Sari la conținut

pareri despre robotei de tranzactionare


Postări Recomandate

dragul meu "Criodi"  multumesc pentru amabilitate si pentru comentariile dragute :

 

Nu zic ca nu exista experti profitabili. Dar dastia facuti de vreun forumist de pe nu stiu unde si vanduti cu 500 de lei va garantez eu personal ca nu sunt profitabili. 

 

cei 500 ron nu reprezinta nici pe departe costul robotului,(citeste mai atent)  iar daca faptul ca postam pe forum ne face FORUMISTI fara valoare, (asa cum ne sugerezi tu subtil), da-mi voie sa ma retrag din discutiile voastre. Sa stiti ca ma uit cu tristete la voi care va grabiti sa aruncati cu noroi si sa blamati  intr-o completa necunostinta de cauza munca si investitia unei echipe de oameni destul de capabili, doar prin prisma unei analize superficiale (sunteti foarte sceptici si negativisti dragii mei - efectul stresului de trading)....totusi  va urez multa rabdare si forta , sa reusiti a faceti parte din cei 5% traderi castigatori impotriva bancilor , fondurilor si a sistemelor automate.

 

Oricum vis- a vis de ROBOT ....Eu cunosc .....ceea ce voi nu cunoasteti.... si ca sa fiti cu inima impacata va mai atasez si tranzactiile pe real de pe 15.05 pana ieri (aici)

.....  sunt sume mici pentru ca risul per tranzactie pe acest cont este setat la ~3.5% ...... s-a urmarim consecventa si consistenta cu riscul cel mai mic posibil.

 

Multumim mult pentru sfaturile si aprecierile dumneavoastra

Editat de romeo_ilie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

o luam dupa hartie...

-2.9 -5.0 +8.6 +15 + 14.7 = 30.4 pipsi intr-o saptamana buna, pentru ca poti prinde un slip si robotul tau inchide pe minus.

 

pai astia ii faci intr-o zi de unu singur si nu trebuie o super echipa si mai vreti si bani. normal ca daca era ceva bun de 200pipsi sau 5 tranzactii cu procent de 100% nu va mai trebuia bani.

era mai corect sa vii sa spui ca ai un robot si vrei bani pe el decat sa ne iei dupa cires.

 

de unde stiu eu ca nu l-ai luat de pe net si il vinzi la fraieri?

 

am de 3 ori mai multi pipsi ca tine in 3 zile imi dai 2800e pe robot? :D 

 

O zi buna si spor la pipsi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Offtopic
:laugh:  DUpa cires. Amuzanta asta

 

Romeo, daca era asa bun acel robot .... bancile ofera milioane de $ pe roboti buni  si tu oferi robot pe 500 de lei ... Macar tu esti decent si ceri un pret de criza pe buzunarul romanului, dar peste hotare se cer cateva mii de $ . Cred ca e rezonabila tzeapa, aia au salarii mai mari, noi avem salarii mai mici. Apreciez asta la tine, din acest punct de vedere, un tzepar cinstit :)>-

 

 

 

tocmai am plecat definitiv de pe acest forum (aici nu e loc de progres sau discutii constructive)

 

Imi aduci aminte de "reprezentantul" IronFx , care daca a vazut ca nu trage pestele , si-a strans unditele si a plecat.

Editat de Apollo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

iulik2k1 .... ... fii amabil si mai calculeaza o data numarul de pipsi ...incluzand si rezultatele de pe ziua de astazi AICI (poate ar da ceva mai bun) :))) si prezinta-ne si noua ..... ti-am pus o imagine si cu platforma de tranzactionare + detalii din terminal ca sa nu mai fie dubii (asta ca sa fim transparenti intocmai precum sunt "teparii lui Apollo" :-/ )


Dragul meu "Apolo" cat te priveste pe tine este mult mai sanatos sa cugeti de doua ori inainte sa blamezi omul sau sistemul ... si sa-ti povestesc dece ???

 

1. Deocamdata eu nu vand nici un program, (si nu am facut nici o afacere impreuna ca sa ma numesti tepar) .Eu doar am cerut sa analizati si voi rezultatele, si sa va exprimati parerea

 

2.Ba mai mult .....acest sistem nu a bagat mana in buzunarul nimanui, El este un produs ca toate celelate, este pus pe raft ca la magazin ...... daca iti place il poti incerca ,daca nu iti place mergi mai departe si cauti alt produs.

 

3. Si chiar daca l-ai fi incercat si nu ai fi obtinut profit cu el ...tot nu cred ca-l poti numi teapa , pentru ca stim foarte bine piata nu poate fi controlata sau prevazuta de nimeni si de nimic,Scrie foarte clar ca acest program nu garanteaza castig nimanui. TOTUSI DACA ESTI REALIST poti recunoaste ca un program care a rulat in conditii de piata variate timp de 1 an si jumatate si a reusit sa se mentina intr-un trend ascendent de profit , are MULT MAI MULTE sanse de castig decat orice strategie aplicata manual , si asta este tot ce merita atentie

 

