Sari la conținut

Ce sectiuni doriti sa mai vedeti pe vamist


Stefan

Postări Recomandate

  • Management

Cineva se plangea intr-un topic ca nu exista o sectiune in care administratorii de fonduri sa-si prezinte ofertele (in prezent majoritatea sfarsesc prin a avea topicurile sterse), alt membru imi spunea pe privat ca ar vrea o sectiune speciala pentru joburi legate de trading, iar numeroase alte propuneri primite de-a lungul timpului faceau referire la alte sectiuni care ar trebui (in opinia lor) sa apara/dispara de aici.

 

Parerea mea este ca mai multe sectiuni (in conditiile actuale al volumului de informatie care se gaseste pe vamist) inseamna o fragmentare mai mare si o diluare si mai mare a continutului. Asta nu e un lucru bun si din acest motiv inclin mereu spre comasarea si generalizarea categoriilor si nu spre crearea unora noi. Totusi, sunt dispus sa creez sectiuni noi daca se gasesc oameni care sa le administreze. Adica oameni care sa posteze periodic continut in sectiunea respectiva, sa o modereze si sa fie cat mai implicat in discutiile de acolo.

 

In concluzie, daca vreti sectiuni noi, puteti sa le propuneti aici, cu conditia sa va asumati responsabilitatea administrarii lor. In cazul in care sunteti dispusi sa faceti acest lucru, o sa primiti drepturi depline de moderare pe sectiunea respectiva. Trebuie mentionat si faptul ca daca sectiunea respectiva nu reuseste sa fie interesanta si pentru altii si devine inactiva, aceasta va disparea si topicurile vor fi mutate in sectiunile existente.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 luni mai târziu...

Salut,

 

Eu as propune in sectiunea cu tradingul automat o subsectiune referitoare la statistica si implementarea unor algoritmi si strategii mai complicate. Personal doresc sa aprofundez subiectul peste aproximativ o luna, doua si ma ofer chiar voluntar pentru administrare. Din ce am vazut pe forum, au fost cateva discutii ce au implicat astfel de subiecte.

 

E o abordare inca nepopulara printre traderii de pe Vamist, insa consider ca e un subiect de viitor. Gigi am vazut ca se afla la un nivel avansat al cunostiintelor si chiar le implementeaza.

Ar mai fi si alti doritori pe aceasta tema?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Daca te ocupi de administrarea sectiunii o adaug fara probleme. Poate vrea si Gigi sa ti se alature. Sa-mi spui doar daca vrei sa-i dau drumul acum sau peste o luna cand o sa incepi sa aprofuindezi subiectul. Si ia in calcul si varianta unui grup de trading. Acolo ai control mai mare asupra continutului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca ai avut administratori de fonduri care sa vrea sa isi publice realizarile cred ca ar fi o chestie tare. cu conditia ca sa descrie in linii mari si strategia folosita . ca aici: iasg.com. si traderi profitabili care vor sa isi atraga investitori ar putea sa isi publice rezultatele aici sau cu un link extern gen myfxbook sau forexfactory.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Stefan: multumesc, dar totusi, sa vedem daca exista doritori. Singur nu cred ca m-as descurca cu continutul. Ar batea vantul in sectiune. Ma rog, in caz ca tot nu se vor gasi, poate mai incolo o sa incerc de unul singur...dar mai am destul pana atunci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.