Sari la conținut

strategie simpla bollinger band


Postări Recomandate

Intrarea la pin bar se ia peste varf cu tot cu umbra dar dupa cum vezi am mai adaugat si bullish engulfing,bearish engulfing,BLOB si BROB.La pin bar vreau sa fie umbra mai mare decat corpul,nu ma intereseaza ca e 30,33,25 %.Pierderea mica era din cauza ca mutam stop loss-ul sub banda din mijloc cand pretul atingea banda superioara dar acum am modificat.Ca intrare e ok acum cu 50 ema dar nu gasesc o strategie de iesire buna.I NEED HELP

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

pentru inceput, poti sa iti faci o analiza sa vezi cat se duce max trendul dupa un semnal valid...eu unul am observat, la stragia mea, ca daca setez un sl -25 si tp +25 la semnalul de intrare, in majoritatea cazurile atinge TP. E adevarat, sunt cazuri in care depaseste acel TP, insa, daca m-am limitat la 25 pips, am rata mare de castig / nr tranzactii, si atunci imi pot majora profitul final din marimea ordinului...ceea ce faci tu acum e subiectiv si fluctuant, e un pic diferit ca si mentalitate...depinde ce ti se potriveste ;-)

Editat de ciprianeagu@yahoo.com
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am gasit si o strategie buna de iesire cu castiguri mai mici dar cel putin nu atinge SL-ul in pierdere.Iesirea la long se face cand pe tf de 30 min pretul atinge banda superioara iar la short e invers,pt. asta am adaugat un mtf bollinger band(30) pe 5 min .Imi cer scuze pt. modificarile facute,m'am gandit la strategia asta abia acum cateva zile.Sper sa nu mai existe alte modificari.Am adugat indicatorul mtf bollinger,un template si exemple de iesire din tranzactie chiar la cele pe care le'am pierdut astazi din cauza stop loss'ului rau plasat.

post-3401-0-32747400-1317886932_thumb.gif

post-3401-0-97052600-1317886948_thumb.gif

MTF_BollingerBands.mq4

bollinger.rar

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

strategia se dezvolta (a se citi modifica) in timp, in mod continuu...eu, fix a 2-a zi dupa implementarea / testare real-time a strategiei, am avut pierdere...toti imi ziceau: bahhh, da' buna strategie ai facut ;-)...mai sunt si zile cu minus ;-)...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fiind o strategie pe termen scurt nu'mi permit sa am doua pierderi consecutive,cand se intampla asta inseamna ca ceva nu e ok.Asa ca modificarile sunt binevenite din partea tuturor.Acum zic eu ca am gasit o strategie buna de iesire,m'am uitat fugitiv prin urma si e ok.Iar mi se pare ca profitabila peste 90%..:).Sper sa fie asa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Interesanta treaba, tre sa recunosc. Ceva similar testez pe un demo dar cu adaptarile urmatoare:

 

Stau cu Bollinger pe M15, impreuna cu Moving Average pe EURUSD si EURJPY. Cand lumanarea inchide aproape de punctul de suport superior sau inferior, deschid pozitie short impotriva curentului, adica daca se termina lumanarea in trend descendent cu 1-2 pipsi sub linia de suport, atunci intru cu BUY, S/L in 10 - 15 pipsi si T/P - Moving average + 5 pipsi.

 

Daca atinge limita superioara, do the opposite, Sell, dar cu un S/L ceva mai mare de 10 pips.

 

Ma distrez uneori cand o ia razna, scalpand cate 3-4 pipsi pe aceeasi pereche pe care am o pozitie deschisa pe negativ... trading dinasta in contra pentru a minimaliza pierderile.

 

Exemplu concret, ieri eram deschis cu BUY pe EUR JPY cu -34 pipsi... pozitia a stat deschisa de la 11:30 pana pe la 15:00. Am inchis pozitia asta pe minus cu 14 pips, dar am mai deschis 7 pozitii short (alternand BUY/SELL pe grafice de 5 min) folosind aceeasi strategie. La sfarsitul distractiei eram pe plus cu 5 pips.

 

De retinut la strategia asta : DO NOT TREND WHILE NEWS=ON

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@comanel, ceea ce faci tu e scalping curat! plus hedging!...din 8 ordine 5 pipsi...mai mult ca sigur tradingul pt tine e pt distractei, ca altfel ti-ar rebui un cont maaaaaaaaare ca sa scoti ceva bani ;-) ...cel putin cu strategia asta...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

MA-ul il folosesc ca reper pentru T/P

 

@ Ciprian: Cat de cat distractie... am pornit cu 200 $ cu leverage 1:50 si am balans de 464$ dupa 2 luni de "scalp". 8 ordine din care 1 pe minus mult si hedging cu celelalte 7. Tranzactionez loturi de 0,2 maxim 0,5.

 

Vreau sa mentionez ca nu sunt nici macar forexist in devenire :) doar incerc sa-mi gasesc locul in cazul in care intru pe real. Momentan imi crucisez ochii la liniutele astea care se misca in sus si in jos :)

 

Momentan imi lipseste rabdarea de a intra pe long.. rar se intampla sa mai las o pozitie deschisa peste noapte cu S/L cu minim 10 pipsi peste pretul de intrare.

 

Targetul meu e micut si lipsit de ambitie : + 7 pips per tranzactie si loss de maxim 15. Rar reusesc sa ma tin de el.

 

Gogo lucky number seven !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Uite, acum 5 min am deschis sell pe EUR USD la 1.3374 urmarind exact strategia explicata.. momentan sunt +8 pips, si inca n-am stabilit s/l si t/p. Las pozitia deschisa long. Cand pot pune S/L la 1.3366 ramane sa ma gandesc la T/P.

 

Va tin la curent.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.