4. Deasemena daca citeai bine pe net si erai putin mai atent vedeai ca cei 500 ron nu sunt nici pe departe pretul robotului (ci sunt o parte costuri de gazduire 2 servere (unul de trading unul de backup) + plata oamenilor care muncesc de instaleaza configureaza si urmaresc pe toata aceasta perioada buna activitate a robotului + o mica garantie ca omul la sfarsitul lunii nu isi ia profitul si pleaca uitand sa plateasca cei 35% din profit..... si multe alte lucruri pe care maria dumneavoasra din fata butoanelor nu le poate cunoaste. (" e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune" zicea Eminescu, tradus ar insemna e usor sa-ti dai cu parerea cand stai pe margine si nu cunosti interiorul)

 

Totusi am inteles mesajul vostru 500 ron este prea putin si pare derizoriu, Aici aveti dreptate si sincer au fost multe discutii pe aceasta tema caci intr-adevar costul real ar trebui sa fie cam pe la 1.000ron/cont, avand in vedere ca pana acum s-au investit peste 50.000 EUR in acest program (cu testari de piete, salarii chirii, energie, consumabile, etc). ...Iar tu te pomenesti ca ai vrea sa mergi la castig fara sa investesti aproape nimic... de aceea pari asa de ofensat de cei 500 ron. Oricum stai pe pace acest robot nu este pentru cei ca tine sau ca mine care fac, cate 3 roboti pe zi. si tot cate 3 roboti arunca la cos.

 

Iar vis a vis de IronFx...e normal ca omull a plecat la asa primire "" politicoasa "" din partea voastra. ....Si nici eu nu ma vad facand prea multe vizite pe aici.... e timp pierdut cu asa comunitate.... vine omulla voi sa va aduca noutate in domeniu si voi il cotonogiti (faultati) il blamati in fel si chip il scoateti tepar, fara ca macar sa-l cunoasteti. PACAT ca pentru 2-3 membrii din acestia , toata comunitatea are de pierdut , Vis-a-vis de peste ...stai linistit prietene, in programul nostru locurile sunt limitate ~ 10 pentru Romania, (se va face o selctie drastica) si nu exista nici un dubiu ca nu se vor ocupa, iar voi veti ramane cu marele privilegiu de a fi primii care ati aflat de lansarea lui, + primii care l-au criticat fara macar sa aveti habar despre ce este vorba... SUNTETI TARI -

 

Va urez toate cele bune

Editat de romeo_ilie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

><img src=<'>  Pretenasul nostru !!! TU ESTI ! Auzisi Vamistule ? Ia uite unde era Holy Grail-ul si noi ne munceam si ne speteam creierele ca tocilarii.:blink:  Bã... sa stii ca daca dadeam de tine acum cativa ani cu totii, erai bogat si eram si noi bogati. Sau noi poate nu. (intentionat am scris "bã" , deja incerci sa ne iei de fraieri).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nimeni nu a pretins ca este  vre-un HOLY Grail,  dragul meu domn Apollo,

 

SI chiar de ar fi fost -- ar fi disparut de mult-- nu s-ar fi inchinat el la voi

 

Sincer imi pare rau ca am deschis discutii cu voi caci avea dreptate Catalin. Aici  inafara de  aroganta si mistou-ri nu gasesti mare lucru

Editat de romeo_ilie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Romeo... critica vine datorita faptului ca incerci sa iti faci reclama la un produs inca de la primele postari.

 

Daca vroiai strict o discutie asupra rezutelor strategiei etc pai nu dadeai link catre site si nu te faceai ca nu sti ce-i cu el. Veneai si atasai un document aici pe forum, ne explicai clar cine esti si cu ce te ocupi, apoi ne scriai un pic despre strategia implementata (in linii mari ca nu te obliga nimeni sa ne spui noua cum vrei tu sa faci bani in piata) si ne explicai un pic care a fost procesul prin care ai testat strategia. De ce nu merge pe toate tf-urile? Ai luat in considerare faptul ca faci curve fitting? Care sunt ideile calitative pe baza carora ai format strategia? De cand o rulezi pe real? De ce nu o conectezi la un cont myfxbook ca sa putem avea un 3rd party verification cat de cat viabil? Astea sunt intrebari in jurul carora puteam avea o discutie.

 

N-ai mers insa pe calea asta. "Pe dupa cires" cum zicea un coleg mai sus ne-ai dat un link catre un site unde iti vinzi un produs si apoi te-ai facut ca ploua (cu cirese?). Ce raspuns credeai ca ai sa primesti? Apoi cand au venit mesajele critice in loc sa ne spui de ce am gresit si sa incerci macar acum sa te comporti asa cum am sugerat in paragraful anterior ai preferat sa ne explici cat de exclusivista e strategia ta, cum ca numai zece persoane vor avea privilegiul de a profita de pe urma ei, cum ca nici nu iti faci probleme sa nu umpli alea zece locuri si cum noi astia suntem romani tipici care vorbim aiurea si asa mai departe...

 

Eu sunt constient ca anumite reactii pe forum sunt asa cum sunt. Daca si tu insa aveai un comportament mai "profesionist" ca sa zic asa iti promit ca stergeam toate comentariile negative negandite ce ar fi aparut si purtam o discutie sanatoasa. Asa insa n-am ce sa iti fac. Ne-ai luat pe dupa cires si oamenii s-au suparat si au inceput sa arunce cu castane.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.