Sari la conținut

Lumanari Heikin-Ashi


Postări Recomandate

o mica modificare: ori se seteaza 20 pips TP (concomitent cu ridicare SL la BE dupa ce atinge +10 pips, sau din start), ori se asteapta pana atinge +20 pips pt mutarea SL la BE si TP cf strategiei. Am avut multe tranzactii care mi s-au inchis prin atingerea BE, dupa ce am mutat SL pe zero, cand atingea +10 pips...bineinteles, ulterior isi urma cursul...

Editat de ciprianeagu@yahoo.com
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

See attachment. Ti l-am desenat pe MT4, ca am gasit indicatorul si pe platforma.

 

One shot, one kill Posted Image

 

Aplic si o modificare la ce zici tu, merg in paralel cu treaba aia cu Stochasticul de care ziceai inainte, doar ca imi calculez o mediana dupa ochi daca observ miscari sinusoidale (sau mai pe romaneste - cand linia gri trece pe deasupra si pe sub linia aurie de mai multe ori intre intervalul 20-80).

 

Nu tin cont deseori in schimb de prima regula, cu mid-pointul e mai jos de previous bar, pentru ca merg pe TF 15-30 deseori. Pozitia aia am tinut-o deschisa lacomeste, vreo 3 ore, mutand T/P -ul de mai bine de 10 ori si tinand un S/L de 15-20 pipsi dupa ureche. Am inchis manual in schimb cand deja se forma a doua lumanare alba, si nu dadea semne nici in Stoch cum ca ar continua down-trend-ul.

 

Azi, in schimb a avut foarte mare succes, tot un one shot-one kill cu buy la 10 minute dupa ce a spart 1.4000 iar. Pozitia e inca deschisa as we speak, cu S/L la 1.4108.

 

Daca da in el, scoatem 100 pipsi dintr-un foc Posted Image Pe asta nu-l mai mut, sunt foarte multumit si in acelasi timp iti multumesc pentru observatiile tale pe Heikin Ashi.

post-5401-0-33078500-1319724841_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ah, si am mers mai mereu cu un money management riscant la inceput - S/L la 25 pipsi, uneori 30 (mi s-a mai intamplat sa ma alerge dupa stopuri cu sughituri care nu apareau pe demo, in special la XAU/USD).

 

Pe parcurs se reduce usor pana la 20, dar dupa ce trece pe plus cu 15-20 pips, si il mut in B/E.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

By the way, continui sirul de multumiri, pentru ca imi sparg recordul de +100pp / tranzactie pe o pereche valutara... la fel de bine m-am simtit cand am spart 1500 la aur :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ciprianeagu@yahoo.com

pe MT4 e ciudat rau indicatorul...inca nu am avut imp sa-mi bat capul cum sa-l citesc...suprapune parca HA peste cele normale...nu e ca la Oanda, simplu , curat...fara suprapuneri

 

Instalezi indicatorul pe chart dupa care:

1.Click dreapta pe chart si selectezi Proprieties sau mai simplu F8.

2.Aplici "None" pentru culorile :Bar Up, Bar Down, Bull candle, Bear candle,Line graph.Chartul va ramane numai cu lumanarile indicatorului afisate.

3.Salvezi chartul sub forma de template.Click drepata pe chart.Selectezi Template/Save template. Odata salvat poti sa folosesti formatul si pe alte charturi.

 

Bafta!

Editat de oltciter
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mersiiii Oltciter! :-D

pentru MT4 Mobile (pt smatphone) ai acest indicator pe undeva dosit?...ca-l caut de 1 saptamana si nu reusesc sa dau de el...si daca il ai, unde (in ce folder) il salvez / instalez, ca nu am vazut folder denumit Indicators pe acolo...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru ca m-am mai eliberat cu serviciul (momentan) m-am hotarat sa ma "tin" de regulile strategiei cat mai "la rece", sa vedem ce iese pe termen de 2 saptamani...am deschis cont demo la Oanda de 15.000 usd, 50:1 leverage.

Regulile sintetizate:

 

Heikin-Ashi

Eur / Usd, TF 1h

MA 8 si MA 14

Risk / trade: 1%

 

IN: 2 lumanari de aceeasi culoare si cross MA 8 / 21

OUT: 2 lumanari de culoare inversa din care ultima sa inchida peste MA 8.

SL se seteaza sub lumanarea (normala) de intrare (deja inchisa)

 

Re-IN : daca avem X lumanari rosii, se formeaza 2 verzi peste MA 8 si iesim din tranzactie, iar urmatoarea e rosie si se inchide sub ultima rosie inainte de iesire , se reintra in tranzactie (a fost doar o corectie a pretului).

Obs: Dupa ce ordinul trece pe plus 20, se muta SL la BE.

 

 

Am atasat si chartul cu ordinul luat si datele scriptice. Primul ordin a luat TP :-D ...pt ca s-a inchis automat la TP, altfel il inchideam eu manual mai devrem...nu ma supar :-))

O sa vedeti ca am mai avut 1 ordin luat de 10.000 inchis manual imediat pt ca nu era setat pe risk de 1% la SL, ci mult mai putin ;-)

post-2494-0-00591400-1320310585_thumb.jpg

post-2494-0-64404100-1320310590_thumb.jpg

Editat de ciprianeagu@yahoo.com
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 luni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.