trading. Ai mai mers pe forexfactory in ultima vreme? E plin forumul de info utila insa daca n-ai fost activ de la inceput ai nevoie de luni bune ca sa ii dai de cap. Al nostru inca e destul de curatel. Iar o astfel de categorie ar putea chiar centraliza ceva informatie; si eventual incuraja la activitate din partea userilor noi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.