Sari la conținut

pentru incepatori


Postări Recomandate

sunt inca trader ,7ani experienta , diferenta este ca acum fac 200-500pipsi profit constant lunar ,dupa 15ani de experienta voi preda ceea ce stiu in mod gratuit,in primii 3-4ani recomand demo pentru a va proteja banii , recomand cel putin 1an de demo 10h zi ,sunt la rubrica incepatori ,cei din urma vor fi cei dintai

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

OIM trade va spune ceva?

Ati auzit de OIM trade?

 

ATENTIE !!!! O.I.M TRADE este o firma care va lasă fara bani!Ori nu stiu sa faca ceea ce fac,ori sunt niste ESCROCI.

Cand fac aceste afirmatii,ma bazez pe experienta mea pe care am avut-o cu aceasta firma.

In cateva randuri vreau să vă impartasesc experienta mea amara din care am iesit cu 31.000 euro minus

Nu stiu cum mi-au aflat numarul de telefon,dar a inceput sa ma sune un anume Stanca Ionut,sa-mi propuna sa investec o suma de bani pe FOREX pentru un castig de 20-30 % pe luna.Am refuzat la inceput aceasta propunere,dar eram sunat aproape zilnic,foarte insistent,chiar agresiv.Prezenta aceasta afacere intr-o lumina foarte buna,ca ei sunt profesionisti si stiu bine ceea ce fac,am intrebat ce riscuri sunt ca sa-mi pierd banii,dar mi-a raspuns ca nu exista riscuri penru ca ei au experienta,in cel mai rau caz pot sa pierd 10%,pentru ca exista un sistem de stopare a pierderilor.

Dupa multe insistente din patea lor am decis sa investesc 1000 euro,sa vad ce se intampla.Am facut cateva tranzactii cu cu traderul Balaban Alexandru,a iesit si profit ,dupa care am fost sunat din nou de Stanca Ionut pentru a depune o suma mai mare,pentru a obtine profituri mai consistente,spunand ca are niste informatii sigure,urmand ca dupa doua saptamani sa-mi recuperez banii depusi si sa marcam un profit consistent.Dupa multe insistnte,am mai depus 10.000 euro,treaba mergea bine,in decurs de o saptamana am ajuns la o balanta de 15.000 euro.De data aceasta Balaban Alexandru traderul cu care lucram mi-a spus ca are niste informatii sigure,pentru un profit sigur,dar ca trebuie sa am cel putin 25.000 euro in balanta ca sa putem tranzactiona,iar in maxim o saptamana pot sa-mi retrag banii.Am mai depus 10.000 euro,totul mergea bine de la 25.000 euro ,in cateva zile am ajuns aproximativ 55.000 euro in balanta.In tot acest timp mi se cerea ,ba de catre Stanca Ionut ba de catre Balaban Alexandru sa mai depun bani ca merge foarte bine si profitul va fi mare.Am refuzat sa mai depun bani si dupa putin timp ,la sfatul traderului am facut mai multe tranzactii,cu un volum foarte mare in comparatie cu ce am tranzactionat pana atunci si pe o singura paritate eur/huf.In aceste conditii,in cateva ore am vazut cum mi se topeste contul de la aproximativ 55.000 euro la 1000 euro.

Explicatia din partea lor, a fost ca s-a intors piata si ca daca eu mai alimentam contul puteam sa-l salvez (adica eu eram de vina).Am acceptat ca piata poate sa fie imprevizibila si pot sa mai fie si pierderi,ce nu inteleg este faptul ca ,de ce acesti "specialisti"nu stiu ca piata este imprevizibila ?

