Sari la conținut

Bobescu


Bobescu

Postări Recomandate

Buna ziua, de ieri am descoperit acest forum si il citesc continuu. Mi se pare foarte interesant, eu de altfel sunt intrigat de acest domeniu de mai mult timp. Am decis sa iau masuri si sa incep sa ma documentez, sa imi formez o cultura ca ideea ca peste cativa ani sa fiu profitabil.

Sunt student in anul 3 la finante banci in Timisoara. Recunosc ca am dat de acest site dupa o cautare despre teletrader, care m-au racolat de pe best jobs, si mi-au propus marea cu sarea, evident dupa ce fac cursul de 750 lei. Am inceput sa caut despre ei si am dat de voi :), si am aflat cum sta treaba defapt.Am decis sa iau masuri si sa incep sa ma documentez, sa imi formez o cultura ca in ideea ca peste cativa ani sa imi castig existenta din asta. Sunt constient ca imi trebuie multa rabdare si motivatie, dar nu sunt disperat dupa castiguri imediate. Ca target as avea sa invat cateva luni teorie apoi sa incerc pe demo, apoi live. Poate sa lucrez pentru vreo banca sauu firma in domeniu pentru a acumula mai multa eperienta ca intr-un final sa lucrez pe cont propriu.

Despre mine va pot spune ca sunt foarte activ, practic mountain-bike, fotbal, imi place fotografia. Numele meu este Srinca Flavius, ma puteti gasi pe fb.

Ma gandeam sa merg in prima saptamana la cursurile teletrader, care sunt free. Am fost la interviu si mi-am dat seama ca urmaresc ceva, apoi am vorbit cu un profesor si mi-a spus din start despre ei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce spuneti sa merg la cursurile gratuite la teletrader?cele de o sapt. As incepe de luni.

Deja m-am pus sa citesc cu strictete forumul, si am inceput cursurile site-ului baby pips. Imi propun ca pana la vara sa am ceva cunostinte in domeniu. Zilnic citesc cam 1-2 h, iar in cateva saptamani as vrea sa incerc si pe demo

Editat de Bobescu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

BIne ai venit!

 

Daca ai timp si sunt gratuite, du-te. Dar de dat bani, mai bine ii bagi intr-un minicont cand ai ceva experienta pe demo. Si demo poti sa incepi de luni :) sa vezi cum e feelingul..

 

Si poate ne vedem la o bere, ca tot suntem in acelasi oras. Sunt curios ce va spune la teletrader ...

 

Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost azi la primul curs la Timisoara la Teletrader. Pot sa zic ca mi-a placut, trainer a fost un domn Vali Constantin, care ar fi fost plecat 30 ani in sua si acum e trader. Am fost cam 18 oameni intr-o sala foarte mica, toti erau entuziasmati, si se vedea ca nu prea aveau habar nici de forex, ca mine de altfel.Dupa noi mai urmau inca atati oameni iar in sala de interviu mai asteptau cativa pentru programari. Mi se pare greu de crezut ca toti vor fi angajati. Ni s-a facut o scurta introducere, s-a prezentat platforma metatrader 4 pe scurt, pozitile buy, sell, close, despre spread, take profit si stop loss. A durat cam 1 h si 30 min, si a fost destul de interesant. Un lucru ce m-a amuzat a fost ca tot ni se supnea cat e de simplu sa faci 30-40 pips pe zi, si ca daca ar putea ar invata toata romania sa tranzactioneze si economia ar fi fruntasa Ni sa spus ca pana maine sa ne jucam pe demo metatrader 4. Ma voi duce toata saptamana la cursurile gratuite. Nu intentionez sa platesc 750 lei, si sa mi se promita ca voi fi angajat. De fapt cu ajutorul lor, mi-au deschis acest orizont, iar cu ajutorul vostu mi-ati deschis mai bine ochii. Nu ramane decat sa fac studiu individual, sa tranzactionez pe demo, ca la anu imi propun sa incerc si pe live

Editat de Bobescu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bun venit in primul rand,

 

''Poate sa lucrez pentru vreo banca sauu firma in domeniu pentru a acumula mai multa eperienta ca intr-un final sa lucrez pe cont propriu.'' Posted Image mi-a placut rau chestia asta si sper sa nu te superi ca ma amuz; de obicei se intampla invers-esti bun si te ia o firma mare dar poate ma insel.

 

Eu sunt de parere ca timpul pierdut pe la astia l-ai putea folosi citind acest forum cu acumulari de cunostinte mai multe si mai obiective.

 

Succes !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Salut Bobescu, bine ai venit si iti multumesc pentru ca te-ai prezentat! Daca tie iti sunt utile informatiile de pe Vamist, cu siguranta le vor fi utile si celorlalti colegi de la cursuri. Sa stii ca nu ne suparam daca le dai si lor linkul :)

 

Mult succes in domeniu, indiferent de drumul pe care vei alege sa mergi! Si spor la pipsi (asta e urarea standard pe la noi... cam asa cum e "fir intins" la pescuit)!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc la toti, astazi ne-a aratat despre candle sticks, ne-a enumerat indicatorii, ne-a aratat cum sa mergem pe calendarul economic si ne-a spus sa nu tranzactionam in preajma unui raport sau stiri, ne-a aratat putin cum tranzactioneaza si ne-a descris putin metatrader 4.

Le-am spus deja la niste baieti de acolo de forum, si promit ca am sa mai spun la cati pot. O cunostinta de a mea a platit deja banii pentru cursul practic, si din pacate eu am aflat de acest forum dupa ce a platit. I-am aratat discutiile de aici, si a spus ca acum merge inainte oricum, si ca ii prind bine oricum informatiile ce le invata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.