Sari la conținut

CCI


Alecsa

Postări Recomandate

Buna, am si eu niste intrebari in legatura cu CCI -ul. Ma zbat de aprox o sapt sa gasesc o setare pentru indicatorul respectiv, care sa functioneze pe graficele de H4 sau/si H1 sau/si M30 , si care in macar 6 din 10 situatii sa indice correct. Ma poate ajuta si pe mine cineva? Macar cu explicatii ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si care in macar 6 din 10 situatii sa indice correct

Realizezi ca daca s-ar intampla asta toti am fi milionari in dolari?

 

Intrebarea pusa de tine este superficiala. CCI nu poate fi folosit decat impreuna cu alti indicatori, in cadrul unui "sistem".

Oricum, ca recomandare, mergi pe setarile clasice din platforma, dar nu te astepta ca la primul OB, OS sa ai succes.

Daca nu, ... si vrei sa mergi doar dupa el (CCI), actioneaza doar la valori de +,-250

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda, cred ca nu am precizat o gramada de specificatii. Nu prea sunt obisnuita sa explic ce fac eu in grafice, si de ce, sau ce pun eu pe ele. Orice comentariu imi este momentan de folos, si nu vreau sa supar pe nimeni de aici.

Si sa incepem cu inceputul. Sunt si eu , clar, o incepatoare, agatata de teletrade din august, care de atunci studiaza si testeaza ... tot ce citeste. motiv pentru care am decis sa postez aici. Momentan tranzactionez pe demouri unde testez tot ce citesc despre indicatoarele standard din diferite platforme. Si da, cautam ceva ce sa combin cu un alt indicator, intrun sistem, pe care apoi sal calculez. adica psar. doar asa, pentru confirmare la psar cu setare standard 5, 3, 3... sa folosesc ca entry point.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

http://stockcharts.com/school/doku.php?id=chart_school:technical_indicators:commodity_channel_index_cci

 

Ti-as recomanda sa folosesti CCI, RSI si alti indicatori asemanatori in combinatie cu urmarirea nivelelor de suport si rezistenta.

Spre exemplu: vezi nivelul S/R, urmaresti CCI-ul, si cand iti da semnal, sau face o divergenta intri in piata. Astfel vei mari considerabil (zic eu) rata de succes.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foloseste CCI comparindu-l cu pretul. Astfel vei realiza ca in unele momente CCI face o divergenta fata de pret(exemplu: CCI continua sa coboare iar pretul oscileaza pe orizontala sau chiar urca usor) ,acest lucru semnalizeaza ca pretul este foarte aproape de a schimba directia. Oricum iti sugerez sa te uiti si la RSI (relative strenght index),apartine de asemenea indicatorilor oscilanti si semnalele date de el sunt mult mai clare. Ca si "setare" cu cit mai mic intervalul cu atit indicatorul devine mai responsiv.Testeaza in particular pentru fiecare interval de timp dorit si vezi care este "numarul magic" astfel ca sa prezinte cit mai bine divergenta. Oricum ,ce mai este nou prin Timisoara? Eu sunt timisorean get beget(adica nascut acolo) dar am plecat in 2000 in USA. Toate cele bune si daca mai ai intrebari legate de pietele financiare iti raspund cu placere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.