Dupa aceasta intamplare am fost sunat din nou de Stanca Ionut care mi-a spus sa mai depun o suma de 30.000 euro,pentru a recupera suma pierduta si pana la sfarsitul anului ,adica in doua luni sigur i-mi recuperez banii pieduti si voi fi pe profit.I-am spus ca nu dispun de aceasta suma ,el incercand sa ma convinga sa fac rost de undeva,sa cer inprumut,sa fac orice doar sa scot bani.Am reusit sa depun 10.000 euro,dar nu erau multumiti de aceasta suma "mica"deoarece recuperarea dureaza prea mult.Dupa ce,cu greu i-am facut sa inteleaga ca nu pot sa depun mai multi bani,am inceput tranzactionarea.Dupa trei saptamani am ajuns la o balanta de 20.000 euro,faceam tranzactii la volume mici 0,6;0,8;1,2 ,pe diferite pozitii,DAR !!! ca si prima data,traderul,de aceasta data Grigoriade Dorin(m-ia fost atribuit alt trader,deoarece s-a recunoscut ca cel dinainte a GRESIT)a hotarat sa facem tranzactii la volume mai mari fata de cele dinainte si anume 2;3 ,chiar daca eram la limita rosie a contului.

I-am atras atentia traderului ca riscul este cam mare(avand experienta anterioara)dar m-a asigurat ca nu este nici o problema ,ca are informatii sigure si totul va fi bine.Bineinteles ca din nou am vazut cu groaza cum contul meu este in cadere libera,am luat legatura cu traderul dupa multe insistente si l-am intrebat daca nu ar fi bine sa inchidem din pozitii ca sa mai salvam ceva,raspunsul lui a fost ca o solutie ar fi sa mai depun bani,lucru pe care i-am spus ca nu pot sa-l fac,pentru ca nu mai am de unde.

In cateva ore am pierdut tot,am ramas cu 800 euro din 31.000 euro.

 

INTREBARILE MELE SUNT :

  • CINE ESTE O.I.M.TRADE,CARE LUCREAZA PE PLTFORMA MARKETS.COM SI CARE ESTE SCOPUL LOR? UN FEL DE CARITAS? F.N.I.?
  • DE CE NU INFORMEAZA CLIENTII DESPRE RISCURILE ACESTOR TRANZACTII ?
  • CUM POT SA-MI RECUPEREZ BANII ?

Daca cineva a mai patit acest lucru ,sau daca altii nu vor sa mai pateasca la fel,pentru mai multe detalii pot fi contactat pe e-mail frunzarflorin@yahoo.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Florine, ... Posted Image Posted Image Posted Image

no comment ... toata vina este a ta.

Puteai macar sa te interesezi dupa ce ai bagat prima mie de euro

 

Florine, ... Posted Image Posted Image Posted Image

no comment ... toata vina este a ta.

Puteai macar sa te interesezi dupa ce ai bagat prima mie de euro

 

Da, trebuia sa ma interesez.

Dar chiar nu te protejeaza nimeni in aceasta tara in fata acestor escroci?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vii aici si spui ca vrei sa ne avertizezi ca sa stie si altii de aceasta firma.

 

Dar tu, cand ai primit propunerile lor, ai venit pe aici ca sa intrebi daca sunt ok sau nu? Sau te-ai dus inainte orbit de lacomie?

 

E nevoie si de o victima intr-o escrocherie. Poti incerca la politie, dar pun pariu ca te-au pus sa semnezi diverse acte care ii acopera. Si pun pariu ca in acele acte scrie de cateva ori ca ceea ce propun ei este deosebit de riscant, si ca poti sa-ti pierzi toti banii, si ca ei nu sunt raspunzatori in nici un fel daca asta se intampla.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iti dai seama ca omul este disperat (daca e adevarat ce spune).

Acu ... daca tot a fost sincer si ne-a impartasit experienta lui, ... ce sens mai are sa il apostrofam si noi, ca nu s-a interesat, ca nu a fost atent, etc

Sunt anumite lucruri pentru care platesti in viata ... nu vreau sa spun aici care ..

Toti mai facem greseli.

Cati nu sunt, care sunt datori pe viata ca au luat terenuri cu 100, 200 $/mp care azi nu mai valoreaza nici cat impozitul pe ele?

Acu ... 30.000 sunt multi bani, dar nu e un capat de tara ... sanatate sa fie, asta e totul (parerea mea)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.