Sari la conținut

Voi cum va distrati? Dar copiii vostri?


Stefan

Postări Recomandate

  • Management

Stiati ca:

 

- 3 din 4 apeluri la 112 sunt false urgente: 73% din totalul apelurilor inregistrate in perioada ianuarie-august 2011 sunt, practic, apeluri facute in joaca sau accidental de catre cei care suna, doar 27% sunt apeluri reale;

- La nivel national, judetul Covasna este judetul care a inregistrat cel mai mare numarul de apeluri false (in aceeasi perioada monitorizata de catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale) - 86,86% apeluri abuzive. In Bucuresti, 1 din 2 apeluri sunt false (procentul apelurilor abuzive se ridica la 55,6%);

- La serviciul de urgenta 112, se inregistreaza peste 2000 apeluri/ ora; 60% din totalul apelurilor reale solicita interventia echipajelor medicale de urgenta;

- Orice apel fals inregistrat la 112 poate intarzia sau chiar determina moartea unei persoane care are nevoie reala de ajutor: in 2010, s-au inregistrat 8477 de victime grav ranite in accidente de masina (23 de oameni raniti grav/ zi)

- In ceea ce priveste masurile de prim ajutor, acestea “pot face diferenta intre viata si moarte”: dureaza 3 minute ca o persoana aflata in stop respirator sa moara, 5 minute pana la sosirea ambulantei si mai putin de 1 minut pana la deschiderea cailor aeriene printr-o manevra de prim ajutor. Pe salvez.ro poti invata cum sa acorzi primul ajutor.

 

http://www.youtube.com/watch?v=BtzihP5olqE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Daca stau sa-mi amintesc bine, nu au trecut mai mult de 15 ani de cand erau cu prietenii de joaca si sunam de la cabina telefonica din fata blocului la diverse: salvare pompieri, politie. Tin minte si acum ca aia de la pompieri erau cei mai tari in gura, sfarseam sa ne injuram unii pe altii.

 

App de subiect: am auzit ca vor incerca sa treaca o lege sa oblige toti soferii la achizitia unor senzori ce vor comunica direct la serviciul de urgente, in cazul producerii unui accident rutier.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 luni mai târziu...

Respect pt post Stefan dar naspa e pt unii,ca mine de ex,ce te faci cu apelurile reale false la 112,adica dormii cu nevasta linistit si la 12 noaptea te trezesti cu politia in propia casa ca suna insomniacul de fiu de 17 ani(deci inca minor)ca este certat si batut rupt de tasu care nu la atins vreodata in viata lui cu un deget macar.(a doua cea mai jenanta scena din viata mea).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.