Sari la conținut

Managed Accounts.


Postări Recomandate

Buna ziua,

 

 

 

Imi cer scuze daca am gresit aria unde trebuie deschis topicul dar in alta categorie mai buna nu am gasit sa deschid topicul.

 

 

Pentru cei care sunt interesati de servicii de genul "managed accounts" puteti sa luati legatura cu mine.

Am aproximativ 5 ani experienta in domeniu.

 

 

Cateva conditii din partea mea de inceput:

 

Tinta lunara in legatura cu randamentele posibile oferite Nu sunt cu doua cifre. Tinta anuala(after fees) se afla undeva intre 15-25% . Daca doriti un randament anual mai mare, imi pare rau dar asa ceva nu se poate(d.p.d.v. al sustenabilitatii in concordanta cu un risk scazut).

 

Minimum investitie: pentru inceput $10 000 dar dupa o perioada scurta(cel mult 3 luni) va trebui ridicat la cel putin $25 000.

 

Fondurile nu vor fi trimise mie personal, ci vor ramane in contul dvs. iar eu il voi opera pe baza documentului Power of Attorney, semnat de dvs. si de mine.

 

Am luat legatura si cu cei de la CNVM si ei nu impun nici o conditie tinand cont ca operatiunile se desfasoara in SUA.

 

 

Pentru cei interesati, puteti sa imi trimiteti PM.

 

O zi buna.

Editat de Correloff
  • Upvote 1
  • Downvote 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pare a fi neprofesional sa iti faci reclama ca si manager de conturi pe un forum. E de sters topicul dpmdv.

 

Poti sa dai anunturi pe okazii si sa le promovezi pe siteuri specializate pe domenii gen afaceri, investitii sau daca esti asa mare fan de forumuri poti sa te duci acolo unde iti poti plati loc de banner...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ati fost cam duri cu omul. Pana la urma nu a jignit pe nimeni, iar modul in care si-a prezentat propunerea a fost decent.

@Stefan:

-Coreloff prezentase serviciul in conformitate cu cele impuse de tine si prezentate aici: http://forum.vamist....de-pe-vamistro/

- Am cautat un regulament sa vad daca se precizeaza ceva in legatura cu topicul initiat insa nu am gasit decat un link care nu imi merge aici: http://forum.vamist....__fromsearch__1

 

Sincer, nu vad de ce l-ati banat sau de ce i-ati dat minusuri la post.

 

Nu neg faptul ca a venit pe forum direct pentru a vinde un serviciu, fapt oarecum "nepoliticos". Dar, cat timp a facut-o intr-un mod civilizat, neincalcand vreo regula(vizibila pentru mine cel putin) nu vad de ce atata blamare.

 

Pe forum nu exista o sectiune speciala, sau macar un topic care sa trateze serios acest tip de anunturi. Sincer, eu unul chiar as fi interesat de discutiile si eventual ofertele din domeniu.

 

Daca va intrebati de ce ii iau apararea: personal, doresc ca la un moment in timp(chiar daca intr-un plan indepartat) sa manageriez pe langa capitalul propriu, si fondurile altora. Ma rog, sper eu ca voi aborda mai profesionist treaba. La acel moment consider ca ar trebui sa acumulez destul capital pentru a-mi permite alte moduri de promovare a serviciilor. Totusi, poate as opta in promovare si in postarea de anunturi pe topicuri de specialitate. Deci, trag concluzia ca in alta conjunctura as fi putut fi chiar eu in locul initiatorului topicului.

 

Ca sugestie: consider ca ar fi util(macar din punctul meu de vedere) dedicarea unei subarii(sau macar topic) postarilor de acest gen. Pe de parte am putea vedea la ce nivel este comunitatea romaneasca de forex(pentru cei interesati), iar pe de alta parte am putea analiza propunerile celor ce vin cu oferte. Sunt sigur ca sunt destui hoti ce vor sa foloseasca astfel de oferte si in alte scopuri, insa cat timp nu abuzeaza de ospitalitatea forumului(PM-uri cu oferte etc), ma gandesc ca ar fi mai utila demontarea publica a ofertelor suspicioase decat interzicerea ofertelor de orice gen. In felul acesta, cei mai putin familiarizati cu domeniu ar putea trage niste concluzii in plus in legatura cu "tepele" existente pe piata.

 

In concluzie, sper sa nu ma intelegeti gresit, probabil era un "Scam", iar banarea lui a fost o decizie benefica, insa cu toate astea, cred ca modul de abordare a fost oarecum gresit.

Spor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Imagineaza-ti un manager de fond de investitii care sta intr-o statie de metrou cu o pancarta prin care isi face reclama... ce iti spune asta despre el?

 

cam asa mi s-a parut reclama asta pe forum... de-a dreptul penibila... imi permit sa spun asta pentru ca am cunoscut manageri de fonduri nu cu 3 conturi de 10.000 ci cu zeci de conturi de 10.000 si modul lor de lucru nici nu se compara cu postul lui correloff pentru ca pur si simplu erau "acolo", la un alt nivel, de unde nu erau nevoiti sa se injoseasca cu reclame gratuite pe un forum unde oricum sansele sa gasesti o mana de investitori de 5 cifre fiecare sunt destul de mici.

 

cat despre reclame in general, din fericire vamistul nu a fost niciodata un loc unde sa vina toata lumea sa isi faca reclama directa gratuita. Ba mai mult decat atat, aici nu poti sa iti faci reclama directa nici daca esti dispus sa platesti pentru asta (in comparatie cu alte forumuri). cam asa a fost dintotdeauna vamistul din cate imi aduc eu aminte si mi se pare si normal pentru ca sunt multe alte modalitati de a-ti promova serviciile sau produsul pe internet. Forumurile sunt in general pentru discutii, dezbateri publice, orice alt fel de postari care din start te directioneaza spre mesagerie privata nu isi prea au locul aici dpmdv. Pe alte forumuri exista astfel de "reclame" dar esti clasificat ca si membru comercial tocmai pentru a face aceasta distinctie dar si pentru ca in astfel de cazuri de obicei reclamele costa.

Editat de Cityzen
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Adi, e dreptul tau sa ti se para o abordare gresita, dar aproape toti cei care vin pe forum si primul lucru pe care il fac este sa posteze reclame (la orice) sfarsesc prin a avea conturile sterse, cu tot cu postarile facute. Cu toate astea, el a fost banat doar pentru 48 de ore. Si nu din cauza ca am avut eu inima mare, ci din cauza unor disfunctionalitati la softul de forum care nu mi-au permis sa-i sterg topicul si contul. Problemele le-am rezolvat, dar din moment ce a pornit o discutie pe baza acestui topic, acesta nu va mai fi sters.

 

Correloff m-a contactat pe mail tinand sa ma felicite pentru "inteligenta si ignoranta" de care am dat dovada banand-ul. L-am informat ca ban-ul va expira dupa 48 de ore si isi va putea exprima opiniile aici. E alegerea lui daca vrea sa o faca sau nu. Daca o va face si va intelege care a fost motivul pentru care a fost banat, va putea continua sa posteze pe vamist respectand regulamentul (Adi, apropo de sesizarea ta, te rog sa citesti punctul legat de reclame). Sincer, eu nu cred ca va intelege si probabil ca si eu voi fi din nou "ignorant"...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Regulamentul apare si la inregistrare (nu-ti poti face cont daca nu-l accepti). Dar ai dreptate, in noua versiune nu este prea vizibil. O sa pun un link si in header si o sa repar linkurile invalide semnalate de tine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.