Sari la conținut

pentru incepatori


Postări Recomandate

Sunt trader pe cont real din anul 2004, din experienta particulara va recomand dragii mei sa nu aveti asteptari mari la inceputuri,a deveni trader ,primii 7ani inseamna sacrficii eterne ,strategia nu este un secret , eu cu o medie mobila si doi oscilatori am profit , dar am rabdare la semnal si accept Stop Loss , pentru un incepator este recomandat demo si sa invete acceptarea SL ,cu conditia ca acest considerent sa nu il practice cu cont real , pentru ca banii afecteaza insasi viata .Nu va vand strategii ,iluzii si vise ,incerc sa va protejez de experienta mea de la inceputuri . Imi dorsesc in viitor sa creez o clasa de traderi asemeni lui Richard Dennis .Sa am profit am cercetat domeniul ani de zile , 7ani. 1.5ani inchis incasa ,muncind 12h /zi gratis primind un mizerabil somaj si inca 6luni cersind de la altii .Nu imi doresc ca alti oameni sa sufere , nu imi doresc ca natiunea mea sa sufere . In primul rand este recomandat sa fie folosit ca charturi Meta Trader , ceilanti brokeri au platforme slabe in care indicatorii tehnici nu functioneza corect si nu pot fi cititi corect datorita lipsei de calitate .Nu incerc sa vand procedee sau idei caci nu am nevoie de bani , banii sunt ultimul lucru interesant pentru mine , caci lucrez cu ei zi de zi.Multi dintre voi va cantonati de cifre , da Stop loss este asezat deasupra trendului aratat de MA Moving Average , dar intrebarea grea este ? cand piata este bulls si cand este bears ,lipsa de hotarare in tranzactionare si frica cauzeaza pierderi ,caci ele sunt acceptate din teama si nu dintr-un considerent tehnic.pentru a fi un bun trader aveti nevoie de DISCIPLINA , DISCIPLINA implementata similiara cu cea idn armata ,un trader ce are profit este disciplinat , are rabdare de fier si accepta Stop Lossul stabilit la pretul stabilit,semnalele stabilite de voi confera un moment de intrare in piata , dar de la semnal pana in viitor lucrurile se schimba in legea probabilitatilor .Exista trei regi trecut -prezent-viitor , noi ii zicem timp , timpul exista datorita memoriei si propiei povesti particulare care ne confera o fita sau o depresie , depinde de perceptia particulara in mod privat , pe bursa este de folosit prezentul ,si miscativa incet in tranzactionare pe chartul de 1h la ocmbinatie cu cel de weekly ,asemeni unei broaste testoase.Preturile nu urca si scad brusc ,doar partea foastra interioara este fluctuanta ,mai flcutanta ca piata , daca va simtiti derutati in tranzactionare atunci inca nu sunteti disciplinati.Dar important este ca suntem aici si acum ,adica suntem vii , in rest ne putem juca cu cifrele si materia cum dorim .Sa aveti grija de voi ! si sa nu incepeti cu cont real in lipsa unui mentor ,profesor ,pentru a nu pierde banii ,acei bani folositii pentru a va cumpara hrana si exersati 1an demo,la inceput este importanta PRACTICA SI nu profitul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

strategia nu este un secret , eu cu o medie mobila si doi oscilatori am profit

 

Ce fel de medie, ce oscilatori, ce timeframe si pe ce perechi? Îmi plac abordările cât mai simple și de asta întreb, sper să nu fie nesimțită întrebarea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Totusi, cred ca exista site-uri web care redau evolutia cursului over the weekend. Eu as vrea sa urmaresc evolutia live (am o pozitie deschisa over the weekend si vreau sa vad ce se intampla cu ea) desi stiu ca nu pot sa modific nimic. De ce intreb, pentru ca in acest week-end se reuneste G7 la "un pahar de vorba" si banuiesc ca luni piata va incepe cu gap (cel putin pe perechile principale).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poti sa vezi preturi "live" in weekend pe Oanda: http://www.oanda.com...real-time-rates

 

La ei poti tranzactiona si in weekend (dar spread-ul pe EUR/USD e 10 pips in aceste conditii dupa cum se vede mai sus).

 

Dar piata tot poate avea gap duminica seara cand incep bancile sa intre.

 

Tin minte un weekend anul trecut in care Grecia tocmai fusese salvata din nou, si EUR/USD la Oanda era neschimbat fata de vineri. Ma gandeam atunci ce pacat ca nu am cont la Oanda. As fi cumparat. Imediat ce Sydney-ul a deschis, cursul a sarit 100 pips as expected.\

 

EDIT: Ce vrea sa spuna amiralul e ca nu poti vedea cursul in weekend PT CA EL NU EXISTA IN WEEKEND. Cursul de la Oanda e strict cel determinat de algoritmii lor, si ei sunt o parte mica din tot angrenajul. Restul pietei poate avea o idee foarte diferita despre care e cursul corect, si si-o va exprima cand intra online din nou.

Editat de gigi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa aprox 6 luni de jucat tranzactionat pe conturi demo, bonusuri, concursuri, etc, am decis sa imi deschid si eu un cont real. Cel mai probabil o sa fie de $200, la Admiral markets, si daca nu imi dau foc la cont, o sa il suplimentez cu cate $100 in fiecare luna (cum sfatuia si tradelover intr'un thread mai vechi - mi s'a parut buna ideea).

 

Ma intereseaza insa daca e voie sa faci scalping la ei. Daca nu, accept sugestii in privinta alegerii unui broker fara spreaduri prea mari si alte smecherii.

Alte sfaturi care m'ar putea ajuta in tranzitia de la demo la real sunt binevenite.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.